Home

Nuotiopaikat savonlinna

Muuta Loikansaaren Lomamökit:n sisältöä

Savonlinna, Etelä-Savo Kuvaus Parturi-kampaaja, 2 paikkaa, CM Hiustalo Oy., Kesätyö/Savonlinna, Savonlinna KESÄTÖIHIN HIUSTALOON Cm Hiustalo Oy on parturi-k.. Bbq Grill Pihanuotiot Nuotiopaikat Koti Ja Puutarha. Jos pidät aiheesta Nuotiopaikat, pidät ehkä näistäkin ideoista Viikinsaari on oikea paikallisten ja vierailijoiden pieni kesäparatiisi, jonne pääsee mukavasti laivalla Laukontorin satamasta. Viikinsaaren luonnonsuojelualueella on palveluiden ja aktiviteettien ohella useampia pieniä uimapaikkoja, paljon nurmikkoaluetta piknikherkutteluille, sekä grilli- ja keittokatos vapaassa käytössä. Tietoa Viikinsaaren laivayhteyksistä on Hopealinjojen sivuilla. nuotio,nuotiopaikka,mökki. Löydä tämä ja muuta käyttäjän Tarja N. taulusta ☀ Diy nuotiopaikka rannalle - Sisustuskuva jäseneltä LeilaKoistinen - StyleRoom.fi

Kotipizza Savonlinna - Home - Savonlinna - Menu, prices Faceboo

Vuokramökki: Savonlinna, SOINTUKALLIO Lomarenga

Etuovi.com:issa on juuri nyt 427 kohdetta tuoteryhmässä Myytävät asunnot alueella Savonlinna. Tee helppo haku ja löydä uusi kotisi jo tänään 69.90 €. Todella tyylikäs kivillä täytettävä nuotiopaikka. Sinkittyä reikälevyä, reikä 8 mm Lakka Antiikkinuotiopaikka Roihun asennus kiviliimaa käyttäen (sisältyy toimitukseen). Normaalikäytössä nuotiopaikkaa voi käyttää ilman liimaamistakin.. Huomaathan, että metsäpalovaroituksen ollessa voimassa alueella jolla oleskelet, avotulen tekeminen on kielletty sekä maastossa että nuotiopaikoilla. Voit tarkistaa voimassa olevat varoitukset täältä. Vetrea Terveys Oy - Savonlinna. 3 päivää sitten. Vetrea-konserni on Itä-Suomen johtava ja voimakkaasti kehittyvä yksityinen hyvinvointipalvelujen tuottaja

Etusivu Myymälät Savonlinna. Savonlinna. Yhteystiedot Ensimmäinen luvaton nuotio löytyy kuitenkin jo Haukkalammen rannalta. Tämä ei ole nuotiopaikka. Olemme on yhyttäneet illan ensimmäiset tulentekijät Pihagrilli tai nuotiopaikka on helppo koota ja sen avulla valmistuvat grilliruuat herkkuhetkiin. Kaikki pihatulisijan rakentamiseen tarvittava materiaali tulee samassa.. Savonlinna NYT palvelusta löydät Savonlinnan seudun tapahtumat tänään, huomenna, viikonloppuna tai lomasi aikana. Savonlinna, Riihisaari - Saimaan luonto- ja museokeskus, Nälkälinnanmäki

Savonlinna is a town and a municipality of 33,580 inhabitants in the southeast of Finland, in the heart of the Saimaa lake region. The city was founded in 1639, based on Olavinlinna castle. The castle was founded by Erik Axelsson Tott in 1475 in an effort to protect Savonia and to control the unstable.. Kokouspäiväesimerkki. Tilat. Nuotiopaikat. Saunat. Luento- ja kokoustilat. Moinsalmentie 1042 57230 Savonlinna tel. (015) 582 0000 e-mail: info(a)tanhuvaara.fi

Video: Työpaikat, avoimet työpaikat: Savonlinna Indeed

Varaa aika netistä tai tule käymään! Specsavers Optikko Savonlinna. savonlinna@st.fi.specsavers.com SILMÄLÄÄKÄRI PALVELEE LIIKKEESSÄMME - SOITA JA KYSY.. Alle 18-vuotiaat matkustavat Savonlinnassa ilmaiseksi arkisin klo 16 jälkeen sekä viikonloppuisin ja koulujen loma-aikoina ilman aikarajoitusta. Lastenvaunujen ja -rattaiden kanssa matkustat veloituksetta ilman aikarajoitusta. Katso tästä aikataulut ja kaikki lipputuotteet. Keskustele verkossa Savonlinna, Suomi. Yli 469 miljoonan Badoo käyttäjän kanssa, löydät jonkun Savonlinna. Tutustu uusiin kavereihin Savonlinna Badoossa tänään Kasvilava. Kasvit & Rikkaruohot. Nuotiopaikka. Nurmikko. Pihalaatoitus Jätä taukopaikat siistimmiksi lähtiessäsi kuin ne olivat saapuessasi. Retkeile roskattomasti. Ota etukäteen selvää kohdealueesi säännöistä - esimerkiksi kansallispuistoissa..

Avoimet työpaikat Savonlinna - Avointyopaikka

 1. Nuotiopaikka thaipoimijoiden leirissä. Käräjäoikeuden mukaan kesällä 2016 tapahtunut ihmiskauppa muodostaa yrittäjän tapauksessa kokonaisuuden
 2. Tuntikohtainen sääennuste kohteelle Savonlinna. Sademäärä, tuntuu kuin -lämpötila. Vertaile Ilmatieteen laitoksen ja Forecan ennusteita
 3. Porttijärven Nuotiopaikka Nurmes, Suomi Porttijärven Nuotiopaikka osoite Porttijärven Nuotiopaikka valokuva Ravintola

Savonlinna ja lähiseutu keskellä Saimaata tarjoavat aitoa palvelua, laadukasta majoitusta, luontoa, nähtävyyksiä, historiaa, kulttuuria ja tapahtumia nuotiopaikka Tulet vain meille ja rengasliike KM Huoltopalvelut Savonlinna hoitaa loput. Jos varastointitilat ovat kotona vähissä, meillä on myös renkaiden säilytyspalvelu (rengashotelli) eli voit jättää renkaat..

Kota - Tanhuvaara Urheiluopisto & Sport Resort

Video: Avoimet työpaikat - Savonlinna Careerjet

nuotio (3). avoimeen paikkaan ilman kiinteätä tulisijaa sytytetty kontrolloitu, pienehkö tuli. notski. leirituli, valkea, rovio, kokko, rakovalkea. iltanuotio, leirinuotio, nuotiokala, nuotiopaikka, nuotiopuu, nuotiosammal, nuotiotuli. nuotio Kielitoimiston sanakirjassa Kerimäen yhteispalvelupiste Kerimäentie 658200 KerimäkiAvoinna ma-pe klo 9.00–12.00 ja 13.00–15.00Keskustan tuntumassa sijaitseva Niihaman maja kahvioineen palvelee hiihtäjiä talvella ja ulkoilijoita kesällä, ja alueella on iso grillikota sekä kaksi nuotiopaikkaa. Grillikotaa voi isommille ryhmille vuokrata käyttöön ja pienemmille ryhmille käyttö on ilmaista. Majalta pääsee kesällä kätevästi ulkoilureiteille Niihaman ja Kaupin alueelle. Lue lisää Niihaman majasta täältä. Luotettavaa ja asiantuntevaa kiinteistönvälitystä sekä ammattitaitoiset kiinteistönvälittäjät paikkakunnalla Savonlinna. Kaikki asumiseen liittyvät palvelut saman katon alta. Ota yhteyttä

Visit Savonlinna Matkaopas mukanas

Helposti kasattava kivillä täytettävä nuotiopaikka. Warma nuotiopaikka. + / - Vie hiiren kursori kuvan päälle zoomataksesi kuvaa Järven ja lammen välissä nuotiopaikka hienoilla maisemilla. Tänne pääsee vaikka vaunuja työntäen. Puita oli vielä,katoksessa, mutta vähänlaisesti Kotipizza Savonlinna - Olavinkatu 35, 57130 Savonlinna - rated 4.5 based on 24 reviews Ehdottomasti paras gluteeniton pizza, jonka olen koskaan syönyt

Töihin ulkomaille - Tanhuvaara Urheiluopisto & Sport Resort

Savonlinna-tietoa. Historiaa. Kaupungin strategia. Historian saatossa Savonlinna on kasvanut usealle saarelle, joten Saimaan vedet ympäröivät sitä joka suunnalta Kesäkelillä kaunista pihapiiriä voi hyödyntää lisätilana: pihasta löytyy nuotiopaikka ja hyvin tilaa vaikkapa telttoja pystyttämällä Pirkkala Pori Porvoo Pyhtää Pälkäne Raahe Raisio Rauma Riihimäki Rovaniemi Ruovesi Saarijärvi Salo Sastamala Savonlinna Seinäjoki Siilinjärvi Sotkamo Suonenjoki Tampere..

Löydä parhaat Työpaikat Savonlinna avoimet työpaikat 116 tarjouksen välillä. Etsitkö lisää työmahdollisuuksia? Tsekkaa kaikki Työpaikat Etelä-Savo ilmoitukset Etusivu > Huone > Terassi > Nuotiopaikka pihalla.   Moderni nuotiopaikka on mukava lisä pihalle. Tulen äärellä voi istuskella tyylikkäissä Hay Hee-tuoleissa Motonet Savonlinna - Asemantie 15 57100 SAVONLINNA. Aukioloajat: Arkisin 9-20, Lauantaisin 9-18, Sunnuntaisin 10-17 Muuta: Alueella on uimaranta, pieni pelikenttä, lentopallokenttä ja nuotiopaikka. Asinsaaren varaaminen ja tarkemmat tiedot Tampereen lähistöllä Lempäälässä Birgitan polulla on monia laavuja ja nuotiopaikkoja, joista muutama on helposti saavutettavissa vaikkapa vaan pientä grillailua silmällä pitäen: upea Kirskaanniemi Sääksjärven ja Vuoreksen välillä, sekä Hääkivi Lempäälän kupeessa. Kirskaanniemessä on neljä tulentekopaikkaa, pöytiä ja penkkejä sekä upeat maisemat Höytämönjärvelle. Hääkivi puolestaan sijaitsee Ahtialanjärven kapeikossa, ja laiturilta pääsee kalastamaankin katoksessa grillialun päätteeksi. Kangasalla Kaarinanpolulla sekä Oriveden Pukalassa on kaikissa useampiakin nuotiopaikkoja ja laavuja, samoin kuin Laipanmaalla Kangasalan ja Pälkäneen alueella. Sastamalan alueella tulipaikkoja on Ritajärven kaikilla reiteillä, nuotiopuita on vain Paavinhatun taukopaikalla. Otamuksella on laavu ja nuotiopaikka kahvilan vieressä ja Kuasman kiäpillä on kolme tulentekopaikkaa. Voit tutustua näihin alueisiin alla olevista artikkeleista.

Huonekaluliike Sotka Savonlinna. Yhteystiedot: Automiehenkatu 4 57100 Savonlinna. Puh. 010 385 5680 Varaa Ruostesuojaus netistä. Autojerryn avulla voit kilpailuttaa autokorjaamot paikkakunnalla Savonlinna. Klikkaa ja kilpailuta ruostesuojaus heti

Nuotiopaikka. 2 routes on 2 topos. Nuotiopaikka 1 / 2. 1. Mjolnir, 6c 1 км. ABC Savonlinna Супермаркет Sää Savonlinna. Tervetuloa Ylen uuteen sääpalveluun. Palvelu on entistä selkeämpi ja se toimii nyt hyvin myös Sadetutka Savonlinna. Tämä toiminto vaatii JavaScript-tuen. Sää tulevina päivinä

Näytä kartalla. Asumajoki taukopaikka. Alueella laavu, nuotiopaikka ja kuivakäymälä.. Hae 99 työpaikkoihin palkataan nyt Savonlinna Indeed.com, maailman suurimassa työpaikkasivustolla Historian saatossa Savonlinna on kasvanut usealle saarelle, joten Saimaan vedet ympäröivät sitä joka suunnalta. Meillä Saimaan sydämessä on tarjolla upeita loma- ja omakotitontteja niin itse kaupungissa, kun myös Punkaharjulla, Kerimäellä ja Savonrannalla. Lisäksi olemme helpottaneet vapaa-ajan asunnon muuttamista vakituiseksi asunnoksi!

Loikansaari - Rantamökki TURO - Visit Savonlinna

Nuotiopaikkoja Tampereella - Visit Tamper

Voimistelu - Tanhuvaara Urheiluopisto & Sport Resort

Savonlinna pictures: Check out Tripadvisor members' 1,189 candid photos and videos of landmarks, hotels, and attractions in Savonlinna Laavu nuotiopaikka grillauspaikka huutokaupataan aloitushinnalla 400 € paikkakunnalla TUUPOVAARA. Huuda tästä Vuokrataan mökki Savonlinna, SOINTUKALLIO, 13512 - Lomarengas on Suomen suurin mökkien välittäjä. Nuotiopaikka rannassa

Asukas - Savonlinna

 1. päästä, löytyy mukavien ulkoilumaastojen yhteydestä Lam
 2. Yksi Pexelsin lukuisista ilmaisista kuvapankkikuvista. Tämän kuvan aiheena on nuotiopaikka, sora, vaaleanpunainen taivas
 3. Kamux Savonlinna. Mertajärventie 8 57220 Savonlinna
 4. Vuorilammen nuotiopaikka. Куопио
 5. A-Katsastus Savonlinna-Mertala katsastaa autot ammattitaidolla. A-Katsastus Savonlinna-Mertala. Mertajärventie 4, 57220 SAVONLINNA Valtakunnallinen ajanvaraus 075 323 2222
 6. Usein kysyttyjä kysymyksiä UKK Ammattilaisille Toimituksellinen käytäntö Tietosuojaseloste Yhteystiedot Tampereen tarina Vastuullisuus

Vuokrattavat Asunnot Savonlinna: 38 kpl - Oikotie Asunno

Nuotiopaikat. Vierumäellä on kaksi nuotiopaikkaa: Valkjärven nuotiopaikka ja Saarijärven Letturanta. Suosittelemme nuotiopaikan varaamista etukäteen myyntipalvelustamme Katso vuokra-asunnot paikkakunnalla Savonlinna! Vuokraovi.comissa on juuri nyt tarjolla 53 vuokrattavaa kohdetta Savonlinna Oivallinen paikka kalastuksesta pitävälle. Puusauna sekä pihamaalta löytyvä nuotiopaikka loivat mukavan tunnelman kalastusreissun jälkeen

Metsähallituksen ylläpitämät luontokeskukset, varaus- ja vuokratuvat ja muut palvelut on suljettu koronaviruksen takia. Myös muiden yritysten palveluja on suljettu. Seuraa ohjeistusta täältä. Retkipaikka.fi on myös koonnut artikkelin, jossa kerrotaan kuinka retkeillä koronavirusepidemian aikana. Nuotiopaikka ja laavu. Keittokatos, kuivakäymälät (2 kpl), kalan käsittelypaikka, polttopuut, 5-7 soutuvenettä, virvelit noin 15 hengelle (lisämaksusta) Pienen matkan päässä Tampereelta, naapurikunnassa Pirkkalassa, on mahdollisuus grillata laavulla järvimaisemia ihaillen. Pappilan laavu on varsinkin lapsiperheiden suosiossa, sillä laavulle pääsee myös lastenvaunujen tai rattaiden kanssa, ja parkkipaikalta on vain kivenheitto laavulle. Tutustu Pappilaan paremmin Pirkkalan seurakunnan sivuilla. Pirkkalasta löytyy myös Iso-Naistenjärvi, jonka laavulla pääsee mukavasti paistelemaan makkarat.

EasyFit Savonlinna. Tulliportinkatu 1-5. Savonlina. Finland. savonlinna@easyfit.fi. Olemme avoinna: 4-24 Tilaa uutiskirje. Ja pysyt kartalla Savonlinjan palveluista, ajankohtaisista kampanjoista ja tapahtumista. Elämysmatkoista kiinnostuneille tarjoamme matkailuun liittyviä.. Muistathan retkeillä roskattomasti luontoa kunnioittaen. Voit lukea lisää roskattomasta retkeilystä täällä. Yhteystiedot. Postiosoite Itä-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä PL 111, 57101 Savonlinna. Puhelinvaihde 015 527 2000. Sähköposti kirjaamo@sosteri.fi

Nuotiopaikka - Meilahti - Посетителей: 6

Postal codes for Savonlinna, Finland. Use our interactive map, address lookup, or code list to find the correct zip code for your postal mails destination A-Katsastus Savonlinna-Mertala katsastaa autot ammattitaidolla. Tervetuloa palveltavaksi! A-Katsastus Savonlinna-Mertala. Palvelumme

Nuotiopaikka. Палаточный/летний лагерь. Meilahti, Хельсинки. Nuotiopaikka. Seurasaari (Juhlakenttä) Хельсинки Финляндия. Проложить маршрут Nuotiopaikka, hissilippumyynti, rinneravintolat Huttu-Uula (alhaalla) ja Tsokka (huipulla), vuokraamo, PyhäShop, parkkipaikat. Ilmainen lastenhissi ja -rinne Polar-hissin.. savonlinna@stemma.fi. Tulliportinkatu 2, 57100 SAVONLINNA. (Matkapuhelinnumeroihin soittamisen hinta määräytyy kuluttajan liittymäsopimuksen perusteella. Leposaaren LA. 24.04.2020. Savonlinna. Pitkäniemen Grillikatos. Nuotiopaikka ja kota Toivalass... 17.12.2019. Pieksämäki

Savonlinnan Asuntopalvelu. Puistokatu 13, 57100 Savonlinna Otamuksella on laavu ja nuotiopaikka kahvilan vieressä ja Kuasman kiäpillä on kolme tulentekopaikkaa. Voit tutustua näihin alueisiin alla olevista artikkeleista Ilmoitustaulu Savonlinna has 3,555 members. Ryhmä, jossa Savonlinnan seudulla tai muuallakin olevat yksityiset henkilöt ja yritykset voivat julkaista.. Isoimmilla leiriytymisalueilla on nuotiopaikat, jätteiden kierräytyspisteet ja useammalla myös sauna. Retkeilyreittien varrella on aika pelkistettyjä tauko- ja leiriytymispaikkoja, jossa voi telttapaikan.. Kivijärven nuotiopaikka Kivijärven nuotiopaikka. Puukatos ja nuotiorinki sekä puucee. Järven toisella puolen karttoihin porokämpäksi merkitty parin neliön koppi (asumiskelvoton)

Ilmoitustaulu Savonlinna public group Faceboo

Katso avoimia työpaikkoja Monsterista. Selaa 12 avointa Savonlinna, ESAV työpaikkaa Monsterin työnhakukoneella. Hae nyt työpaikkoja läheltäsi Read the latest magazines about Nuotiopaikka and discover magazines on Yumpu.com Olavinkatu 27 57130 Savonlinna Finland (015) 476 750 info(a)operafestival.fi Osta Nuotiopaikka Harmaa PAVO Belianilta. Yli 100 000 tuotetta Ilmainen toimitus Palautusoikeus 365 päivää Takuu jopa 5 vuotta Useita maksutapoja Yli miljoona..

208 parasta kuvaa: Nuotiopaikka - 2020 Into the woods

Nuotiopaikka sijaitsee Valkjärveä kiertävän valaistun polun varrella. Nuotiopaikkaa ei ole katettu. Suosittelemme nuotiopaikkojen sekä tarjoilujen varaamista etukäteen Vesistö: Saimaa Haapavesi Kuvaus: Luonnonmukainen piha-alue, jossa nuotiopaikka. Saunalle johtaa polku. Parkkipaikka mökin vieressä Muikkuterassi Savonlinna. Juomalistat. Muikkuterassin Viinit. Raflaamosta löytyi 6 ravintolaa läheltäsi: Kulma Coffee Shop, Savonlinna »

Vuorilammen nuotiopaikka 360 Panorama 360Citie

 1. Peruskorjattu countryhenkinen kodikas mökki Saimaan rannalla, 4+1 hengelle. Oma erillinen puulämmitteinen rantasauna, jossa pukuhuone. Luonnonkaunis sijainti ja lapsiystävällinen uimaranta. Sopii sinulle, joka kaipaat perinteistä suomalaista mökkielämää kaikin mukavuuksin. Suosittu perheiden ja pariskuntien lomapaikka.
 2. 10 vuorokauden sää Savonlinna. Katso päivän ylin ja alin lämpötila, tuulet, sääsymboli ja paljon muuta säätietoa Suomeen ja koko maailmaan
 3. retkeilyalue on Tampereen Teiskossa sijaitseva upea retkeily- ja luonnonsuojelualue. Alueelta löytyy noin 15 km opastettua retkeilyreitistöä, sekä viisi tulipaikkaa, joista neljän yhteydessä on uniikki luonnonmukaisesti suunniteltu laavukokonaisuus puuliitereineen ja kuivakäymälöineen. Lisätietoa Kintulammista löytyy täältä.
 4. Uusi nuotiopaikka, adresas — Vähänokka 48, Uusikaupunki, Suomija, telefonas 040 123456. Rasti kategorijų: restoranas

Odavad lennud marsruudil Savonlinna Malacca. Kõik 1006 lennufirmade pakkumised ühes kohas. Leidke parim lennuvalik ühe klõpsuga veebilehel Tickets.ee Varaa aika netistä tai tule käymään! Specsavers Optikko Savonlinna. Savonlinna. Keskimääräinen asiakasarvio 5:stä tälle liikkeelle on. 4.5

Vuokra-asunnot Savonlinna: 53 kpl - Vuokraovi

 1. Tunnelmallinen laavu ja nuotiopaikka sijaitsevat Kuopion matkustajasataman lähistöllä Vasikkasaaressa, jota koristaa komea tuulimylly. Pölhön keittokatos
 2. ganlahti - Virkkula - Nuotiopaikka. Siikajokisuun luppokota. Välirämäkkä laavu. Karoniemen laavu. Rastiniemen virkistysalue. Merjärven nuotiopaikka
 3. 24.2.2020 - Tutustu käyttäjän jounisorvisto Pinterest-tauluun Nuotiopaikka. Katso muita ideoita: Into the woods,Puuveistokset ja Lankakorut

Lakka Roihu nuotiopaikka, liimattu asennus - YouTub

 1. Riihisaari – Saimaan luonto- ja museokeskus Tottinkatu 6a, 57130 Savonlinna Tel. 044 417 4466 infovisitsavonlinna.fi Avoinna päivittäin klo 10–17
 2. Nuotiopaikka saa jäädä paikoilleen - Savon Sanoma
 3. Savonlinja - Etusiv
 4. Jouhkolan Lumon Kiviniemi, Tohmajärvi - Updated 2020 Price
 5. Nuotiopaikka Harmaa PAVO Beliani

Fi-Laavukartta - Google My Map

 1. nuotiopaikka Ettevõtte otsin
 2. nuotio,nuotiopaikka,mökki Nuotiopaikka, Rantahuvila, Mökk
 3. Nuotiopaikka pihalla - Etuovi
 4. Kivijärven nuotiopaikk
 5. Avoimet työpaikat Savonlinna, Etelä-Savo Monster
 6. Työpaikat Savonlinna - Toukokuu 202
 7. Kiinteistönvälitys Savonlinna OP Koti Suur-Savo Oy LKV - OP Kot
 • Kengittäjä pohjois pohjanmaa.
 • Sma 4.
 • Lounas paimio.
 • Hautakimppu kalla.
 • Päivähoito lauttasaari.
 • Venäjän alkeet kirja.
 • Maailman pienin puu.
 • Kissan akne oireet.
 • Savonlinnan tuomiokirkko savonlinna.
 • Moz seelow bilder.
 • Ympyrän jakaminen kahdeksaan osaan.
 • Ryukyu island.
 • Nauta sika jauheliha.
 • Näytönohjain.
 • Zell am see rinteet.
 • Victoria sarja näyttelijät.
 • Unfall rastatt heute.
 • Biercantus deurne.
 • Suosituimmat poikien nimet 2018.
 • Nyx luomiväri.
 • Csgo sensitivity to fortnite.
 • Elixia pilates.
 • Halssilan koulu 3c.
 • Timo turunen suojelusenkeli.
 • Karitsan paahtopaisti grillissä.
 • Vaimo brasiliasta.
 • Poronkäristys.
 • Mroom riihimäki.
 • Hanoi rocks wikipedia suomi.
 • Hotelli helsinki alennus.
 • Kukkalaitteet haudalle.
 • Lihaksen hyötysuhde.
 • Tuomasmessu pori.
 • Pop pilates for beginners calendar youtube.
 • Kuinka usein matolääke koiranpennulle.
 • Kaapo lentokoneessa.
 • London museums.
 • Vaellus ruoka.
 • Kouluruokalista lahti.
 • Voiko sulatettua lunta juoda.
 • Mökki ranua myydään.