Home

Koh wai kokemuksia

Ei ole ollut ongelmia. Toimitus tuli nopeasti ja hierontapöytä on tehnyt tehtävänsä. Kantokassi tosi meni rikki ja siitä on pitänyt reklamoida.Olen tyytyväinen vaunuihin ja turvakaukaloon. Ainut asia mikä vaunuissa on miinusta,on tavarakori jota ei voi käyttää selkänojan ollessa makuuasennossa ja hyttysverkko on huono. Toimitus ajallaan ja pääosin hyvä ostos.Toimii hyvin jo pentuikäiselle sakanmaalaiselle koirallemme ja toimii varmasti seuraavat 10 vuotta hieman kun koira kasvaa. Koira saa leikkiä rauhassa tilassa, ilman hihnaa ja tiedän ettei se pääse karkuun ja mikään mukaan pääsee sitä vahingoittamaan. Ostin tuonne sisälle oman kopin ja hyvin mahtui ja tilaa on enemmän kuin tarpeeksi :)Plussat: + Tukevat, mutta kevyet työntää! + Hintaansa nähden ERITTÄIN monipuolinen vaunupaketti. + Vaunut ovat kauniimmat livenä kuin kuvassa. :) Miinukset: - Paketti ei saapunut kotiovelle. - Paketin yksi kylki oli auennut, mutta onneksi kaikki sisältö oli tallella. - Ei kokoamisohjetta. Onneksi maalaisjärjellä pärjää.

Luotettava liittymä ulkoilijalle

Kytkimen jouset hajoavat jatkuvasti, ja jo vajaan 10h ajon jälkeen ketjut niin löysät ettei voi ajaa, eikä katjun kireyttä voi edes säätää.Posti toimitti tuotteen nopeasti kotipihaan asti. Lähettäjille ja postille siitä pisteet.<br /> <br /> Lumilingon kasaus itsessään vaikeampi ja työläämpi kuin ohjeet antoivat ymmärtää. Heittoputken alin pultti liian pitkä, joten hihnakotelon muovisuoja piti irroittaa jotta pultin sai paikalleen. Lisäksi vaihteen vaihtajan tapin kiinnitys erittäin tiukka.<br /> <br /> Käyttössä itsessään kolmen kerran kokemuksen perusteella: Jaksaa heittää pakkaslunta todella hyvin. Suojalunta vähän heikommin, mutta ihan riittävän hyvin. Joystikistä nopea säätää heittoputken heittosuunta ja plussaa hyvästä lukituksessta. Heittoputken päässä oleva korkeussuunnan säätö joystickistä surkea. Ei pysy hetkeäkään asetussa vaan aina aukeaa kokonaan ja lukitusta siihen ei ole (vaikka tuotekuvien ekassa kuvassa semmoinen näkyykin). Tämän vuoksi asuinalueiden ahtailla pihoilla käyttökelvoton, koska lähelle heittäminen ei onnistu.Tuote näyttää hyvältä ja uskon, että on myös käytössä hyvä; en ole vain vielä ehtinyt käyttöä kokeilla, koska teen hierontaa sähköisellä hoitopöydällä ja tämä on hyvä asiakkaalle, joka ei voi olla pöydällä vatsallaan esim. raskauden vuoksi tai jostain muusta syystä. Tuote on myös kevyt kantaa joten hyvä esim. asiakkaan luona kotona hierontaa tehdessä.

Kokemuksia - Stemm

Tukevat vaunut! Tilattiin harmaa väri. Kaunis klassinen malli ja hyvät renkaat talvisiin kävelylenkkeihin. Huom. turvakaukalo kuuluu tilata erikseen. Siisti design, sopii parvekkeelleni. Parit tuolit lahjoitin vanhemmilleni, kun niille ei tullut käyttöä!

Vaunut tuli vähän päälle kahdessa viikossa. Paketti oli hieman kärsinyt kuljetuksessa. Sisältö oli kunnossa. Minä pienenä naisena (150cm/52kg) kasailin tuon yksikseen, ilman miehen apua :) Takarenkaita täytyi ihan koko kehon voimalla painaa, että menivät kiinni. Hyvältä näyttää ja kaikki osat oli. Jouset vaikuttaa aika löysiltä, mutta ehkä se on ihan hyvä juttu ? Todennäköisesti niitä saa säädettyä, jos on tarvetta. Ensimmäinen miinus tulee hirvittävän kireistä napeista, mitä en kaikkia saanut kiinni, vaikka puristin täysin voimin. Tulee aiheuttamaan ongelmia käytännössä. Toinen miinus tulee siitä että osa vaunujen kankaista haisee savulta. Täällä meillä nyt koko olkkari döfää savulle ja nuille uusille kankaille. Ehkä tilanne paranee kun pesen ne osat mitkä voi pestä. Vaikuttaa hintalaatu suhteeltaan kuitenkin kohtuullisen hyviltä vaunuilta :) Jos on mahdollista, niin tulen laittamaan uutta arviointia, kun vaunut pääsee oikeaan käyttöön.Hinta-/laatusuhde ehdottomasti kohdallaan! En ole havainnut vielä mitään eroa huomattavasti kalliimpiin vastaaviin kärreihin, paitsi että tämän saa myöskin juoksukärriksi (mitä ei kaikissa kalliimmissa ole mahdollista). :) Ihanat vaunut, kevyet käsitellä ja isojen rattaiden ansioista rullaa tosi hyvin ja kevyesti, aisan saa helposti säädettyä omalle korkeudelle ja vaunuissa paljon kivoja yksityiskohtia. Helposti muunneltavissa. Väri tosi hyvä mutta ei ehkä ihan vastannut kuvaa. Mutta siis positiivisempaan suuntaan. :)Hienon näköinen. Tukeva runko, mutta paneelit aivan liian ohuet. Aivan tuskaa saada paneelit paikalleen. Koottunakin paneelit väljät paikallaan. Jos osuu pallo, varmasti muljahtaa paikaltaan. Kokoamisohjeet huonot. Ruuveja jäi yli valtavasti kun ohjeen mukaan niitä ei kuulunut laittaa mihinkään. Lisäksi ihmettelimme, mihin kokoamiseen tarvittiin silikoniruiskua (kokoamisohjeen etusivulla kehotettiin ottamaan esiin) kun silikonista ei puhuttu mitään kokoamisohjeessa. Hieno mutta huono. En suosittele.

The speedboats to Koh Kood drop off at resort piers along the west coast, starting at Captain Hook & Baan Makok in the northwest of the island and finishing at the resorts in Bangbao Bay in the south west.  This is the most southerly drop off and pick up location.  You’ll have to make arrangements with your hotel to pick you up if you are staying outside this area.  And for anyone staying in the Klong Chao area, the speedboats will stop at the road bridge near Mark House bungalows.  This is within easy walking distance of the riverside resorts.Kiitokset arvostelustanne! Moottori tuskin on leikannut kiinni. Todennäköisempää on, että kytkimen jousi on pompannut paikoiltaan ja tästä syystä vaihde jäänyt päälle ja tämä vaikuttaa siltä, että moottori olisi leikannut kiinni. Tankkaukseen tulee käyttää kaksitahti bensaa mikäli kaksitahtia ei ole tankattuna niin tällöin moottori voi kyllä vaurioitua :)Grillissä väärä osa, eikä reklamointiin vastata. Todella surkeaa asiakaspalvelua. En suosittele kenellekkään. Oli viimeinen tilaus tästä putiikista.Hei, kiitos paljon arvostelusta! Laitan heti viestiä eteenpäin meidän ostopuolelle asiasta! yt. Henrik / Preeco.fi

Koh Chang to Koh Kood: island-hopping around eastern Thailan

Hinta/laatusuhde kohdillaan, olen tyytyväinen. Vihreä-musta väriyhdistelmä kivan pirteä, vielä parempi kuin kuvissa.Selvästi tummempi harmaa kuin kuvassa. Lisäksi kuvasta saa käsityksen että on korkeammat selkänojat tuoleissa. Tuolien pinta karhea ja jo valmiiksi kuluneen oloinen. Koottava itse

Ensimmäisellä käyttö kerralla irtosi sähkömoottorista jäähytys siipi rämisemään, sen niittasin meisselillä ja vasaralla. Viiden käyttökerran jälkeen alkoi vinkumaan, vauhtipyörät oli irti sekä laakereissa ei ollut rasvaa, korjasin itse. Kymmenen kuution jälkeen hihna alkoi luistamaan ja katkesi, sain uuden hihnan takuuseen. Loppujen lopuksi pyörä pääty irtoamassa rungosta kun 6mm ruuvilla kiinni, korjaus hitsasin pitkän putken päätyjen väkiin jäykisteeksi. Nyt tyydyttävä kone puiden halkomiseen. Laatua pitäisi parantaa!Tuote oli todella hyvä ottaen huomioon hinnan, Kehittämiskohde voisi olla ison ja hankalan mallisen pakkauksen kylkeen sormille reiät. Yllättyin tuotteen laadukkuutta. Tilaan myös jatkossa täältä, jos tarvitsen vastaavia baarijakkaroita.<br />

Paketin saapuessa huomattiin pieniä vikoja, yhden renkaan kiinnitys oli rikki, neppareita puuttui ja langan nousuja oli siellä täällä. Näistä reklamoin ja asiakaspalvelu oli asiallinen ja hoiti hommansa hyvin. Uusi rengas tilalle, nepparilliset suojat yms. Homma pelasi. Toivottavasti pelaa jatkossakin! Mustat nahka vaunut ovat hienot, todelliseen käyttöön pääsevät vasta kesäkuussa. Mutta näillä näkymin hinta laatu suhde on kohillaan! :)Hinta-laatusuhteeltaan loistava tuote. Viides tähti olisi tullut jos kaikki liitokset olisi ollut helposti liitettävissä, nyt joutui hieman miettimään missä järjestyksessä ruuvit kannattaa kiinnittää. Ainakin itse totesin, että mitään ruuveja ei kannata kiristää täysin kiinni ennen kuin muut ruuvit ovat myös kierteellä. Muuten oikein hyvät tuolit istua ja kookas pöytä!

Kokemuksia.fi - Maailma on täynnä onnistuneita asiakaskokemuksi

Koh Wai Beach Resort - Home Faceboo

Preeco kokemuksia Kokemukset ja tuotearvostelu

Tässä hinta- laatusuhde kyllä kohdillaan. Ainoa miinus todella halvan oloiset jalat, mitkä nyt voi halutessaan iroittaa ja vaihtaa toiset tilalle. Koh Wai is a small crescent-shaped island, approximately 45 minutes south of from Koh Chang by slow boat or 20 minutes by speedboat.  This laid back, island paradise is a throwback to another time.  There aren’t any villages, roads, shops or vehicles of any kind.  No ATMs, pharmacies, tailors shops or even a police station.  Not even a 7-eleven.Toiminut meillä puutarhavempeleiden suojana ja on toiminut hyvin. Kasaus onnistui hyvin, mutta piti tehdä kaksin.Erittäin loistava peli! Nopeuden säädön ansiosta myös varsinaisen kuskin pienempi sisar voi kokeilla ja ei pääse karkuun! Varsinainen kuski on oikein innoissaan ja naapurikaan ei häiriinny, kun ääntä ei ole.

Koh Poulo Wai - Wikipedi

Meillä vaunut eivät vielä ole päässeet kunnon käyttöön, kun vauva antaa odotuttaa itseään. Testailtu kuitenkin on tyhjänä ja olemme olleet erittäin tyytyväisiä! Vaunut tuntuvat jämäkiltä, mutta silti kevyiltä työntää. Ne oli helppo koota ilman ohjeita (vaikka sellaisetkin olivat tarjolla) ja kasaan saaminenkin tuntuu helpolta. Vaunuista saa kätevästi pienellä vaivalla rattaat ja toisinpäin. Renkaat on helppo irroittaa ja laittaa takaisin paikoilleen. Jarrut tuntuvat hyviltä. Väri on täydellisen limenvihreä! Ainoa miinus tulee renkaista, jotka ovat sileäpintaiset ja vaikuttavat liukkailta. Uskon kuitenkin, että niistä tulee varsin käyttökuntoiset, kunhan hieman kuluvat. The ultimate guide to the best beaches on Koh Rong Island in Cambodia (2020) - Expert reviews, videos, up-to-date information, photos & more Tuote vastaa hyvin annettua tuotekuvaa. Toimitus oli vaivatonta ja tapahtui ajallaan. Hinta laatu suhde on kohdillaan. Ainoana miinuksena muoviset renkaat jotka hiukan epäilyttää kovalla pakkasella ja paljossa lumessa, kuinka toimivat ovat. Hyvä ostos ehdottomasti !

Heidi ja Pasi Hännisen kokemuksia Iskusta

Aivan ihannat vaunut.Olen ollut tosi tyytyväinen.Vaikea oli vaan valita noin laajasta värivalikoimasta.Ei varmaan mistään saa noin paljoa värivaihtoehtoja. Ite päädyin valkoiseen.Olen suosittellut muillekin.Tuotteelle voi antaa 5 tähteä! Hinta-laatusuhde on erittäin kohdallaan ja paviljonki on tyylikäs sekä monikäyttöinen niin juhlaan kuin arkeen, vaikka isommallekin porukalleThese islands were part of the basis of overlapping territorial claims between Cambodia, Thailand and Vietnam; the three nations used differing methods of measuring the extent of their territorial waters from the islands.[4]

Kokoaminen oli aikaa vievää. Kaikki muut osat ihan osina, paitsi pieni pyöreä osuus. Katoksen purkissa povattu reiät miten sattuu, ei mennyt kohdilleen ilman kikkailua. . Piti valita joko ruuvilla kiinnitys , tai putken kiinnitysmekanismi paikoillaan :/ Toimitus oli kyllä nopea ja hyvä. OIkein hyvät ja laadukkaat peitot, ostin ensin yhden ja oli heti tilattava koko perheelle omat,<br /> laadukkuus yllätti ottaen huomioon edullisen hinnan. Meillä on nukuttu nyt paljon paremmin.Todella huonolaatuinen sänky! Kesti isolla koiralla 2 päivää ennen kuin ratkesi saumoistaan. En suosittele!During the Low Season, you can only get to Koh Mak and Koh Kood via the mainland ports at Laem Ngop (for speedboats to Koh Mak) and Laem Sok (for passenger boats to Koh Kood)

Rimpula, hitsaussaumat teen itsekin paremmin, liitokset ei istu kunnolla. Tehty vaan halpaa pikana, hintalaatusuhde ala-arvoinen.Hinta-laatusuhde näyttää hyvältä. Tykkään renkaista. On hyvä että se ostoskori on niin korkea maalta. Tuote on juuri sellainen kuin tuoteselosteessa luki. <br /> Perheen kissat ovat myös tyytyväisiä kiipeilypuuhunVaunut tulivat 3 viikossa. Oli helppo koota ja tuntuvat jämeriltä. Ovat upean näköiset ja materiaali tuntuu hyvälle.Kiitokset arvostelustanne. Kasausvideo löytyy tarvittaessa mikäli tulee ongelmakohtia! :) Ystävällisin terveisin, J-M

Jo pöydästä yksinkin voisin tämän hinnan maksaa, noi tuolit tuli vähän kuin kaupanpäälle. Tuolit ovat aika matalat kylKasaamisesta minäkin annan noottia, mutta onneksi se tarvii tehdä vain kerran. Muuten oikein hyvä koira tarha.

Ei tukeva, heiluu ja huojuu. Laadukas....hmmmm... en tyytyväinen ostokseen ja en suosittele jos aiot ostaa muulle kuin pennulle, vaihto heti kun kasvaa yli 1kg painoiseksi :( Pettymys...!Vaunut saapui 3 viikossa niinkun luvattiin, hinta-laatu suhde kohdallaan. Olen todella tyytyväinen :)

Hintalaatu suhde mainio,kauniit katseita herättävät värit ja muotoilu! Helpot koota paitsi ongelmia tuotti hieman mikä lisäpussi kiinnittyy mihinki, vieläkin paikkoja etsitään noille mitä käi ylimääräseksi . Voin tosiaan suositella ilomielin, eivät mitkään pilipali vaunut :)Olen kaiken kaikkian tyytväinen ostokseeni. Värinä mustavalkoinen. Vielä ei tosin ole ollut käytössä, mutta nyt on hyvä odotella käyttöönottoa, kun vaikutelma on ainakin hyvä :) Hoitolaukku oli tosin pettymys ja sen olen joutunut tilaamaan muualta, halusin isomman ja tässä ei toinen neppari pidä ollenkaan, joten minulle hyödytön. Helppo kasata ja toimitus oli nopea,n viikko. Postista oli haku, tuli kahdessa paketissa ja molemmat mahtui autoon (sitä alkuun jännitin hakiessa, että saadaanko kotiin asti). Hinta-laatusuhde hyvä, joten suosittelen!Silppuri on tehnyt sen mitä siltä on pyydettykin, ja selviytynyt tehtävistään oikein erinomaisesti. Muksutkin ovat olleet mukana usein, ja heistä on mukava silputa keräämiään oksia ja kasveja kompostiin. Nopea toimitus, mutta tuote oli erilainen, kuin kuvassa. Ohje epäselvä, ja osalista ei täsmännyt pakkauksessa oleviin osanumeroihin. Katto koostui 2 elementistä 3 sijaan.Helppo koota, jykevän tuntuinen. Ehkä hieman pieni kolmelle täyskasvuiselle kissalle -ylätasot kun ovat kolmion malliset, pyöreisiin mahtuisi paremmin kerälle.

Koh Wai Guide. Getting There, Where to Stay & the Beaches

Tuote ruostuu jo yhden ulkona säilytetyn yön jälkeen. Ei se minua tosin haitannut. Häkissä ei ole mitään kokoamista, se kasaantuu itsestään.<br /> Toimitus oli melkein liian nopea.5 tähteä. Ei enää haittaa vaikka takassa ei ollutkaan turvalasia ja liekkien väriä ei ollutkaan mahdollista säätää, vaikka tuotetiedoissa näin sanottiinkin. Aivan ihana tunnelmanluoja.Ensimmäinen vuorokausi ja pikku tuulenvire hajoitti koko teltan. Narujen kiinnitykset repeytyivät irti ja osa tarrakiinnityksistä repeytyi irti. Väri ei ole vaaleanharmaa vaan kuin harmaanruskeaa paskaa. Hirvittävä määrä pieniä nippeleitä ja osia. Pelti ohutta kuin paperi. Oviaukosta saa mennä melkein ryömimällä on niin matala. Tästä hökötyksestä 50 € olisi aivan riittävä summa. Hinta-laatusuhde kääntyy hinnan eduksi 100 - 0. En suosittele. Ei tällaisia pitäisi edes tehdä.

Koh Chang to Koh Mak & Koh Kood

Koh Chang, Koh Kood, Koh Mak - The Islands Guide - May 202

Rakastuin heti näihin! Todella helpot käyttää, ei tarvitse paljon opiskelua. Menevät pieneen tilaan, eikä ole hirveän painavat. Plussaa on isot renkaat, jotka oli mieheni ainoa kriteeri. Näyttävät hyvältä ja ovat näppärät. Koeajon jälkeen voin vain suositella. Nyt vain odotellaan matkustavaa.Tuotteen saapuminen hieman kesti mutta itse tuote on ihan täydellinen meillä käytössä leikkikehänä....Ei keksi muuta sanottavaa kun että toimii niinkun pitää, eli ei valittamista.<br /> Edellinen arvostelija kai muistit päästää kaiken ilman suodattimesta pois ilmausruuvin kautta?

Koh Wai Koh Chang - Das kleine Paradies Koh Wai

En voi suositella! Tilasin 2 kpl 4,3 x 3 metrin katosta ja sain 2 kpl 3 metrin katosta. Lähettivät toki yhden 3 metrin katoksen lisää veloituksetta. Eniten kismittää, että myyjä kertoi katosten olevan "jatkettavia". Eipä olleet. Paljon piti päätä raapia ja rälläkkää käyttää, että sain kolme katosta yhdistettyä. Katos myös vaikuttaa heppaiselta, eli lumikuorman takia saa olla tarkkana. Katoksen räystäsrakenne on sellainen, että on lähes mahdotonta saada vedenpitäväksi. Saas nähdä monenko silikonituubin jälkeen saan katoksen vielä pitämään vettä, vai saanko ollenkaan.<br /> Sinänsä tilaus onnistui helposti ja tavara oli tontilla nopeasti. Olisi vain pitänyt aloittaa katoksien pystytys 14 vrk:n sisällä, niin olisi voinut vielä palauttaa tuotteen.5 tähteä: Tuote oli tosi hyvä ja tukeva. Tuote tuli todella nopeasti, josta olen todella tyytyväinen. Suosittelen tuotetta kaikille kissa perheille. Olen todella tyytyväinen! Ensimmäisestä peili oli rikki, mutta hoiditte asian hienosti ja nopeasti, arvostan! <br /> Suosittelen! Ihana korurakkaille ihmisille! Kaappiin mahtuu kaikki korut siististi ja korut on löydettävissä helposti. Korukaappi on mielestäni hyvin laadukas, mutta edullinen. Mikä parasta korukaappi on kaunis ja sopii hyvin kaikenlaisiin sisustuksiin! <br /> Kiitos nopeasta toimituksesta ja hyvästä asiakaspalvelusta! Tilaan teiltä varmasti myös jatkossakineikö todellakaan ole erillisenä myynnissä noita pinnasängyn reunasuojia ja petivaatteita?kun koko sängylle ei tarvetta ole..Yllöttövän nopea oli kasata, valot toimii. Ainoa miinus on kankaat jotka on ommeltu huonosti. Langanpötkiä roikkuu joka puolella, kesä näyttää kuinka kestää tuulet ja sateet. Hinta on kyllä halpa.

En suosittele kenellekään, todella laaduton. Osat ja sovitteet väljiä, alumiinikehikon sovitus surkea, jää terävät nurkat esiin. Vanerit liian pienet ja kierot. Keinuu heiluttaessa ja rämisee jo valmiiksi väljyytensä takia. Ovet notkuu ja lukot särkyy ensimmäisenä. Todella hintansa arvoiset vaunut. Tykkään kovasti, erittäin helppo koota ja kevyet työntää. Plussaa kaikista oheis tuotteista, mitä mukana tuli. Sekä siitä että työntökahvan voi vaihtaa puolelta toiselle, joten lapsi voi olla kasvot meno suuntaan tai työntäjään päin. Ehdottomasti suosittelen. Jarrut tuntuu oiken jämäkiltä ja hyviltä. Kiitettävästi väri vaihtoehtoja.

Tämä on aivan surkea, väri haalistuu auringonpaisteessa, vehojen kiinnitys on pelkkä vitsi ja runko aivan onneton. Ylihintainen teltta! Toimintoja kun on joka lähtöön niin saa hetken miettiä että mites tätä nyt käytetään, mutta ihan tunnin sisään löysin oikeat vivut oikeisiin tarpeisiin. Kaunis kuosi. Jousitus ehkä inasen yliampuva, mutta muuta pahaa en ole löytänyt rattaista ja tämäkin toki vain minun mielipide. Toimituksesta sain maksaa 10e (hui!), koska satuin olemaan neuvolassa rattaiden toimitushetkellä ja autokyytiä kantoapuineen postiin ei ollut saatavilla. Turvakaukalo vaikuttaa hieman hepposelta materiaalilta ja aijonkin käydä vertailemassa lastentarvikeliikkeessä millaisia muut kaukalot ovat. Tosin harvoin tämä on käytössä, kun omaa autoa ei ole ja seuraavaan turvaistuimeen satsaan sitten enemmän, joka on käytössäkin pidempään. Ja pistäkää käsineet kun pistätte rattaiden renkaita paikoilleen, on muuten kädet öljyssä, eikä se taida olla suositeltu aine ainakaan raskaana ollessa. Tai mikä parempi, mies saa hoitaa sen! Mutta en ainakaan kadu vielä ostostani, tässä tai enskuussa pääsee tositoimiin sitten testailee paremmin. :)Tilaus toimitettiin ajallaan ja vaunut ovat todella kauniit. Otimme täyskumirenkaat ja muutaman tunnin käytön jälkeen renkaat ovat alkaneet narisemaan. Vaunut taitavat myös puoltaa jonkin verran. Mutta eiköhän nämä tämän yhden tytön verran kestä.Hintalaatusuhde todellakin kohdillaan! Tuoli tukee hyvin selkää ja kaikki on tarpeeksi säädettävissä, esim. korkeus, kallistus ja niskatyyny.

KOH WAI BEACH RESORT - Specialty Resort Reviews - Tripadviso

 1. ut. Huonoa crossissa Alusta kivikova Mukana tulevat pultit pitää vaihtaa länsimaalaisiin Tarrat huonosti kiinnitetty Virtalukko crossissa? Hyvää crossissa Makeen näköinen Helppo käynnistää Kevyt Hyvät jarrut Varaosat todella halpoja Hinta/laatusuhde kohdallaan Kulki 77kg ukon allakin ihan kivasti.
 2. imaalisia, mutta niillä pärjää
 3. Annan tuotteelle täyden 5. Kaikki osat mukana, itseasiassa ruuvit tuli tuplana. Tuote oli helppo kasata ja kissa tykkäsi heti kiipeilypuusta. Suosittelen.<br /> Kiipeilypuu on myös tukeva
 4. Hei, katsoin tilaukesta, että teille on palautettu rahat takaisin tilauksesta. Olen todella pahoillani, että kohdallenne osui maanantaikappaleet. Olemme laittaneet asiasta viestiä eteenpäin, että tällaisia tuotteita ei enää saa tulla. Kiitos paljon arvostelusta! yt. Henrik / Preeco.fi
 5. Mielestäni oli käsittämättömän ohuet putket ja rempulantuntuinen kehikko. pop niiteillä piti varmistella liitoksia, että pysyy kasassa. ehkä en olisi ostanut jos olisin sen ensin nähnyt. valitettavasti oli tällaiset arvosteluni.
 6. Kiitos arvostelusta! Harmi kuulla, että mönkijässä on ollut ongelmia, mutta hyvä että se on saatu kuntoon :)
 7. Helppo kasata vaimonkin kanssa! Laadukkaan tuntuinen muutenkin ja hinta paljon halvempi kuin kilpailijoilla. Toimitus tosin kesti 4 päivää.

Tilaa kasvihuone josta lukee, että kokoaminen on vaivatonta tarkkaan harkitun klipsikiinnityksen ansiosta sekä kokoaminen sujuu nopeasti ilman työkaluja. Virhe. Kokoamisohjeet oli tehnyt joku, joka ei luultavasti ole ikinä edes nähnyt kyseistä kasvihuonetta. Niin epäselviä kuvia ohjeissa oli. Tarkkaan harkittu klipsikiinnitys olikin vain polykarbonaattikennolevyjen kiinnitykseen. Jotka täytyy kuitenkin vielä erikseen kiinnittää ruuveilla, ellei halua kerätä levyjä pitkin naapurustoa. Jos työkalut olisi jättänyt pelistä pois, olisi kasvihuone vielä osissa pahvilaatikoissa. Ei, kasvihuone ei ole edelleenkään valmis vaikka sitä on kasattu neljä iltaa. Osa ruuveista puuttuu, mutta ne käyn ostamassa lähimmästä rautakaupasta. Suomen kesä on lyhyt. Toivotaan, että pääsen vielä nauttimaan uudesta kasvihuoneesta tämän kesän aikana.Kiitokset arvostelustanne. Tuotekortissa on maininta:Huomaathan että ISOFIX-kiinnike tulee tilata vaunu- tai turvaistuintilauksesi yhteydessä. Emme voi taata jälkikäteen tilatun ISOFIX-kiinnikkeen sopivuutta autoosi ja turvaistuimeesi tilaamastasi mallista riippuen. Koh Young Technology provides world's best 3D measurement inspection solutions for diverse Koh Young delivers the true benefits and solutions through incomparable technology and persistent.. Kiitokset arvostelustanne. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme niin hoidamme kelkan kuntoon! :) Ystävällisin terveisin, J-MNopea toimitus ja vastaavat täysin tilaamiamme yhdistelmiä. Käyttöönoton yhteydessä näemme toimiiko/kestääkö mutta uskomme niin.

Auto tai vene mahtuu hyvin halliin. Harkitsin pitkään tämän ja pienemmän välillä, mutta onneksi otin suuremman! Kasauksessa kesti 4 kaljan verran ja tuntuu jämäkältä.Kiva kuulla, että itse tuote ole kuitenkin mieluinen :) Voitte laittaa viestiä asiakaspalveluumme niin saadaan asiat muuten kuntoon! The best place to stay in Koh Wai, Koh Wai Pakarang Resort is the one that has the most comfortable bungalows. It is located right by the beach, so it means that guests only need to close the door behind.. Ärsyttävää, peitto on hyvä MUTTA SEN ALLA TULEE NIIN PIRUN KUUMA! huoneen pitäis olla tosi viilee jos meinaat koko yön pärjätä tälläBoat services officially stop at the end of April.  Although Bangbao Boat may run a boat into the first week or two of May to Koh Wai and Koh Mak, if there is a demand and the weather is good.  But this isn’t guaranteed.

Kuosi ei aivan vastannut väritykseltään sitä mitä odotin. Materiaali positiivinen yllätys, helppo puhdistaa. Näppärät vaunut, helppo käyttää. Toimitustapa ja aika kiitettävä arvosana.<br /> Ensimmäinen testi tehty: Moottorin tuotetiedoissa olevat asiat pitävät hyvin paikkansa. Toimiva ja edullinen vaihtoehto.Hyvin pyörii ainakin ilman lunta :) Eli lumikelejä odotellessa, vaikuttaa hintaisekseen hyvältä, mutta tosiaan ensin lunta niin voin antaa paremman raportin.Nopea ja vaivaton toimitus kohteeseen. Kaikki osat mukana. Kokoamisohjeessa voisi olla vähän kehitettävää tai sitten osat oli numeroitu väärin, aiheutti vähän hämmennystä. Kennolevyt vähän niin ja näin, saapi olla lumikuorman kanssa tarkkana. Pelkkä tuulikin painoi niitä jo luokille.

Wai-Teck Koh (@wai_koh) Твитте

 1. Tämä peitto on myös silmille hyvän näköinen, monet painopeitot on aivan kauheen näköisiä. Tuote on täydellinen, ehkä pari kiloo keveemmän olisin voinut ostaa, taipuu täydellisesti.
 2. auhat irtoilevat ompeleistaan. Heikkolaatuinen.
 3. 4,5 tähteä: Parempi kuin odotin. Luo tunnelmaa ja lämpöä vaivattomasti. Jäljittelee vanhaa valurautatakkaa, on siro ja kevyt. Hyvä valinta varsinkin, jos oikeaa tulisijaa ei ole. Meillä ei tullut olohuoneeseen, vaan pienempään tilaan.<br /> Miinus: takuu ja ohje lampunvaihtoon puuttuvat.

Koh Wai: Thailand's Best Kept Secret Never Ending Footstep

 1. Saako tähän kärryyn lisätarvikkeena ostettua vauvatukea? Vai pitääkö osata istua jo ennen kuin saa vauvan kyytiin?
 2. 3 viikkoa pysyi pystyssä kun välillä korjattiin, mutta neuloukset katossa ja seinissä pettivät yksi kerrallaan ja lopuksi tuuli laittoi rungonkin omaan järjestykseen, purku piti suorittaa ruuveja irroittamalla koska alumiini putket olivat kaikki taittuneet. Ehkä kestää muutaman päivän mutta ei yhtään enempään. Liian heikko pitempiaikaiseen käyttöön.
 3. en ei vienyt kovinkaan kauan ja mukana oli kaikki tarvittavat osat, ruuvit, rikat ja kuusikulma-avaimet, siististi pikku pussukassa. Ohjeet taiteltuna paketin sisällä.<br /> Tukevalta tuntuu ja on aika komea kokonaisuus parvekkeella!<br /> Tämä oli eka kerta, kun tilasin Preecolta ja ei ole mitään valittamista. Hinnat kohdillaan ja toimitus pelaa!
 4. Aivan mahtava peli, MUTTA ketjulinjan säätö aivan mahdoton kun kaikki säädöt alkuunsa jo tapissa. Jarruvaijerit joutui itse siirtämään kunnolliseen linjaan ja sähköliitokset tarkistamaan kun liittimet löysässä. Ketjuihin toivoisi myös lukon jotta itse voisi lyhentää.

Toimitus todella nopeaa! Sunnuntaina tehtiin tilaus ja tiistaina jo perillä! <br /> <br /> Kasauksessa meni n. 4 tuntia. Jykevä tuote joka antaa hyvät pomput. <br /> <br /> Turvakaaren yläosaa asentaessa paikalleen tarvittiin muutama vasaran napautus, jotta holkit menivät kohdilleen. <br /> <br /> Verkon alaosan "ompeleminen" narulla kiinni oli hidasta hommaa ja naru loppui kesken. Täytyi laittaa hieman omaa narua lisäksi. <br /> <br /> Hyvän tuntuinen tuote! Tuotteesta puuttui osia, joiden saaminen erittäin hankalaa ja tökkivää. Asiakaspalvelusta annetaan ensin yhtä tietoa puuttuvien osien korvaamisesta ja sitten muutetaan mieltä. Huono kokemus! Laadultaan vaikuttavat ok..Toimii! Suoritimme kaverin kanssa viikon reissun ko. paatilla Lapin erämaahan järviä pitkin. Kyytiin mahtui 2 aikuista korstoa, vavat ja 2x30kg rinkat. Pohja raapi kiviä kohtalaisen paljon, mutta kesti hyvin. Pakkauksessa tulleille paikkausvälineille ei tullut tarvetta. Vene ui hyvin pinnassa kuormasta huolimatta, myös vastatuuleen ja -aallokkoon. Vene otti myös aallot vastaan huoletta. Eteneminen tapahtui soutamisen sijaan melomalla. Myötätuulessa 2x3m kevytpeite purjeeksi ja mela peräsimeksi. Soudettavuus veneessä on heikohko, kun hankaimet ovat mitä ovat, joten melominen soutamisen sijaan on suositeltavaa. Täyttäminen käsipumpulla oli nopeaa ja täytettynä kantaminen onnistui hyvin. Vene kesti viikon täysimittaisen retuutuksen ja lähtee ehdottomasti mukaan myös ensi vuonna. Vapatelineisiin kannattaa kikkailla pidemmät putket ja kantolaukku kannattaa sitoa hihnoilla tiukaksi pidemmälle kantomatkalle. Täysin hintansa väärti laite.

Plussat: - Hinta/laatusuhde - Monipuolinen - Hyvät renkaat - Tukevan oloinen - Toimitusaika suurinpiirtein se mitä luvattiin Miinukset: - Surkeat kokoamisohjeet (Piti käyttää omaa järkeä) - Muoviosat heppoisen oloisia, eivät välttämättä pitkä-ikäisiäIhan paska ei meinaa käydä millään tankin ilmausventtiili tukossa joutu poraamaan auki et sai bensaa yms. vetonaru katkennu jo 2 kertaa. Myyjätki jotai puusilmiä ei vastata s posteihin yms.

Ostin kiipeily/raapimapuun kissoilleni jotka ovat vasta 13vkon ikäisiä ja tämä koko on heille juuri sopiva.Isommaksi kun kasvavat taidan ostaa sitten isomman.<br /> En suosittele yhteistyötä tämän yrityksen kanssa !!!!!!! Se imee !!!! Kun tein tilauksen, tavarat olivat varastossa. Viikon kuluttua sain vastauksen, että tuotetta ei ole varastossa. Ehdotettiin valitsemaan toinen. Valitsin, mutta sen jälkeen kukaan ei ilmoittanut mitään 2 viikon ajan, vaan tilauksen peruuttamisesta tuli kirje. Kirjoitin uudestaan, ilmaisin toiveeni, mutta vastauksena yritys oli hiljainen ja jätti täydellisen laiminlyönnin. (((((En ole koskaan vastaanottanut tilaustani !!!!!! Tilasin siis tämän olevan kattoon tuettavan korkean kissojen raapimispuun. Puu on kaunis mutta hyvin heppoinen. Ei mitenkään isojen kissojen käyttöön. Kolmion malliset kangasseinäiset mökit ovat pienet ja varsinkin mökkien sisälle sijoitettavat tukirakenteet pienentävät mökkejä entisestään. Meidän suurin kolli ei mahtu edes mökin ovesta sisään. Puu on nyt kiinnitetty myös kulmaraudalla seinään jotta se ei huoju niin tolkuttomasti kun kissat seikkailee siinä. Ja sen lisäksi ketjulla verholautaan toisesta ylänurkastaan. Raapimiseen tarkoitetut tolpat ovat melko ohuita ja se naru hyvin ohutta. Ei tule kestämään vuottakaan. Tämän tilaustiedoissa pitäisi olla maininta pienille kissoille ja kevytrakenteinen. Koska olin jo ehtinyt purkaa ja hävittää vanhan puun, tarve tälle oli niin akuutti ettei ollut mahdollista lähteä mihinkään palautusprojektiin joka olisi vielnyt viikkoja. Tuo yksi karvavarvas kun repii sohvia jos sillä ei ole omaa huonekalua.

Kyseistä kelkkaa ei olla päästy testaamaan, koska ei olla saatu kasausohjeista vaikka asiakaspalveluun otettu yhteyttä. Osat ei käy yhteen ja ruuvit ei käy, ei tiedetä onko vika kelkassa vai kasajassa. Varmaankin kelkassa, koska ei pitäis olla mitään epäselvää kasamisessa. Mutta asiakaspalvelu toimii huonosti! En suosittele kyseisen sivun tuotteita! Lisäksi JOS PALAUTATTE TUOTTEEN 14 VP SISÄLLÄ KAIKKI PALAUTUSKUSTANNUKSET PITÄÄ MAKSAA OMASTA TASKUSTA! Eli palautus ei ole Jämäkkä kumivene, liikkuu pienemmälläkin moottorilla (32lbs) varsin nopeasti. Helppo täyttää ja kohtuullisen helppo tyhjentää. Alkuun oli vähän hankala taitella se niin pieneksi että se mahtuu takaisin kantolaukkuun mutta oikealla tekniikalla se menee sinne sujuvasti. Katolaukku tosin ei varmasti kestä kovin kauaa, se on todella heppoinen. Nelisen täyttö/tyhjennyskertaa ja kaikki OK, mutta viidennellä kerralla jotain ratkesi sisältäpäin (kaikesta päätellen kölin sauma). Jouduin reklamoimaan asiasta, katsotaan miten se etenee. Toivon että saan tuon kuntoon tai uuden tilalle, on meinaan sen verran hauska vempain.Tuote on hintaansa nähden erinomainen. Plussat -Loistava hinta/laatu suhde. -Materiaali vastaavanlaista kuin kalliimissakin eri valmistajan malleissa. -Todella suuri vastaavan kokoinen maksaa yleensä vähintään yli 200 €. -Loistava valinta ihmiselle joka ei halua maksaa pelkästä merkistä ylihintaa. Miinukset -Hidas toimitusaika (4-5viikkoa) -Sähköpostiin vastaaminen hidasta. -Kaipaisi erillisen sisäpussin vuotaa hiukan todella pientä styrox pölyä vetoketjun välistä mutta ei häiritsevästi. Laitoin omaani mustaa kangasteippiä joka on irroitettavissa eikä jätä liimajälkiä. Kunhan muistaa jättää vähän päistä auki että ilma pääsee pois kun säkkituolin päälle menee. -Vetoketju hieman viallinen saapuessaan mutta hitaan toimituksen takia en alkanut vaihtamaan vaan sain korjattua sen itse. -Säkkituolin oma täyte on aika vähäinen kuten tuote selostuksessa mainitaan, mutta tilasin lisää täytettä toisesta nettikaupasta 250L hintaan 22€ + postikulut joten tästäkin huolimatta vielä erittäin edullinen. Yhteenvetona voisin sanoa että hintaansa nähden erittäin laadukas säkkituoli kunhan vain tilaa lisätäytettä (noin 150L riittää). Ainoastaan hieman harmitti tuo pitkä toimitusaika ja sähköpostiin vastaamisen hitaus. Näistä huolimatta en menetä uskoa kauppaa kohtaan ja saatan hyvinkin tilata jotain muuta mikäli jotain mielenkiintoista löytyy.Annan viisi tähteä: Lapsenlapset nauttivat, eikä mitään puuttunut toimituksesta, ainoa valituksen annan liukumäestä,sitä kun ei oltu pakattu mihinkään, esim. muoviin, niin joku oli raapinut liukumäen pintaa ja sitä piti sitten hioa,ettei olisi raapinut lasten peppuja.

Hyvä ja kätevä ulkona oleskeluun ja grillailuun eikä niin paljon hyttysiä häiritsemässä tunnelmaa. Kuten muissakin palautteissa todettu, täysin kelvoton tuote+ohje. Älkää vaan ostako tätä tuotetta. Kerrankin tarpeeksi iso grillausala, jota tarvitsen ihan jo ku grillaan 5lle hengelle ja haluan ajoittaa ruuat samaan aikaan. Kasauksessa meni tunnin verran.

Se näyttää upealta. Mieheni ja hänen ystävänsä viettivät koko päivän sen asentamisen, mutta sen arvon. Terassi näyttää nyt kauniimmin. yksi meidän napuri myös osti sen meidän viittauksemme ja toinen kysyy. ehdottomasti kannattaa kokeilla. KOH Wai Kin. Print. Research Engineer, Smart Health Leadership Centre. Profile. Wai Kin had spent 6 years as a Senior R&D Engineer specializing in electronic circuit design, development of firmware.. Tilasimme nämä vaunut ja toimitus tuli luvatussa ajassa, joskaan mitään soittoa ei tullut kuten ei muillakaan ja emme olleet kotona niin veivät lähimpään postiin. Vaunut oli erittäin helppo kasata ja kaikki osat olivat mukana. Käytössä vaunut ovat kevyet työntää, talvikelejä emme tietenkään ole vielä päässeet testaamaan. Jousitus on hyvä, ei liian joustava, eli ei tarvitse painaa aisaa maahan saakka päästäkseen bussiin :) Ainoa miinus, jonka löydän vaunuja käytettäessä aivan pienellä on se, että alakorin ja vauvan kopan väliin jää vain pari senttiä tilaa, eli sinne on melkein mahdotonta saada mitään ostoksia ellei venytä kangasta sivusta, tai nosta koppaa hieman toisella kädellä. Rattaina käytettäessä tämä ongelma poistuu, kun selkänoja on yläasennossa. Lisukkeita vaunujen mukana tuli paljon, joskin kuten muutkin ovat todenneet, ötökkäverkko ja sadesuoja eivät peitä kunnolla koko vaunuja, eli ne hommaisin joka tapauksessa sitten erikseen. Myös juomapidike osoittautui aika turhaksi, sillä esimerkiksi tölkki ei pidikkeeseen edes mahdu. Plussana sitten vastaavasti rattaina käytettäessä on se, että lapselle on valittavissa kaksi eri etukaarta, toinen tavallinen ja toinen jossa tilaa syömisille tai juomalle. Kaiken kaikkiaan olen oikein tyytyväinen ostokseeni :)Kangas on runkoon nähden ihan liian tiukka, oli todella vaikea koota sen vuoksi. Etukappaleen vetoketjut ovat liian tiukan kankaan vuoksi tiukilla myös, en tiedä kauanko kestävät. Etukangas oikein soi, kun laittaa sen paikoilleen. Ihan ok vehje, mutta kaksi senttiä pitäisi olla enemmän kangasta. Tilasin tuotteen sunnuntaina ja hain sen jo tiistaina postista! Raapimispuu on ollut käytössä nyt kuukauden ja se on tukeva ja kestää isonkin kissan. Tolpat ovat paksut ja nyöritys kestävää. Suosittelen!

Hyvä ja tukeva tuote, ei heilu eikä huoju. Hinta-laatusuhde kohdillaan. Helppo kasata ja plussaa vielä erittäin nopeasta toimituksesta. Suosittelen!Hinta-laatu-suhde taitaa olla kohdallaan. Edullisin kasvihuone, jonka löysin. 10,7m2 runko uskomattomat parikymmenta kiloa ja kennolevyt saman. Liimasin levyt kirkkaalla polymeeriliimatiivistemassalla, ja suosittelen sen tekemistä jo kasaamisvaiheessa. Itse tein sen jälkikäteen huomattuani sen tarpeelliseksi. Talvea vasten täytyy laittaa muutama tukiranka kantamaan lumikuorma. Perustusta en voi suositella. Mukava setti terassille, todella nopea toimitus plussaa!! Muutaman viikon käytöllä ehkö hienoista pehmsteiden painumaa havaittavissa, mutta ovat pehmeät ja pysyvät paikoillaan.

Olleet käytössä kolmisen viikkoa ja toimineet moitteettomasti. Paitsi kuljetuksessa oli mennyt hieman paketti rikki, mutta onneks tuote ei ollut siitä kärsinyt.Erinomainen tuote, on ollut todellakin hintansa arvoinen. Nopea toimitus. Suosituksestani tuli muitakin tilauksia, näin kotikonttori-aikana :)Täälläkin ollaan tyytyväisiä trampoliiniin. Kannatti maksaa hieman enemmän, viimeksi ostamamme trampoliini oli alusta alkaen susi.Itse pöytä on kevyt liikuteltavuuden takia, joten pöydän rakenne tukevoituu päälle tulevasta painosta.Muutaman kerran olen päässyt kelkkaa vain käyttämään, kun lunta on ollut hiukan vaihtelevasti, mutta hyvin on kulkenut! Uutena vuotena laitettiin vauva kelkkaan makaamaan, niin siitä oli hyvä katsella ilotulitteita. Iso miinus menee kyllä dpd:n kuljetusfirmalle, koska paketti oli tullessaan ihan rikki revitty toisesta päästä, onneksi oli kuitenki kaikki kelkan osat tallessa eikä kelkassa ollut naarmuja tms.

1.5 vkoa ehti kumppanilla olla sähköskuutti, takarenkas puhkesi. Ottakaa huomioon tilattaessa, että näihin ei ole huoltoa Älyttömän hieno ostos, noi LED-valot on siistit! Ei niistä nyt kumminkaan hirveesti hyötyä ole, mutta hienot ne on!

Vaunut itsessään eivät ole huonot. Itseasiassa pidän oikein kovasti mutta renkaat...<br /> <br /> Toinen eturenkaista tyhjeni täysin yllättäen kolmen päivän käytön jälkeen ja tämän jälkeen onkin molempia eturenkaita saanut täytellä vähän väliä. Venttiilien kunto on tarkastettu ja sisäkumitkin ovat ehjät. Tilasimme "alu"-vanteilla ja vanteet ovat aivan epämääräisen muotoiset. Takarenkaiden vanteet näyttävät kieroilta ja eturenkaiden vanteiden muoto on semmoinen että liikkeellä ollessa joutuu varomaan ettei ulkokumit tipahda pois paikoiltaan.Koko kylä kyllä kuulee kun saavutte paikalle tällä hetekalla..... Kannattaa sijoittaa rahansa johonkin toiseen kärryynKomppaan alapuolella olevaa kaveria, ainostaan sen lisään että pidemmän oleskelun jälkeen tarvitset jonku peiton tohon alle. Materiaalin kovuus käy rankaksi pitkien sessioden jälkeen.Jos pystyisin en antaisi yhtään tähteä!! Kangas aivan löysä. Jalanjälki jää kun on trampalla. Ei saa kunnon pomppuja!! Trampoliini heiluu kuin mikäkin ja rauta todella heikkoa. Haluaisin vähintään uuden kankaan. <br /> <br /> +Tilaus tuli noin 7vr myöhässä.

Toimitus noprea. Kääntyvä selkänoja suuri +. Tukeva. Katoskin kuitenkin hyvä, vaikka ei pitänyt olla tarpeellinen Edulliset ja erittäin näppärät vaunut! Kevyet työntää, jousitus on loistava ja rattaiden muunneltavuus on ehdottomasti plussaa. Helpot koota ja käyttää. Ainoa miinus on toisen jalkajarrun jäykkyys, jarrua ei meinaa saada pois päältä jalalla vaan se täytyy vapauttaa melkein käsin. Tilauksesta meni kaksi viikkoa siihen, kun vaunut saapuivat perille. Sain sähköpostiin koodin, jolla olisin pystynyt seuraamaan lähetyksen kulkua, mutta koodilla ei koskaan näkynyt mitään muutosta tilanteessa. Eräänä päivänä vaunut olivat sitten saapuneet ovellemme kun emme olleet kotona. Onneksi asumme sen verran syrjässä ja postinjakaja tietää, että voi jättää suuret paketit terassille jos emme ole kotona.

Paketti näyttää kuvassa paljon suuremmalta mitä oikeasti oli. Lisäksi tyynyt olivat aika pieniä ja päälliset eivät pysy paikollaan kovinkaan hyvin. Mutta hinta suunnilleen kohdallaan alennettuna.meille ei ihan tullut viaton pakkaus (oli naarmuja ja repeämiä yms.) , mutta saatiin kätevästi uudet osat tilalle. ratasosan jalkojen tuki olisi voinut olla esim kuminen. vaunukopassa on selkänojan säätö, mutta tuntuu olevan hiukan hankala. Turvakaukalo on kevyt. Vaunut ovat korkeat, suuri plussa jos isä ja äiti ovat pitkiä. vaunukopan ja rataosan ja turvakaukalon kiinnitys runkoon tuntui hiukan hankalalta, vaatii varmaan tottumista. Muuten on hieno vaunu hienoin yksityiskohtineen, kuten esim. vaunukopassa olevat tekstit.

Kiitos arvostelusta! Ompa erikoista, että tässä on ollut tuollaisia ongelmia :/ Voitte aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme ja katsotaan mitä asialle voidaan tehdä :)Hyvää ei saa halvalla, lienee vanha sanonta. Yllätyin kuinka tämmöisellä hinnalla massiivinen ja jämäkkä vene sieltä tulikaan. Veneen toimitus oli mahtavan nopea. Kunpa perämoottorin takalaitakin tulisi jo!Toimitus saapui nopeasti. Kokoamisohjeet oli huonot/väärät mutta apurin kanssa kokoaminen onnistui. Tuote on laadukas ja muualla vastaava setti on melkein kaksi kertaa kalliimpi. Pehmusteet oli paksut ja uskon, että kestävät hyvin säätä ja likaa.Muuten olen ollut tuotteeseen tyytyväinen, jarruissa ja jousissa on vikaa (runko ilmeisesti viallinen), mutta asiakaspalvelu tuntuu ottaneen asian hoitaakseen. Toivottavasti asia vielä hoidetaan ripeästi ennenkuin käyttötarve on ajankohtainen.

 • Kauraleipä ilman hiivaa ja vehnäjauhoja.
 • Kanoja lemmikiksi.
 • Zimbra email.
 • Tippi hedren puoliso.
 • Osuuskunta kapsäkki.
 • Viikonloppu naposteltavaa.
 • Restoraattori vuokraus.
 • Amanda sthers 2017.
 • Landratsamt abfallwirtschaft.
 • Painoalueittain opiskelu.
 • Fettsugning göteborg.
 • Adora harem.
 • Beräkna flöde vattenledning.
 • Miesten second hand helsinki.
 • Tampereen yliopisto loma ajat.
 • Pin up mallikilpailu.
 • Lucifer staffel 3 amazon prime.
 • Kennel curlicue's.
 • 1. kor. 13.
 • Viskaalin ruokarekka.
 • Sofia richie insta.
 • Varaamo ouka.
 • Härmän ravit vihjeet.
 • Amorion comp unohtui pöydälle.
 • Timo suomi perhe.
 • Putkimies matinkylä.
 • Lihaksen hyötysuhde.
 • Vuokatti bowling.
 • Facebook ohjeet viestit.
 • 1live diggi fernseher.
 • Music maker 80s.
 • Santa maria avoimet työpaikat.
 • Spindeln auto.
 • Pyramidi korttipeli.
 • Telekinesia harjoittelu.
 • Käsintehdyt korut helsinki.
 • Terminator 2 3d wiki.
 • Kiiminki pizzeria maron.
 • Zenmuse xt hinta.
 • Sudoku et lehti.
 • Sirpan kotikutomo orimattila.