Home

Imap asetukset

Syötä saapuvan sähköpostin asetuksiin seuraavat: Käyttäjätunnus ja salasana -> samat mitä käytät verkkosivuilla IMAP palvelin -> imap.welho.com Suojaustyyppi -> SSL/TLS tai SSL Portti -> 993Valitettavasti tarkempaa päätelaiteopastusta emme pysty antamaan. Mikäli et puhelimen asetuksista löydä kohtaa johon nuo syötetään, kannattaa katsoa löytyisikö ohje puhelimen käyttöoppaasta. Voit kokeilla tilata asetukset tekstarilla lähettämällä viestin ASETUKSET numeroon 14000. Mikäli nämä eivät toimi, tulee asetukset laittaa manuaalisesti.Wmail-sähköposti Saapuvien sähköpostien asetukset IMAP palvelin: imap.gmail.com Portti: 993 Tietoturvataso: SSL/TLS tai SSL Lähtevän sähköpostipalvelimen asetukset SMTP palvelin: smtp.gmail.com Portti: 465 Tietoturvataso: SSL/TLS tai SSLOnko kyseessä @welho.com päätteinen sähköposti? Saat sähköpostin toimimaan puhelimessa seuraavilla asetuksilla:

Lähtevän sähköpostipalvelimen asetukset SMTP palvelin: smtp.welho.com Portti: 465 Tietoturvataso: SSL/TLS tai SSLEi siis mitään vikaa operaattorin lähetysasetuksissa vaa päätelaitteessa. Onneksi ei tule omaan käyttöön tuo vekotus 😀 This video shows you how to set up your IMAP email account to save your Sent Items to a folder on your server rather than on your PC

Käytä tästä samasta keskustelusta löytyvän parhaan vastauksen asetuksia: https://tuki.dna.fi/org/dna-fi/d/sahkoposti-ase...Tarkennatko vielä, mitä käytännössä siis yrität tehdä ja mitä tarkoitat tuolla palvelimen päivittämisellä? Onko tilanne se, että olet vaihtanut mobiililiittymäsi palveluntarjoajaa Elisasta DNA:han ja tämän jälkeen et ole saanut sähköpostiasi toimimaan tabletissa Microsoft Exhangella, mutta muita yhteyksiä käyttäessä homma toimii edelleen normaalisti? Minkä palveluntarjoajan sähköposti sinulla on käytössä? Jos kyse on työsähköpostista, oletko tarkistanut omasta IT-tuestanne asiaankuuluvat asetukset yhteyttä varten?

Outlook.comin POP-, IMAP- ja SMTP-asetukset - Outloo

LG 2 on käytössä itsellänikin ja sähköposti loppui toimimasta kännykällä 14.4. Olen ollut yhteydessä myös LG:n huoltoon puhelimitse ja pyysivät palauttamaan tehdasasetukset, muttei sekään ainakaan minun puhelimessani auttanut.Kaikki synkronointitäpät on käyty läpi, netti toimii ok, sähköposti toimii kannettavalla, uuden sähköpostitilin perustaminen tyssää todentamisongelmaan, kun sähköpostiosoite ja salasana on syötetty ja lähdetään etsimään palvelinta. Puhelimeen tulee ok ilmoitus, jos jonkun synkronointivalinnan poistaa, eli ongelma tulee palvelimen päästä käsittääkseni.Kokeile alla olevia ohjeita, jos näet tämän virheilmoituksen: Palvelin, johon yhteys on muodostettu, käyttää vahvistamatonta suojausvarmennetta. Varmenteen CN-nimi ei vastaa lähetettyä arvoa.VOISIKO PALVELUNEUVOJA KERTOA ESIM MITKÄ OVAT VODAFONEN LÄHTEVÄN PALVEKIMEN ASETUKSET ESPANJASSA TAI MITEN NE VOI MUUTEN SELVITTÄÄ. OLETTAAKO DNA ETTÄ HEIDÄN LIITTYMÄNSÄ KÄYTTÄJÄ OSAA JOKA MAAN KIELTÄ JA OSAA TEHDÄ ASETUKSET AINA UUDESSA MAASSA UUDELLEEN? TÄSTÄ SYYSTÄKÖ LIITTYMÄN KAUPPIAAT AINA VAIHTAVAT PUHEENAIHETTAKO KUN KYSYN TOIMIIKO PUHELIN MYÖS ULKOMAILLA?

Server: imap-mail.outlook.com SSL: true-implicit Port: 993 (default) User: pat@outlook.com. POP3. Depending on the UI version: On the options pane click Mail/Accounts/POP and IMAP Tuolta toisesta ketjusta löysin vinkin poistaa porttinumerot osoitteiden perästä. Näin sekä lähetys että vastaanotto alkoivat toimimaan Lumia 800:ssa.Juurikin tappelin uuden Samsung Galagxy ace3 droidin kanssa vastaavan ongelman kanssa. Oma sähköposti muualla kuin DNA/Welholla. Saapuvat asetukset sen mukaisesti. Lähteväksi smtp.dnainternet.net, portti 25, ei muuta.

Sissetuleva e-posti ehk IMAP server: mail.zone.ee port 993. Turvaline ühendus: SSL, SSL/TLS või STARTTLS. Sissetuleva e-posti IMAP server: imap.zone.eu port 993 Tuota wi-fia tulee käytettyä usein, puhelin kun automaattisesti hakee verkkoja. Aina sähköpostia laittaessa ei muista kääntää wi-fiä pois ja seurauksenahan on viestin jääminen lähteviin.

IMAP-tilin kansioasetukset - Outlook for Ma

 1. IMAP - An introduction. IMAP and POP3 are protocols that allow you to download email messages from your Zoho Mail server and access them with desktop email clients like Outlook/ Mac Mail and/or..
 2. ut ongelmitta Nokia710:ssa ja nyt antaa virheilmoituksen 800C2746. Puhelin päivitetty, sähköpostiasetukset poistettu ja viety uudelleen.
 3. ulla on siis Welho webmail), ja se tuntui ainakin hetkeksi auttavan. Missä siis vika?
 4. ut täällä ei. Tulee vain virhe 450 4.7.1 client host rejected cannot find your reverse hostname Mitä teen?

1. vaihe: Varmista, että IMAP on käytössä

Sähköpostin käyttäminen onnistuu mobiililaitteella kuten puhelimella tai tablet -tietokoneella määrittämällä palvelinasetukset (Exchange ActiveSync tai IMAP/POP) käyttämääsi.. Hei, millä asetuksilla saan wippies.fi postin asennettua Samsung Galaxy s4:n? Gmail ja muut menee ongelmitta.Sama ongelma: Lumia 920 Welho.com lakkasi toimimasta 4 pvää sitten. Välillä osa saapuvista viesteistä ilmestyi. Gmail ja Outlook toimii, samoin viestit PC:llä (WIN 10) Welhollakin. Netti toimii. Imap ja POP 3 kokeiltu molempia, portit tarkistettu myös DNA:n asiantuntijan toimesta.imap.welho.com:kin on viime aikoina tosi hätäisesti muutaman minuutin idlailun jälkeen sulkenut tylysti yhteyden.

Moikka, mitä vielä pitää tehdä ? Soitin jo teille ja tyhjensin puhelimesta meilit. Käytän siis welho-meiliä kotikoneella ja Lumiassa,poistin kaikki tai yritin poistaa sähköpostit kännystä.Kotikoneelle ei tule postia enää ollenkaan eikä kännykkään.Vein saapuvan ja lähtevän postin koodit varmaan 3 kertaa,siis poistin koko tilin ja vein uudestaan.Ei vaan toimi. Käytän Saunalahden liittymää,mutta wlan on teiltä..onko tällä joku merkitys.Kysyn vielä että syötetäänkö saapuva posti tässä muodossa imap.welho.com:993 (siis nuo kaksoispisteetkö on se portti ? ) Koska gmail toimii,mutta siellä muodossa imap.gmail.com:993:1 Niin että pitääkö Welhollakin laittaa se tossa muodossa ja lisätä loppuun. 993:1. En myöskään pääse kirjautumaan webmailiinkaan. terv.kohta ihan pihalla 😉 AnuMitkä ovat DNA:n ohjeet lähtevän postin asetuksiin käytettäessä Freedomen kaltaista VPN yhteyttä?POP3-protokolla kopioi ensin kaikki viestit palvelimelta sille laitteelle, josta yhteys on otettu. Samalla viestit hävitetään palvelimelta (ellei toisin määrätä). POP-protokollan etuna on, että siinä ei rasiteta palvelimen resursseja, eikä yhteyttä tarvitse pitää päällä viestien käsittelyssä. Viestit voi yleisesti lukea vain laitteelta, jolle ne on ladattu.Olipa laitteesi ja käyttöjärjestelmäsi mikä tahansa, Elisa Omaguru laittaa sähköpostisi kuntoon ja opastaa sen käytössä. Säästä vaivaa ja hanki samalla hyödylliset vinkit sähköpostin sujuvaan käyttöön. Klikkaa tästä!

Tarvittavat asetukset IMAP-sähköpostitilin määrittelemiseksi: Nimi: Etunimi Sukunimi Sähköpostiosoite: esimerkkitili@esimerkkidomain.fi. Käyttäjätunnus: esimerkkitili@esimerkkidomain.fi Saapuvan postin.. This is all assuming a traditional email service, accessed using a desktop or mobile client, over POP or IMAP, and SMTP (ignoring webmail). Suppose I'm retrieving messages - my client app passes my.. Lähtevät palvelimet SMTP ​smtp.welho.com​ Salaamaton portti 25 TLS-salattu portti​​ 465 (autentikointi) STARTTLS-salattu portti 587 (autentikointi) IMAP, POP, and SMTP are standards that allow you to connect your Fastmail account to a third party email client of your choice. This page details the differences between the three options to help you.. Kiitos tästä, helppoa kun sen osaa. Ohjeet löytyvät Saunalahden sivuilta. Piti vain ymmärtää. Irma

Yhteystietojen tuominen Outlookiin - Office-tuki

Lisäasetukset IMAP-tilin asetukset Outlook for Macissa - Office-tuk

Gmailin tarkistaminen muiden sähköpostiohjelmien kautta - Gmail Ohjee

Webmail löytyy osoitteesta  https://webmail.zoner.fi  (Horde) tai webhotellisi palvelimen osoite* /webmail (RoundCube). Configure email aliases Configure an IMAP and IMAPS service Other protocols that we need to take into account are IMAP4 (Internet Message Access.. Suosittelen, että olet yhteydessä firmasi IT-tukihenkilöön, mikäli sellainen teillä on. IT-tukihenkilöltä saat tarvittavat sähköpostiasetukset. Tarvittaessa voit olla omaan laskuusi yhteydessä DNA:n yhteistyökumppaniin HS-Worksiin. HS-Works antaa DNA:n asiakkaille päätelaitetukea puh. 0600 305060 (1,98 e/min + mpm/pvm).

2. vaihe: Muokkaa sähköpostiohjelman SMTP-asetuksia ja muita asetuksia

IMAP - choose IMAP and the incoming server port will default to 143. All other settings are the same. Note - Substitute your actual domain name for yourdomain.com and substitute the first part of your.. * Näet palvelimen osoitteen selaimesi osoiteriviltä, kun olet kirjautumassa webhotellin hallintapaneeliin. Palvelimen osoite löytyy myös webhotellin tilaamisen yhteydessä saamastasi asetuksia sisältävästä tervetuloviestistä. Kirjoita sähköpostipalvelimen osoite muodossa www25.zoner.fi eli jätä loppuliite :2222 pois. Vaihda numeron tilalle oman palvelimesi numero.jep, ilmeisesti käyttäjtunnus ja salasana jollekin DNA serverille ratkaisisi ongelman. kumma ettei tämä DNA mielestä mitenkään kuulu heille jos myydään laitetta ja palvelua jotka eivät ole keskenään yhteensopivia? jommassa kummassa täytyy olla vikaa, eikä sitä kumpaakaan ostettaessa ole mitenkään tuotu esiin. nostakaa tämä esimiehenne arvioitavaksi, kokemuksesta voin kertoa että nämä ovat niitä pikku juttuja joihin niin paljon mukavampi reagoida ennenkuin kommentointipyyntö tulee joltain medialta.Hankin uuden puhelimen Sony Xperia Z5 Compactin. Sähköpostin liittämisessä ongelmana ettei se hyväksy sähköpostiosoitettani tai salasanaa, jotka ovat kyllä oikein (tarkistettu toisella koneella). Kuinka saan Sonyn pelittämään?

1. vaihe: Tarkista salasana

Lähtevän sähköpostin palvelimen osoite DNA liittymissä on smtp.dnainternet.net tai smtp.dna044.com. Alta löytyvät sähköpostiasetukset toimivat sekä Elisan ja Saunalahden liittymissä että muiden palveluntarjoajien liittymissä. Sähköpostiasetukset ovat samat kaikille asiakkaillemme riippumatta siitä, onko käytössäsi Elisan sähköposti tai vanha Saunalahden sähköposti.Nokialaisessa esim. tuo smtp.dna044.com lähtevissä toimi verkossa kuin verkossa? Puhelimen vaihdon jälkeen homma ei toimi lainkaan. Eihän sillä pitäisi olla mitään väliä että ollaanko wlanilla vai 3 gllä yhteydessä postipalvelimeen. Lähtevän sähköpostipalvelimen asetukset SMTP palvelin: smtp.dnainternet.net Portti: 465 Tietoturvataso: SSL/TLS tai SSLKun haluat asentaa sähköpostilaatikon laitteellasi olevaan sähköpostisovellukseen, käytä näitä asetuksia.

Jos olet unohtanut salasanasi voit vaihtaa sen uuteen OmaElisassa (ohje) ja käyttää jatkossa uutta vaihtamaasi salasanaa. IMAP Capabilities. Registration Procedure(s). Capability names MUST either begin with X or be standard or standards-track IMAP4rev1 extensions, revisions, or amendments registered with IANA

Sinänsä pieni mutta harmillinen ja hankala vika joka on aiheuttanut paljon ongelmia. Harkitsin tuossa jo operaattorin vaihtoa pelkästään testatakseni toimiiko muilla operaattoreilla.Samaa vikaa korjailen naapurin puhelimesta (Galaxy S3 III). Mikäli lähtevän palvelimen väärät tiedot laittaa oikein, saa saa herjan "Hakee palvelimen tietoja", johon homma loppuu, eivätkä asetukset tallennu. Näyttää ihan tuolla ylempänä mainitulta ongelmalta, jossa laite ei tiedä, ottaako yhteyttä wifillä vai matkapuhelinverkolla. Ei tarvitse vastata, kun ei ilmeisesti osasta. Jatkan nyt normaalityyliin poistamalla tilin ja tekemällä kaiken uudestaan.Ikävä kuulla, että Hotmailin ja Apple-tilisi siirtäminen puhelimesta toiseen ei ole onnistunut. Asiakaspalvelumme ei valitettavasti tarjoa tarkempaa päälaiteopastusta esimerkiksi sähköpostiosoitteiden tai -tilien siirtämisestä puhelimesta toiseen. Suosittelen asian ratkaisemiseksi olemaan yhteydessä yhteistyökumppaniimme HS Worksiin ja tavoitat heidät numerosta 0600 305060 (1,98eur/min + mpm/pvm). HS-Works Oy on erikoistunut tarjoamaan erilaisia tukipalveluita kodin elektroniikan ja tietotekniikan saralla. IMAP is a more complex protocol, especially the current version IMAP4. The IMAP email clients are equipped with message flags that indicate whether messages are read, replied, or deleted Jännä kun ennen toimi imap.welho.com/pop3.welho.com vaikka koko ajan ollut sama operaattori ja sähköposti.

Sähköpostin asetukset - Elisa ja Saunalahti asiakaspalvel

Soitin vielä tekniseen tukeen (HS Works). Heidän mukaan imap -protokolla ei tule welhon/dna:n ympäristössä koskaan toimimaankaan. Koneympäristössä useita asioita päivittämättä, joten siis hyvin sattumanvaraista mikä toimii mikä ei. Asetuksissa tulee siis (ainakin omalla wmail-sähköpostiosoitteella) olla tuo pop3.welho.com. Se joko toimii tai ei. Asiasta on kuulemma useat käyttäjät heille soitelleet, mutta dna:n/welho puolelta ei asiaan ole mitenkään reagoitu. Asia siis tiedetään dna:n puolella, mutta intressejä sen ratkaisemiseen ei ole. Toivotaan vain, että käyttäjät siirtyvät käyttämään muita sähköpostipalveluja tai vain webmailia. Uskomatonta. Ilmeisesti täytyy etsiä muita laajakaistapalvelun tarjoajia.Terve! Juu, ei tässä mitään paniikkia asian suhteen. Lähetetyt viestit kyllä pystyy poistamaan...IMAP säilyttää viestit palvelimella ja tukee palvelimella olevia hakemistoja, eli viestit voidaan järjestellä eri hakemistoihin. IMAP:n avulla palvelimella oleviin sähköpostiviesteihin voidaan päästä käsiksi useilta eri koneilta, kunhan vain käytetty sähköpostiohjelma tukee sitä.

Welho sähköposti Saapuvien sähköpostien asetukset IMAP palvelin

Kirjautuminen palveluun tapahtuu käyttäjätunnuksella (sähköpostiosoite) ja omalla salasanalla. Webmail-ohjelmistona käytämme Roundcube- ja Horde-sovelluksia. The IMAP tab allows you to configure parameters relative to this specific service's configuration, to add listeners, and manage access to the service by adding rules applicable to all existing listeners Elisan ja Saunalahden sähköpostitiliä lisätessäsi valitse Muu tili tai Manuaalinen asennus/ IMAP-tili. Älä valitse Exchange-tiliä, ellei käytössäsi ole yrityksen tai työpaikan sähköpostia. Löydät askel askeleelta etenevät laitemallikohtaiset ohjeet useisiin puhelinmalleihin kuvan ohjeesta.PC:n sähköpostiohjelma laittaa lähetetyt paikalliseen lähetetyt -kansioon ja siksi ne eivät näy muissa laitteissa. How to configure an Outlook.com IMAP account in Outlook. Once configured, you can use it to upload mail to the Outlook.com servers

Webhotellin sähköpostin liittäminen Outlook -ohjelmistoon

Kuten myös olen tässä ketjussa kirjoittanut, että ainakin omalla Androidilla ja K-9 Mail -ohjelmalla, ei SSL/TLS-sertifikaatti ollut noin vain luotettu, vaan K9-Mail-ohjelma kysyi ekspilisiittisesti että haluanko hyväksyä ko. sertifikaatin. Vasta sen jälkeen salattu SMTP-liikenne alkoi toimimaan, mutta toki vain jos on DNA:n verkkoon kytkettynä. IMAP was designed to receive email messages, not to send it. There is no IMAP command for Check Courier-IMAP documentation on Sending mail via an IMAP connection. Note, that this is a non..

IMAP-tilin vaihtaminen POP-tiliksi Thunderbird -tuk

Voit määritellä sähköpostitilin käyttämään joko suojaamatonta tai suojattua yhteyttä. Ohjeistamme käyttämään ensisijaisesti suojattua yhteyttä, jolloin liikenne tietokoneesi ja sähköpostipalvelimen välillä välitetään salattuna.Joo kyllä nää ongelmat tuntuu linkitttyvän toisiinsa, kun kaikilla jotain todentamisongelmaa tms tullut kevään aikana. Ei voi olla pelkästään luurin vika. Itellä posti nyt gmailin kautta ja toimii siten, mut ihan periaatteestakin perseestä.Yritän liästä uudelleen iPadille gmail sp osoitetta. Mutta koko ajan hylkää lähtevän ja saapuvanpostin tunnusta? Mikä siihen tulee kirjoittaa?"Vanhemman mallisissa Windows Phone 7.8- käyttöjärjestelmällä varustetuissa puhelimissa (esim. Lumia 800) on havaittu ongelmaa käytettäessä Soneran sähköpostia puhelimen sähköpostiohjelmalla. Puhelin saattaa jäädä synkronoimaan postia ja purkaa akun tavallista nopeammin. Ongelman voi korjata luomalla puhelimeen sähköpostitili, joka ei käytä SSL-suojausta saapuvissa eikä lähtevissä viesteissä. Lisäksi käyttäjätunnuksena tulee käyttää sähköpostiosoitetta tilin asetuksissa."

Jos et ole saanut luvattua yhteydenottoa niin suosittelen ottamaan asiasta yhteyttä asiakaspalveluun, DNA Tuki -sivusto on julkinen keskustelupalsta eikä asiakastietoja voida sivun kautta käsitellä.Auttaako jos otat puhelimesta vain virrat pois hetkeksi ja käynnistät sitten puhelimen uudestaan? Jos nettiyhteys toimii puhelimen selaimella normaalisti mobiilidatalla (esim. google latautuu), niin vika voi olla myös sähköpostisovelluksen puolella.Juu. Tarkastettu on. DNAn kotverkko, DNA 4G,... vaan ei postit lähde kuin kotiverkolla. ps. Ei suostu asettamaan palvelimeksi dna044.commia...

Mitkä on lähtevän postin asetukset älypuhelimeen? IMAP tilin luonti ei onnistu Outlook sovellukseen Anroid 7 tabletissa. Asetukset pitäisi olla oikein: imap.welho.com:993 smtp.welho.com:465 Niitä.. IMAP For incoming mail, this is for people who access their email on multiple devices or if multiple users access the same account. When you read, reply, delete, forward, or otherwise manage your email.. kännykkäni kysyy myös nämä vaihtoehdot, jotka eivät DNA:n vastauksista selviä: Latausraja: 50 yms, Saapuva IMAP4-posti Uusi/kaikki, Noutoasetus: vain aihe, yms muita vaihtoehtoja, Säilytä palvelimella: päälle yms, POP ennen SMTP:tä: pois yms, SMPT-todennus päällä yms, Sama kuin POP3/IMAP4 päällä, ymsEdelleenkään en saa lähtemään sähköpostia kännykästä ellen poistu wifi-ympäristöstä. Asia on ollut tapetilla vasta pari vuotta.Kohta 3 viikkoa mennyt, eikä kukaan dna:n henkilöistä ole auttanut ongelmassani. Lienee siis operaattorin vaihto on ratkaisu myös heidän mielestään.

Webhotellin sähköpostitilien asetukset - Zoner

@Tapio: Mistäs Dna:n palveluneuvoja voisi tuommoista tietää? Eikä varmaan edes kuulukkaan tietää kun ei ole Dna:n verkosta kyse. Eiköhän tuo googlettamalla löydy vodafonen sivuilta. Tai sitten vain käytät autentikoitua yhteyttä ja sähköpostipalveluntarjoajan lähtevän postin palvelinta ssl/tls salauksella.Palvelimissa ei siis pitäisi olla vikaa, kun webmail kuitenkin toimii koneella normaalisti. Huomioithan että asetukset toimivat vain DNA:n verkossa, eli DNA liittymän mobiilidatalla tai Welhokaistan WLAN yhteydellä.Toimiiko sähköpostitili normaalisti tietokoneen selaimella? Kuulostaa hyvin oudolta ettei yhteys pelaa lainkaan jos asetukset on syötetty oikein.

Exchange palvelimessa ei ole erikseen lähettävän sähköpostin palvelinta, tai en sellaista löydy. Käytännössä en myöskään usko että tuo on vika koska jos käytän wlania nebulan tai soneran yhteydellä tai 3G elisan yhteydellä niin palvelimen päivitys onnistuu. Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti. Android and iPhone Setup for IMAP. -For Server Type, select IMAP. IMAP: imap.enventis.net Port: 143 Do NOT click Requires a secure connection (SSL) Under Authenticate Using, select Clear text Sposti lakkasi toimimasta myös lumia 800:ssa jossa win7.8. Ei auta tilin poisto ja uudelleen luonti. Mitä sitten pitäisi kokeilla?

@Urpo: Vaikuttaa että laitteessa ja/tai käyttöjärjestelmässä on vika josta tuo ongelma johtuu. Siihen ei kai ole muuta keinoa kuin kysellä MS:n suunnalta korjausta. Lähtevän postin osalta tuon perjaatteessa voisi kiertää niin että käyttäisi ilman SSL:ää olevaa porttia 25. Saapuvassa liikenteessä kuitenkin tuo SSL on. POP3 vs IMAP Switch from IMAP to POP3 Switch from POP3 to IMAP. There might come a time when you've setup your mail client to check email on the server via POP3 or IMAP and you decide you want.. Kannattaa siis kokeilla noilla eri asetuksilla ja jos ei edelleenkään toimi, niin minkälaisen virheilmoituksen saat? Yandex supports IMAP / SMTP. This means you don't have to use Yandex's webmail interface! You can check your email and send messages using other email programs (like Mailspring, Outlook Express.. imap_setacl ( resource $imap_stream , string $mailbox , string $id , string $rights ) : bool. After getting the ACL's from imap_getacl you want to set them for a user on any mailbox folder like thi

Lähtevän sähköpostin asetukset löytyvät ylempää tästä ketjusta parhaana vastauksena. Huomioithan että asetukset toimivat vain käytettäessä DNA:n nettiyhteyttä, eli liittymän mobiilidataa tai DNA:n laajakaistan WLAN verkkoa.Antti: "smtp.dna044.com (portti 25, ei salausta), tulee ilmoitus: "sähköpostipalvelimeen ei voi muodostaa yhteyttätilitietojen tarkistamista varten. Palvelin ei vastaa"."

 1. Sähköpostitili toimii tietokoneella ok. Nyt en tiedä kummassa vika, softassa vai operaattorissa ja mitä yritän seuraavaksi..
 2. aisuus jossa kaikki liikenne salattua. Start TLS tekniikassa liikenne ei ole aluksi salattua, mutta siirtyy salauksen käyttöön heti yhteydenoton jälkeen.
 3. Tässä vielä päivitetty lista asetuksista mitkä tulisi laittaa sähköpostiohjelmaan tai puhelimen asetuksiin:
 4. Hei! Samsung galaxy s4 laite, joustava liittymä ja suomi24 sähköposti. Lähtevän palvelimen asetukset ok, saapuvat ei saa yhteyttä palvelimeen. Osaisko joku kertoo mikä mättää? Imap palvelimena imap.suomi24.fi portti 993 ja suojaustyyppi tls. Kiitos jo etukäteen 😀
 5. toi
 6. ...ne vaan EI lähde . .eikä ekalla yrityksellä kotimokkulan kotiverkollakaan. Asia ton kuntoon niin pääsis valittamaan muista sovituista "asiakaseduista" jotka ei toteutunu.

In computing, the Internet Message Access Protocol (IMAP) is an Internet standard protocol used by email clients to retrieve email messages from a mail server over a TCP/IP connection. IMAP is defined by RFC 3501 Server type: Select IMAP. Server address: imap.telus.net. Port: 993. Verify Requires a secure connection (SSL) is checked Asian selvittäminen olisi joutuisampaa, jos pystyisit soittamaan suoraan asiakaspalveluumme. Näin osaisimme esittää sinulle oikeat kysymykset ongelman ratkaisemiseksi ja saisimme sinulta realiaikaisesti lisätietoja tilanteesta. Yhteyden asiakaspalveluumme saat nopeimmin soittamalla numeroon 044 144 044.Suojaamatonta yhteyttä voi kokeilla, jos suojattu yhteys ei toimi, koska joissakin laitteissa voi esiintyä yhteensopivuusongelmia suojauksien suhteen.

edelleenlähetys - Wmail loppuu 3Telia sähköpostiasetukset matkapuhelimeen | Telia

Eli, Android-puhelin, K-9 Mail sähköpostiohjelma [1]. Asetukset: Lähtevä palvelin: smtp.dna044.com Salausprotokolla: STARTTLS Portti: 587 Autentikointi: eiSähköposti on toiminut moitteetta puhelimessa tähän asti. Ja viestien perusteella muissakin merkeissä ja sähköpostiohjelmissa.Joissakin laitteissa portti 465 on SSL-salattu. Tosin TLS:n uusimmat versiot korvaavat SSL:n ja käyttävät samaa porttia.Hei, Welhon ja nyttemmin DNA:n käyttäjänä ollut nyt yli 15 vuotta ja webmail-sähköpostilaatikon koko ollut koko ajan sama 200Mb. Olisiko tätä mahdollista mitenkään korottaa jotenkin? Kaikki nopeudet ovat menneet ylös moninkertaisesti vuosien aikana, mutta postilaatikon koko vain pysyy samana, eikä vastaa oikein ollenkaan enää tämän päivän tarpeita. Miten on?Tunnukseksi ja salasanaksi olen laittanut samat, kuin kirjautuessa sähköpostiin selaimen kautta (kuten täällä oli neuvottu). Miksi siis herjaa edelleen: Postia ei voida lähettää. Tunnus tai salanasa kohteeseen smtp.dna044.com on väärin.

IMAP - Tietohallinto - Metropolia Confluenc

Computer dictionary definition for what IMAP (Internet Message Access Protocol) means including related links, information, and terms DNA Internet operaattorina voisi tarjota SMTP-serveriä SSL/TLS/STARTTLS protokollalla johon pitää kirjautua jos liikenne tulee DNA verkon ulkopuolelta, kuten on tilanne kun mobiiliasiakkaan luuri vaihtaa automaagisesti löytämäänsä avoimeen WLAN verkkoon tai vaikka ulkomailla hotellin WiFin kautta.Itellä myös sähköposti lakannut toimimasta 12.4. jälkeen. Ilmoittaa ettei verkkoyhteyttä. Puhelin LG G3.

Roaming maksuja säästäkseni jouduin lähettelemään gmailista sähköposteja ulkomailla ollessani joka oli hieman noloa työasioiden hoitamiseen.Sähköpostin toiminta lakkasi Samsung Ace 4 android puhelimessa 7.5.2015, jolloin viimeinen automaattinen synkronointi on tehty. Kyseessä gmail. Manuaalinen synkronointi antaa ilmoituksen Ei yhteyttä. Lähtevä posti jää tilaan Jonossa ja saapuva posti ei tule perille.Sähköpostiosoitteella tarkoitetaan teidän henkilökohtaisia sähköposteja, sähköpostin ei siis tarvitse olla DNA:n tarjoaman sähköpostiosoite. Esimerkiksi jos jommalla kummalla teistä on Gmailin sähköpostiosoti, niin tulee sinun käyttäjätunnukseksi laittaa Gmailisi sähköpostiosoite ja syöttää sama salasana, millä kirjaudut normaalistikkin Gmailin postilaatikkoon sisään.K9:ssa mielestäni aika kiva konfigurointi, jossa se testaa esim lähtevän postin palvelimen toiminnan ennen kuin hyväksyy asetukset...email program on your computer and you wish to access your Yandex.Mail using Thunderbird, you can do so easily by configuring your Yandex.Mail account using IMAP settings on Thunderbird

Sähköpostin asetukset - Elisa ja Saunalahti asiakaspalveluOutlook

IMAP server settings for Yahoo Mail Yahoo Help - SLN407

Mm. Googlella on SMTP serveri jonka kautta pystyy lähettämään meilia omilla Googlen tunnuksilla kirjautuen. Mutta ei pitäisi tanssia NSAn pillin tahdissa joka asiassa ja kierrättää liikennettä Googlen kautta vain koska aita on matalin niin....siihen NSA on pyrkinytkin. This guide will explain the settings you need to setup your email address using POP or IMAP. For customers using LCN Web hosting, WordPress hosting or Email hosting Vaikuttaa siltä, että vika on LG:n sähköpostiohjelmassa, koska DNA:n sähköpostiosoitteet toimivat muissa sähköpostiohjelmissa. Suosittelen olemaan yhteydessä asiasta LG:n asiakastukeen.

DNA:lta saatavat tarvittavat asetukset ovat tuo lähtevän postin palvelin sekä mahdollisesti yhteyden sallimat portit. Lähtevä sähköpostiliikenne on sallittu portissa 25 (smtp) vain DNA:n palvelimelle smtp.dnainternet.net. Kolmannen osapuolen lähtevän postin palvelimen käyttö on mahdollista, mikäli käytetään autentikoitua ja salattua smtp-yhteyttä....en tuota vielä toimivaksi sanois... Että joo: Mistähän alan peräänkuuluttamaan "tilaajalahjoja" joita mullen asiakkaaksi ryhtyessäin luvattiin?

Office365 SMTP, POP3 and IMAP setting

 1. When setting up the account in your email program, you can set up the account using either IMAP or POP. We recommend using IMAP. Access data for your account
 2. IMAP and POP3 are the two most commonly used Internet mail protocols for retrieving emails. Both protocols are supported by all modern email clients and web servers. While the POP3 protocol..
 3. IMAP - Internet Message Access Protocol (IMAP) works best when you access mail from more than one computer. IMAP is a way to access email that is kept on a mail server (e.g., Office 365)
 4. Eli kun otat VPN:n kautta yhteyttä sitten DNA:n SMTP-palvelimeen, se ei näe että olet DNA-verkosta oikeasti, ja DNA ei tällä hetkellä anna lupaa käyttää SMTP-palvelintaan muista kuin DNA:n IP-osoitteista.
 5. Käyttäjätunnuksesta käytetään eri sähköpostiohjelmissa eri nimityksiä, esim. "käyttäjätunnus", "tilinimi", "käyttäjänimi" jne. Jos käyttämäsi sähköpostiohjelma tarjoaa tunnukseksi automaattisesti "etunimi.sukunimi" -muotoista tunnusta, pyyhi tämä automaattisesti tarjottu tunnus pois ja korvaa se oikealla tunnuksellasi.

Puhelin Lumia 830 ja siinä Elisan liittymä. Kotona WiFi DNA:lta ja Phnet sähköposti PC:llä. PC :llä sähköposti toimii ongelmitta, puhelimeen saapuvat sähköpostit tulee ongelmitta, mutta PC:llä lähetetyt sähköpostit ei päivity puhelimen lähetetyt kansioon. Mikä vikana? Lähtevän postin palvelin on smtp.dnainternet.netYllä mainitut SMTP-palvelimet eivät toimi ainakaan minulla kännykässä. Sähköpostin haku kyllä toimii PPO:n sähköpostissa. Asetuksina lähtevässä postissa:Ongelma on poistunut, en tehnyt itse mitään gmailin suhteen. Yhtäkkiä 10.5.2015 aamulla viiden aikaan oli synkronointi kunnossa ja sähköpostit liikkuvat. Valitse Asetukset > Näytä kaikki Outlook-asetuksetAsetukset > Näytä kaikki Valitse POP ja IMAP ja valitse Salli POPin käyttö laitteille ja sovelluksille -kohdassa Kyllä Ja sitte vielä mihin ne tarkalleen laitetaan Samsung Galaxy J5 -mallissa? ...niin ei mäne muut sekasi?

Minulla on welhon sähköposti (welho.com) ja matkapuhelimessa Soneran liittymä. Lähtevä posti ei ole toiminut enää ikuisuuksiin. Saapuva posti tulee kaikkiin laitteisiin, mutta vaikka kuinka luen ohjeita ja kokeilen eri asetuksia, ei sähköposti lähde (paitsi netin kautta avattuna). Ongelma esiintyy Lenovo-tabletissa (android), Lumia puhelimessa ja nyt viimeisimpänä iPhone 5S:ssä. Tässä ketjussa postataan koko aika noita samoja sähköpostiasetuksia, mutta kun ne ei vaan toimi! Voisinko saada selväkielisen ohjeen mitä pitää tehdä, jotta saan asetukset iPhoneen kuntoon. Ja mielellään tablettiin myös. IMAP-palvelin: meiliboxi.fi Portti: 143 Salaus: STARTTLS. Todennus vaadittu. Yleisimmät sähköpostiohjelmat kuten Outlook tai Thunderbird osaavat hakea asetukset automaattisesti

Hukkasin sähköpostiosoitteeni, rupesin vaihtamaan salasanaa ja vahingossa varman poistin entisen osoitteen. Laitoin sitten uuden osoitteen hakuun ja siinä vaiheessa katosi koko sähköposti. No yrtin ohjeitten mukaan ruveta tekemään uutta pankkitunnusten kautta, mutta sieltä tulee aina ilmoitus että minulle on luotu uusi osoite ja se on lähetetty minun sähköpostiin, ongelma on etten minä pääse entiseen aktivoimaan sitä , eli minulla ei ole nyt toimivaa sähköpostiosoitetta DNA:lla. Eikä teille pääse puhelimella. Laitan alle entisen sähköpostiosoitteeni. Setting Up Your POP or IMAP Email Address in Microsoft Outlook. On the Internet E-mail Settings (POP3/IMAP) window, enter your information as follow Tästä ohjeesta löydät asetukset Elisan sähköpostin käyttämiseen. Voit käyttää sähköpostia tietokoneella, puhelimella ja tabletilla. Sähköpostiasetukset puhelimelle ja tabletille löydät täältä.Jos kirjautuminen sähköpostiohjelmaan ei onnistu, saatat nähdä jonkin seuraavista virheilmoituksista:Mitä sähköpostiohjelmaa käytät ja onko käytössä IMAP vai POP protokolla? POPilla tuo ei käsittääkseni ole mahdollista ollenkaan.

Fimnet | Fimnet-sähköpostin liittäminen IPhone Mail -ohjelmaan

How to set up Outlook

 1. Kyllä kyse on työsähköpostista mutta mielestäni ei pitäisi olla mitään merkitystä millään muilla asetuksilla koska toimii kuitenkin tälläkin hetkellä elisan liittymällä ilman mitään asetusten vaihtamista. Liittymä muutoinkin on hitaamman oloinen kuin edellinen elisan liittymä jonka nopeus oli vain 8 osa nykyisestä.
 2. K-9 ohjelma kysyy hyväksytäänkö dnan salausavain. Vastataan kyllä. Sitten toimii lähtevä posti.
 3. . Sopii melko hyvin yhteen noiden ongelmien kanssa.
 4. Sähköpostiviestit kyllä lähtevät, mutta smtp.dnainternet.net tai smtp.dna044.com toimivat vain DNA:n verkossa, eli puhelimen mobiilidatalla tai DNA Welhon laajakaistan WLAN verkossa.
 5. Jos poistaa wifin käytöstä niin sen jälkeen lähteväkin toimii. Nokialaisessa tätä ongelmaa ei ole mutta Samsungissa kyllä. Samat postiasetukset käytössä molemmissa.
 6. Zentyal uses Postfix(6) as a MTA. For the MDA (POP3, IMAP), it uses Dovecot(7). Both come with support for secure communication over SSL. To fetch mail from external accounts, Zentyal uses Fetchmail(8) . [6] PostfixThe Postfix Home Pagehttp://www.postfix.org

Setting up IMAP email and Sent Items Folder - YouTub

 1. Ehkä asia olikin selvää kysyjilel joilla on Freedome ja ihan asiallisesti vaan haluavat vauhdittaa tuota että SMTP-palvelimelle pääsisi tunnusten kanssa myös DNA-verkon ulkopuolelta. Mutta moni ehkä ei tajua F-securen Freedomen ja SMTP-palvelimen toimimattomuuden välistä syy-yhteyttä.
 2. Vaihto elisasta DNA:han äly 2M liittymään, microsoft exchange palvelin ei toimi. Wlanilla toimii, ja vaihtamalla sim kortin esim elisaan tulee päivitykset mutta DNA sim kortilla ei toimi. Asetukset laitettu uudestaan ja ei siltikään toimi. Exchange palvelin näytti että olisi päivittänyt mutta ei noutanut tietoja laitteelle. Laite on Samsung Tab3 7".
 3. Sähköpostitili ​@dnainternet.net @phnet.net @suomi.net @dnatv.fi @dslkuopio.net @lumonetti.fi @lumotv.fi @nettikirje.fi @vasoasukas.fi
 4. SMTP-palvelin -> smtp.dnainternet.net Suojaustyyppi -> SSL Portti -> 465 käyttäjätunnus salasana (Huom: käyttäjätunnus ja salasana on annettava, sitä ei voi 'ruksata' pois)
 5. DNA:n tukifoorumilla voit esittää kysymyksiä, lukea vastauksia, kommentoida kysymyksiä ja vastauksia sekä jakaa vinkkejä.
 6. This module defines three classes, IMAP4, IMAP4_SSL and IMAP4_stream, which encapsulate a connection to an IMAP4 server and implement a large subset of the IMAP4rev1 client protocol as..
 7. OIT Mailbox Services is the IMAP service available to some faculty and staff at UCI. For assistance with configuring UCI Gmail or Office 365/Exchange, please visit this page
Nokia C7, E7 ja N8 - Wmail loppuu 3

Eihän mulla olekaan salasanaa siihen. Vanhassa se on aina toiminut näin ja nytkin se alkoi toimia, en tiedä mitä tein, nyt posti lähtee.Koska viestien poisto onnistui S3:ssa, mutta ei XCover 2:ssa, niin kyse taitaa olla puhelimen ominaisuudesta.(Poliittisesti oikein olisi asentaa K9-mail F-Droid sovellusjakelusta, niin on vähän varmempaa ettei ole NSAn takaovittama kuten kaikki salausta tukevat kommunikointisovellukset Google Playn kautta. Mutta löytyy K9 myös Google Playsta, jossa NSA pääsee halutessaan muuttamaan jokaista sovellusta ilman että tarkistussummasysteemit huomaa mitään.)

Yllä on puhuttu sähköpostien käytöstä älypuhelimissa. Mutta mitkä pitää asetusten olla seuraavassa tapauksessa. Uuden läppärin hankinnan yhteydessä operaattoriksi vaihtui DNA ja yhteysvälineeksi Kotimokkula 4G (Huawei B315). Aikaisemmassa pöytäkoneessa operaattorina oli Sonera. Sähköpostia halutaan liikennöidä Mozilla Thunderbird-ohjelman kautta. Thunderbirdissä tulee vaihtoehdot, että perustetaanko uusi osoite vai halutaanko säilyttää vanha osoite. Kun jälkimmäisen valitsee, tekee kone joitain hakuja ja ilmoittaa, ettei yhteystietoja löydy. Mitkä pitää Saapuvan ja Lähtevän postin asetukset olla?Asennettuani F-securen Safe-tietoturvaohjelman niin sähköposti ei lähde eteenpäin. Saapuva toimii. Saapuva posti imap.welho.com portti 993 ja lähtevä smtp.welho.com portti 465. molemmat SSL salattuja. Olen kokeillut eri portteja tuloksetta. Mikä auttaisi?Mulla on dna.internet- s-posti ja Iphone 5s. Postin lähetys ei onnistu, herjaa että "palvelin ei salli välitystä".Mitä

Nokialaisessa dna ei tuottanut tällaista ongelmaa. Samsung note3 ei pelitä samoilla asetuksilla. Ilmeisesti tämä on androidin ongelma? Vai onko? Määritä IMAP-protokolla ja SMTP-asetukset, jotta voit lukea Gmail-viestejä muilla sähköpostiohjelmilla, kuten Microsoft Outlookilla ja Apple Maililla. Kun IMAP on käytössä, voit lukea..

Sähköpostiohjelmani (alpine) asetuksiin piti vaihtaa lähetettävän postin palvelinasetuksista päälle autentikoitu lähetys käyttäen tcp-porttia 465:Mulla herjas lähetysongelmista tänään. Entiset asetukset lähtevään postiin (SMTP). Muutin salaamattomasta salattuun ja alkoi toimimaan.

Outlookissa on ainakin IMAP protokollaa käytettäessä mahdollista määritellä lähetetyt tallentumaan palvelimelle, jolloin ne ovat nähtävissä myös muilta laitteilta.Pyytäisinkin sinua olemaan yhteydessä asiakaspalveluun soittamalla p.044 144 044 tai sähköisellä lomakkeella https://www.dna.fi/yhteystiedot asian hoitamiseksi.Hei! Käytän welhon wlan-verkkoa sähköpostin lukemiseen ja lähettämiseen. Mutta miksi en pysty poistamaan vastaanottamiani posteja puhelimesta (galaxy xcover2)? Toimi hyvin edellisesä puhelimessa (Galaxy S3). Eli puhelinen poistaa ne mutta ei mene roskaposti-kansioon ja kun päivitän postit niin ne tulevat uudestaan puhelimeen. Mutta kun poistan ne kannettavasta koneestani niin sitten ne häviävät poiston jälkeen myös puhelimesta.

Täällä näytetään sanovan, että pitäisi olla SSL asetus, eikä TLS: http://keskustelu.suomi24.fi/node/12311743DNA tarjoaa tämän SMTP palvelun vaikka samoilla user+pass tunnuksilla millä pääsee katsomaan ja muuttamaan oman liittymänsä tietoja omaDNA-palvelussa.DNA:n lähtevän postin palvelinta voi käyttää kuka vain kuka on sillä hetkellä DNA:n verkossa, vaikka hänellä ei olisikaan DNA:lta tai DNA Welholta saatua sähköpostia. Saapuvan postin palvelin tulee aina omalta palveluntarjoajalta.Jou. Kävin muutaman tunnin taistelua ATK:ta, DNA:ta ja Applea vastaan saadakseni postit lähtemään. Kaiken piti X kertaa kunnossa mutta ei. Mikä lopulta meikän tapauksessa esti postien lähtemisen, oli VPN:n käyttö. Heti toimi kun hiffasin sen panna pois päältä.

Joten jos suojaamattomat yhteydet postipalvelimiin toimivat, niin vika on todennäköisesti siinä, että LG:n puhelimet eivät tue kyseistä varmennetta kunnolla.lopetti mailien päivitämisen samoihin aikoihin.Huomasin että tietokoneelle tulee uusia maileja mutta puhelimeen eivät tule. Poistin tilin ja nyt kun yritän tehdä tilin uudestaan niin todentaminen epäonnistuu. DNAinternet-sähköposti Saapuvien sähköpostien asetukset IMAP palvelin: mail.dnainternet.net Portti: 993 Tietoturvataso: SSL/TLS tai SSL Lähtevän sähköpostipalvelimen asetukset SMTP palvelin: smtp.dnainternet.net Portti: 465 Tietoturvataso: SSL/TLS tai SSL IMAP vs POP3 - How to Email in the 21st Century. Add Your AOL Mail Account to Outlook 2010 But if you delete them from the server, then you have to import your old POP mail into your IMAP IMAP or POP are different mail protocols that allow you to access, view and download emails from a mail server to mail client. These days, IMAP is the more common option What is IMAP? Learn about secure IMAP email hosting with SSL, TLS, and alternate ports at LuxSci IMAP (the Internet Mail Access Protocol) is intended to be used in situations where you wish to keep..

网易邮箱支持POP3/SMTP/IMAP服务,方便您可以通过电脑客户端软件更好地收发邮件。 smtp.126.com. 25. IMAP服务器 Microsoft's e-mail service finally supports IMAP. Here's how to add your account to Thunderbird or another desktop That's because, unlike the POP protocol, IMAP syncs with third-party mail clients Postbox and Google/Gmail accounts work perfectly together! Simply follow these steps to verify your settings: 1) At Google - Verify IMAP Settings. In your browser, sign in to your Google/Gmail account

IMAP IMAP vastaa nimellä imap.metropolia.fi Seuraavassa kuvakaappaukset muutaman yleisen IMAP-clientin asetuksista Saapuvan postin IMAP-palvelimeksi imap.metropolia.fi ja TLS päälle Ainoa mikä vaihtui puhelimen merkin lisäksi oli käyttöjärjestelmä symbianista androidiin ja vanha dnan sim uuteen dna simmiin? Merkki/malli, käyttöjärjestelmä vai sim-kortti - missä vika?K-9 ohjelma kysyy hyväksytäänkö dnan salausavain. Vastataan kyllä. Sitten toimii lähtevä posti. </clip>Varmista vielä puhelimesi saapuvista sähköpostiasetuksista, että sinulla on valittuna viestien poistaminen myös palvelimelta.

Käytössäni on taloyhtiömme jaettuun käyttöön tarkoitettu Welhon nettiyhteys. Aiemmin lähtevän sähköpostin palvelimen asetukset ovat toimineet seuraavilla: smtp.welho.com, portti 465, SSL/TLS. Vajaa kuukausi sitten tämä lakkasi toimimasta ja nykyisin ilmoittaa, ettei saa enää yhteyttä palvelimeen.miksi en saa poistettua Welho-osoitteeseen tulleita sähköpostiviestejä matkapuhelimestani. Minulla on kaksi muutakin sähköpostitiliä matkapuhelimessani ja niiden viestit voin "siivota" normaalisti > Muokkaa > Roskiin. Welho-tilin kohdalla tulee herja; "Viestiä ei voida siirtää. Viestiä ei voitu siirtää postilaatikkoon Roskakori." Minulla on Apple 4.Mistähän tilaajalahjoista mahtaa olla kysymys? Tilauksiisi ja asiakkuuteesi liittyvissä asioissa kannattaa olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

 • Berliini kesäkuu 2017.
 • Join thread c .
 • P78 puhelin.
 • Maatuska hinta.
 • Olkapäät nyyssölä.
 • Laila hietamies lappeenranta sarja.
 • Filotaikina.
 • Dustin byfuglien injury.
 • Pohjan pinta ala.
 • Finland historia.
 • Visakoivun synty.
 • Tuntematon sotilas blu ray citymarket.
 • Print cards online.
 • Mingla suomi areena.
 • Dodge ram ajovalot.
 • Panaman kanavan rakentaminen.
 • Meravis erfahrungen.
 • Nazareth kappaleet.
 • Sale miehikkälä aukiolo.
 • Oidipaalivaihe oireet.
 • Cs go åldersgräns.
 • Open library.
 • Jumppala lapset.
 • Miten saan ystäviä menestystä vaikutusvaltaa arvostelu.
 • Libanonilaisia reseptejä.
 • Maz polizeibericht prignitz.
 • Wienerleike paistoaika uunissa.
 • Hype risteily.
 • Pilaantuneet maat suomessa.
 • Koiranpentu vain nukkuu.
 • Homeopaattiset lääkkeet koirille.
 • Budget druid deck.
 • Matrix wikia.
 • Oukitel k10000 pro kokemuksia.
 • Plymouth valiant 1966.
 • Työprosessin kuvaus.
 • Lauttasaari metro kartta.
 • Gerber evo mid.
 • Lihakarjan hinta.
 • Afganistanin sota 1979.
 • Uni bonn mail.