Home

Päijät hämeen ateriapalvelut työpaikat

Aloita esitys sivulta: Download Päijät-Hämeen Ateriapalvelut Oy:n toimipaikat. Virhe Päijät-Hämeen elokuvakeskus: Eläinystävämme Vierailuaikataulu. Liikunta Päiväkoti Touhula Karisto, Lahti Hangossa kauniissa rantamaisemassa sijaitseva Origo tarjoaa asiakkailleen kansainvälisillä mausteilla rikastettuja ala carte annoksia läheltä hankituista sesongin raaka-aineista, kotiruokaa kuitenkaan unohtamatta. Upeasta saaristolaispöydästään jo vuodesta 1989 tunnettu Origo tarjoaa elämyksiä asiakkailleen romanttisessa ravintolasalissa ja isolla terassilla. Perheyritykseen kuuluu Origon lisäksi uudempi tulokas Makana, joka tarjoaa asiakkailleen modernimpaa ruokaa, juomaa ja miljöötä.  Tervetuloa peruskouluun Opas koulutulokkaille ja huoltajille 2017 Lahden kaupungin sivistystoimiala Tervetuloa peruskouluun Kivijärvi Sisältö Lahden alakoulut oppilaaksiottoalueittain Opas löytyy osoitteesta: Päijät-Hämeen Ateriapalvelut lomauttaa väkeään. 23.04.2020 Yle Uutiset. Yli sataa henkilöä koskevat määräaikaiset lomautukset alkavat jo huhtikuussa. Yhtiön toimitusjohtajan mukaan lähikontakteja voitaisiin välttää jakamalla kerralla useampi ateria kotona lämmitettäväksi

Haemme asiakasyrityksellemme Kuopioon ja Kuopion lähialueille reippaita ja työhön tarttuvia liikenteenohjaajia kesän 2020 sesonkiin. Työ on asfalttityömaiden yhteydessä tapahtuvaa liikenteenohjausta.Pyrimme löytämään valituille tekijöille niin sanotun kotityöpaikan, jossa työ ja työntekijä kohtaavat.Tärkeintä on, että työntekijän viihtyvyys ja töiden sujumisen myötä muodostuva laatu näkyy aina ravintolan asiakkaille asti.Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työn mukavassa työporukassa vakavaraisessa suomalaisessa yrityksessä.Kokenut kirvesmiesEtsimme asiakasyrityksellemme kokenutta kirvesmiestä itsenäiseen työskentelyyn. Toimit itsenäisesti, mutta ryhmän jäsenenä hoitaen oman vastuusi projektin etenemisestä. Sinuun ja työnjälkeesi voi luottaa. Odotamme hakijalta useamman vuoden työkokemusta alalta. Voimassa oleva työturvallisuukortti on edellytys. Mitä tarjoamme ja palkka: Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä puurtarhuroinnin parissa. Työtä on tarjolla sesonkityyppisesti huhti-lokakuun ajalle. Palkkaus TES:sin mukainen. 

Työssä tarvitaan reipasta mieltä ja ripeitä käsiä. Työtehtäviisi kuuluu muun muassa annosten jakelu, astiahuolto, annosten lämmittäminen, lisäkesalaattien valmistaminen sekä monipuolisesti muita ravintolan tehtäviä. Odotamme sinulta kokemusta keittiön avustavista – ja/tai asiakaspalvelutehtävistä. Me Eezyllä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä.Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivan henkilön löydyttyä!Työ on kaksivuorotyötä. Työtä voi välillä olla myös lauantaisin. Kokoaikatyö. Työtä on tarjolla halukkaille tekijöille mahdollisesti myös pidemmäksi aikaa. Etsimme Kuopion alueelle ammattitaitoisia kirvesmiehiä keväälle ja kesälle 2020.Tehdäksemme työnhaustasi helpompaa, käytämme Duunitorin palvelussa evästeitä ja vastaavia verkkopalvelun toimivuutta edistäviä teknologioita. Duunitorin keräämien selaintietojen avulla voimme näyttää sinulle osuvampia ilmoituksia Duunitorilla ja muualla verkossa. Hyväksymällä evästeet jatkat sivuston käyttöä kuten aiemmin. Lue tarkemmin tietosuojaselosteestamme.

Ruokapalvelutyöntekijä

Etsimme asiakkaallemme maalaamotyöntekijää monipuolisiin teollisuusmaalaamon avustaviin tehtäviin Klaukkalan toimipisteeseen!Me Eezyllä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä.Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.Hakuaika päättyy 21.5.2020

Työt ajoittuvat sopimuksen mukaan kesäkaudelle, 27.4. - 15.9.2020, ravintoloiden aukiolojen mukaan. Työtunteja on sopimuksen mukaan, aina 112,5 h/3 vko asti. Etsimme erinäisiin rakennusprojekteihin ammattitaitoista ja luotettavaa kirvesmiestä Pirkanmaan alueelle.

Oikea tieto yrityksen arvosta auttaa tekemään hyviä päätöksiä.Arvoraportissa yritykselle määritetään euromääräinen arvo. Laajassa raportissa esitellään ja käydään tarkasti läpi tunnusluvut, laskukaavat ja viimeisimmät tilinpäätökset. Raportin tulkintaa helpottaa numeeristen arvojen rinnalla oleva selkeä grafiikka.Arvoraportti on kustannustehokas ja puolueeton työkalu mm. toiminnan onnistumisen arviointiin, strategiseen suunnitteluun, yrityksen sukupolvenvaihdoksessa tarvittavaan arvon määritykseen, yrityskauppojen suunnitteluun sekä kiinnostavien sijoituskohteiden arviointiin.Raportti koostetaan analysoimalla ja jalostamalla suurta ja ajantasaista yritystietokantaa.Omaatko aikaisempaa työkokemusta radoittamisesta? Etsimme asiakkaallemme raudoittajaa, joka ei kaihda työntekoa! Sinä saattat olla juuri se henkilö, jota me kaipaamme.

Me Eezyllä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä.Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.Hakuaika päättyy 21.05.2020Tarjoamme sinulle aluksi vuokratyösuhteen, jonka jälkeen mahdollisuuden vakinaistua asiakkaan kirjoille. Vapaat rivitalotontit /0 Puuskakatu Kaarlaakso Kankolankatu Kotiniemi Kytölänrinne Torkko Männistönrinne Turhalankatu Karistonportti Rantakylä Purolaakso Kyynärä Hevosniementie Kotimäentie Kangasvuokko 32.95 €. Päijät-Hämeen lintupaikkaopas on kaikille maakunnassa retkeileville lintujen ja luonnon ystäville tarkoitettu opaskirja. Julkaisu esittelee kaikki PHLY:n MAALI-kohteet (Maakunnallisesti tärkeä lintualue) sekä muut alueen parhaat lintupaikat. Kirjan kohdekuvauksissa kerrotaan luonnon..

Päijät-Hämeen Ateriapalvelut

Etsimme asiakkaallemme Vaasaan iloista ja asiakaspalveluhenkistä GRILLITYÖNTEKIJÄÄ.Ratatyöntekijöitä kesän sesonkitöihinEtsimme sinua, ratatyöstä kiinnostunut! Jos omistat voimassa olevan ratatyöturvallisuuskortin ja kokemusta ratatöistä, ilmianna itsesi. Kauttamme pääset käsiksi mielenkiintoisille työmaille maamme radoilla niin rakennus- kuin kunnossapitotehtävissä. Työtä tarjolla keväästä syksyyn erilaisissa projekteissa ympäri Suomea. Etsimme tekijöitä myös juhannukseen Jyväskylän alueella. Jos et pelkää vuorotöitä ja työn tekemistä muuttuvissa sääolosuhteissa, täytä hakemus heti.Työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Lisäksi edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Päijät-Hämeen Ateriapalvelut - Home Faceboo

Perusopetuksen oppilaaksiottoalueet

Tarkemmat yhteystiedot löydät tästä, muista valita sinua lähin kaupunki: http://smilepalvelut.fi/yhteystiedot/Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja/tai monipuolista kokemusta kirvesmiehen tehtävistä.Asiakkaamme tunnetaan asiantuntevuudesta, täsmällisyydestä sekä palvelualttiudesta. Asiakkaamme on valtakunnallisesti merkittävä, kotimainen rakennustarvikkeiden valmistaja ja toimittaja. Etsimme uudisrakennuskohteesiin Jyväskylän alueella reipasta ja työhöntarttuvaa rakennusapumiestä monipuolisiin työtehtäviin. Työtehtäviä on apumiehen tehtävistä siivoukseen ja raivaukseen, sekä kantamishommiin.Miten haet työpaikkaa:Me Eezyllä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi tästä linkki / ohessa olevasta hakulinkistä.Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.

- Hämeen NÄKY -hankkeessa kokoamme yhteen Kanta- ja Päijät-Hämeessä toimivat yritykset, jotka haluavat oppia tunnistamaan tulevaisuuden muutossignaaleja ja soveltamaan nopeita menetelmiä liiketoiminnan kehittämiseen, kertoo Hämeen kauppakamarin toimitusjohtaja Jussi Eerikäinen Odotamme hakijalta aikaisempaa kokemusta metallialalta tai aitoa halua oppia alaa. Olet oppimiskykyinen ja oma-aloitteinen sekä sinulla on reipas ote työntekoon.Eezy on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2019 ketjuliikevaihtomme oli noin 290 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.Me Eezyllä haluamme sinut töihin!Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle. Tämä opinnäytetyö keskittyy Päijät-Hämeen kuntien verkkopalveluratkaisuiden nykyisen tilan arviointiin ja niiden kehittämiseen. Opinnäytetyön tarkoitus on verrata Päijät-Hämeen kuntien ja kaupunkien verkkopalveluita toisiinsa käytettävyyden, sisällön ja graafisen ilmeen osalta

Ruokapalvelutyöntekijä - Päijät-Hämeen Ateriapalvelut Oy - Työpaikat

 1. Me Eezyllä haluamme sinut töihin!Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.Hakuaika päättyy 31.5.2020
 2. Me Eezyllä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi siis jo tänään! Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.
 3. ---------- Lisätiedot ja yhteystiedotMikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.
 4. Arvostamme sitoutumista ja oppimishalua ja -kykyä. Työmme on monipuolista ja haastavaa, mutta työkoneista ja niiden kuntoon saattamisesta kiinnostuneelle erittäin palkitsevaa. Meillä on Maskussa mukava porukka. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä. Asiakkaamme toivomuksesta kaikki yhteydenotot liittyen tähän työpaikkaan Eezyn kautta, kiitos!
 5. Sähköasentajia kunnossapitotehtäviinEtsimme asiakasyrityksellemme sähköasentajia kunnossapitotehtäviin Keski-Suomessa.
 6. Valborgissa nautit bistrotyyppisestä tunnelmasta, historiallisesta ympäristöstä ja tietenkin hyvästä ruoasta, mukavan henkilökunnan palvelemana. Valborg Bistro tarjoaa italialaistyylisiä herkkuja, joita voit nautiskella tunnelmallisissa sisätiloissa tai osittain katetulla sisäpihalla. (http://ravintolavalborg.fi/)

Mitä tarjoamme ja palkkausTarjoamme työntekijälle pitkäaikaisen työsuhteen, jossa saat syventää jo oppimaasi sekä oppia uutta.Työ on kokopäivätyötä 7,5 h / päivä.Palkkaus sopimuksen mukaan / TES.Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan työntekijän löydyttyä. Free and open company data on Finland company Päijät-Hämeen Ateriapalvelut Oy (company number 2828895-8), Vesijärvenkatu 9a, LAHTI, 15140 11. Päijät-Hämeen liitto LAHTI - HOLLOLA - NASTOLA ORIMATTILA HEINOLA PADASJOKI SEUDULLISUUDEN ALARAJAT • Yleinen 3 000 k-m2 12. Päijät-Hämeen liitto Esimerkkejä kaupan enimmäismitoituksesta. 13. Liikenne, yhdyskuntatekninen huolto, luonnonvarat ja erityisalueet Tapio..

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.​Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana, ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.Myyntityötä tehdään aktiivisesti puhelimen ja viestivälineiden parissa ja työ on liikkuvaa edellyttäen asiakas- sekä kohdekäyntejä erityisesti Länsi-Uudenmaan alueella. Toimeksiantajan toimipiste sijaitsee Vantaalla. Asiakkaat koostuvat yksityishenkilöistä sekä yhteistyökumppaneista. Chrome Valitse Muokkaaminen ja hallinta -valikosta kohta Asetukset. Valitse sivun alaosassa Lisäasetukset. Valitse Tietosuoja ja turvallisuus -osiossa Sisältöasetukset. Valitse Evästeet. Haemme asiakkaallemme kokeneempia konkareita vaihtuviin työmaaprojekteihin uudisrakennus- ja saneerauskohteisiin Etelä-Pohjanmaan alueelle. Etsimme laatoittajia, kirvesmiehiä, raudoittajia ja betonityöntekijöitä. Työt ovat kokoaikaisia ja kestävät asiakasyrityksen tarpeiden/projektien mukaan.

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.Töitä on tarjolla satunnaisesta keikkatyöstä pidempiin ja vakituisempiin työsuhteisiin

Lasten ja nuorten palveluverkkoesitys Lausuntopyynnön taustamateriaali

Toimistomme sijaitsee osoitteessa Ratapihankatu 53 (Koulukadun ja Puistokadun välissä), valkoisen talon toisessa kerroksessa. Täällä sinua palvelee Eezyn iloinen 16:n hengen toimistoväki.Jenni BorgenströmHr-asiantuntija, toimisto-toimialaEezy henkilöstöpalvelut050 358 8049jenni.borgenstrom@eezy.fiwww.eezygroup.fi Linkopallo Naiset 1 Anne Karvinen Heinävesi 18,89 15.5.2013 Heinävesi 2 Paula Kaivoselkä Varkaus 16,90 7.5.2013 Varkaus 3 Pirjo Venäläinen Varkaus 16,32 7.5.2013 Varkaus 4 Heini Vänttinen Heinävesi 15,87 Olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Olet tarkka ja vastuuntuntoinen, sekä hoidat työsi loppuun saakka. Sinulla on erinomaiset atk -taidot ja englannin kielen taitosi on hyvä.Hakemusten käsittelyaikataulu: Käsittelemme hakemukset mahdollisimman nopeasti, kuitenkin viimeistään hakuajan päätyttyä.

Avoimet työpaikat - Haku hakutekijöill

 1. Me Eezyllä haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä.
 2. Hanki kattava kuvaus yrityksestä. Sisältää tietoja, joita mm. pankit käyttävät luottopäätöksissään. Tämä raportti on hyvä hankkia ennen kuin myyt laskulla tai luotolla ja määrittäessäsi maksuehtoja sekä -aikaa. Raportin avulla voit selvittää myös omia luotonsaantimahdollisuuksiasi. Sisältää mm. riskiluokan sekä -ennusteen, analyysin maksukäyttäytymisestä sekä tuloslaskelman ja taseen.
 3. Haemme vakituiseen osa-aikaiseen työsuhteeseen kokkia, jolla ruoat nousevat nopeassa tahdissa ja hymy pysyy huulilla. Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä ja mahtavat työkaverit.
 4. MaalariEtsimme asiakasyrityksellemme kokemusta omaavaa maalaria. Työtä tehdään sekä sisä- että ulkontiloissa. Jos olet oma-aloitteinen ja kykenet itsenäiseen työhön hae paikkaa viipymättä, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Päijät-Hämeen Ateriapalvelut Oy:n toimipaikat - PDF Free Downloa

 1. Maskussa työskentelee työnjohtaja, teknisen tuen henkilö, toimistotyöntekijä sekä asentajana tällä hetkellä viisi henkilöä.
 2. Työ pitää sisällään monipuoliset varastotehtävät sisältäen vastaanottoa, keräilyä ja hyllytystä. Työhön kuuluu myös työmaille jakelua, sekä tarvittaessa avustavia tehtäviä kohteissa. Jos sinulla on kokemusta rakentamisesta ja haluat työviikolle monipuolisuutta, saatat olla etsimämme henkilö.
 3. Lisää Palveluneuvoja, Asiakasomistajuus- ja S-Pankki Hanko ja 2 muuta – Julkaistu 13.5. Lisää Reilan Palvelut Oy Vartijoita ja järjestyksenvalvojia Prismaan Espoo ja 5 muuta – Julkaistu 11.5. Lisää Ravintolapäällikkö, Coffee House Porvoo Porvoo – Julkaistu 12.5. Lisää Director, Financal Services Espoo – Julkaistu 12.5. Lisää Kirjanpitäjä Heinävesi – Julkaistu 12.5. Lisää Kokeile esimerkiksi hakuja Muut Ravintola- Ja Ruokapalvelualan Tehtävät Lahti Muut Ravintola- Ja Ruokapalvelualan Tehtävät Nastola Muut Ravintola- Ja Ruokapalvelualan Tehtävät Orimattila Muut Ravintola- Ja Ruokapalvelualan Tehtävät Hollola Vuorotyö Lahti Vuorotyö Nastola Vuorotyö Orimattila Vuorotyö Hollola Määräaikainen Lahti Määräaikainen Nastola Määräaikainen Orimattila Määräaikainen Hollola Muut Ravintola- Ja Ruokapalvelualan Tehtävät Vuorotyö Määräaikainen + näytä lisää... Päijät-Hämeen Ateriapalvelut Oy Työpaikan sijainti Keskussairaalankatu 7, 15850 LAHTI Laita Duunivahti töihin Tilaa Duunivahti, niin voimme vinkata heti kun uusia työpaikkoja haullesi () avautuu.

LAHDEN SEUDUN LIIKENTEEN KESÄAIKATAULU 5.6.-13.8.17 HEINOLA HOLLOLA ORIMATTILA LAHTI www.lsl.fi 1 2 TERVETULOA LAHDEN SEUDUN JOUKKOLIIKENTEEN KYYTIIN KESÄKAUDELLA 17! Tästä aikatauluvihkosta löytyy Lahden Lasten ja nuorten kasvun vastuualueen, Pohjoisen alueen palveluverkkosuunnittelu 2018, esitys Oppilaaksiottoalueet Koulujen oppilasennusteet, lasten määrä ja päivähoitopaikat varhaiskasvatuksessa Väestöennusteet,

Päijät-Hämeen Ateriapalvelut pinnisti viime vuonna voitoll

Olet positiivinen ja asiakaspalveluhenkinen persoona. Innostuneena ravintola-alan ammattilaisena sinulle on tärkeää myös ravintolan päivittäisen arjen sujuminen. Legendaarisia burgereita, upeat terassit, laadukaat raaka-aineet ja merikontti – siitä on tehty maailman edistyksellisin ja hienoin suomalainen Konttiravintola Morton. Organisaatio 1.1.2017 2.11.2016 Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Yhteiset palvelut Valtuusto Tarkastuslautakunta Hallitus Yksilöasiainjaosto Henkilöstöjaosto Toimitusjohtaja Lasten ja nuorten kasvun vastuualueen, Itäisen alueen palveluverkkosuunnittelu 2018, esitys Keskustan ja Kariston alueiden tilaisuus 16.4.2018 Oppilaaksiottoalueet keskiviikko, 11. huhtikuuta 2018 5

Työtehtävät: Työtehtävät sisältävät monipuolisia pintakäsittelyalan tehtäviä:Tarjoamme työntekijälle asianmukaisen varustuksen sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Työtehtävät määräytyvät työntekijän kokemuksen ja osaamisen mukaan.Ville MikkanenAluepäällikköEezy Henkilöstöpalvelut044 534 6168ville.mikkanen@eezy.fi

Haluatko tietää yrityksen luottoluokituksen ja euromääräisen luottosuosituksen? Lue selvitys yrityksen toiminnasta ja luottokelpoisuudesta Rating Alfa -raportista. Näet yrityksen maksuhäiriöt ja maksukyvyn sekä ennusteen mahdollisista maksuvaikeuksista seuraavan kolmen vuoden aikana. Raportissa on myös maksukäytöshistoria ja velkojat jos yrityksestä on esittää maksuhäiriöitä. Raportissa on lisäksi toiminimenkirjoittajat ja tilinpäätöstiedot viideltä viimeiseltä vuodelta ja vertailu toimialaan.Odotamme hakijoilta joko työkokemuksen tai koulutuksen kautta hankittua osaamista vastaavista tehtävistä. Hakijoilta odotamme, että osaamista olisi myös työkuvien tulkitsemisesta.Alan koulutusta emme vaadi, mutta se on eduksi. Aiempi kokemus viherpuolelta katsotaan eduksi Kausikukkienhoitajan tehtäviin kuuluu pääkaupunkiseudulla sijaitsevien asiakkaiden pihoilla kausikasvien istutustyöt sekä niiden ylläpitotyöt.Me Smilellä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi siis jo tänään! Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.

Päijät-Hämeen Ateriapalvelut Oy Yrityksen tiedot - Taloussanoma

Ravintola Uusi Kilta on gastronomiseen keittiöön ja laatuviineihin erikoistunut ravintola Naantalin parhaalla paikalla, Vanhan kaupungin vierasvenesataman vieressä. Ravintola Uusi Kilta tarjoilee korkealaatuisista raaka-aineista huolella tehtyä, konstailematonta eurooppalaista ruokaa (https://www.uusikilta.fi/)Etsimme nyt heinäkuuksi kesäiseen Hankoon kolmea ala carte -taitoista kokkia. Myös lyhyempi, muutaman viikon pätkä heinäkuun lopussa on mahdollinen. Tehtäviisi kuuluu keittiön työtehtävien lisäksi koko työyhteisön kanssa huolempito ravintolan siisteydestä. Työt sijoittuvat molempiin ravintoloihin, kuitenkin oman kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan. Etsimme reippaita, oma-aloitteisia sekä erinomaisella asiakaspalveluasenteella varustettuja ravintolatyöntekijöitä. Olet joustava ja pystyt toimimaan ripeästi myös paineen alla.Työn viestinnällinen osuus vaatii hyvää äidinkielen osaamista. Viestinnälliset vahvuudet auttavat työssä ja tuovat monipuolisuutta työtehtävääsi. Tartut tuumasta toimeen unohtamatta kuitenkaan huolellisuutta ja tarkkuutta.

Palvelut työpaikat Päijät-Häme - 76 nykyistä Joobl

Avoimet työpaikat - Smile Henkilöstöpalvelu

Palkka: AKT TES tai Sopimuksen mukaanTyöt alkavat sopivan työntekijän löydyttyä. This page was last modified 11:19, 20 September 2018. This page has been accessed 98 times Lisätiedot ja yhteystiedot:Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

EDUSKUNTAVAALIT 2015 Laskentalomake 2 Vaalipäivänä äänestäneiden lukumäärä (alustava tieto) Lukumääriin ei lasketa ennakkoon äänestäneitä

---------- Lisätiedot ja yhteystiedot: Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.Lempäälän Lämpö on Lempäälän kunnan 100-prosenttisesti omistama tytäryhtiö.Me haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä.Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.Hakuaika päättyy 31.5.2020. SM-Vauhdittomat hypyt 18.01.2014 Pori N30 Tulokset: Naiset 1 Eronen Hannele JKU 242 s:29.04.1984 2 Kaakinen Mirjami KaipVi 238 SE Sivuaa 3 Niemikallio Liisa LS35+ 231 4 Koskinen Minna JKU 228 5 Nurminen Etsimme taloushallinnon monipuolista osaajaa, äitiyslomasijaisuuteen. Tehtäviisi kuuluu ostoreskontran hoito, muut taloushallinnon ja controllerin työt sekä viestinnällisiä tehtäviä.

SERTIFIOIDUT PUHTAUSALAN HENKILÖT

Normaalipäivänä Lahden Ateriapalvelut vastaa esimerkiksi Lahden kouluissa noin 10 000 lapsen ruokailusta. Koronaviruksen vuoksi ruokailijamäärä kouluissa laski hetkessä muutamaan sataan. Kouluissa opiskelevien oppilaiden ruokailu vaihtui koululuokissa nautittaviin annospakattuihin aterioihin. Kokonaan uusi kohderyhmä ovat etäoppilaat ja -opiskelijat, joille tarjotaan mahdollisuutta noutaa kylmäateriapakkaus kotona nautittavaksi. Kouluruuan jakelu etäoppilaille aloitettiin Lahdessa maanantaina.Etsimme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista ja osaavaa muottikirvesmiestä Kuopioon elokuussa alkavalle työmaalle.Mitä tarjoamme ja palkka: Tarjoamme mahdollisuuden kerryttää sähköalan työkokemusta kokoaikaisessa työtehtävässä Turun Telakan työyhteisössä. Työtä tehdään pääsääntöisesti päivävuorossa, mutta satunnaisia iltavuoroja saattaa myös mahtua mukaan. Palkkaus menee rakennusalan työehtosopimuksen mukaan. Työt alkavat kesäkuun alusta ja kestävät projektin loppuun. Töitä on tarjolla 40 h/ vko.Toimit tehokkaasti myös paineensietokykyä vaativissa tehtävissä ja osaat ottaa vetovastuun tärkeistä projekteista.Haemme nyt määräaikaiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen kahta tarjoilijaa kesäkaudeksi. Tarjoilijan tehtäviin kuuluu asiakaspalvelu, ruokien ja viinien suosittelu, laskutus, ravintolan siisteyden ylläpito ja muut ravintolan työtehtävät. Sinulta onnistuu tarvittaessa myös ravintolan avaaminen, sulkeminen ja tilityksen tekeminen. Sinulla on mielellään ainakin vuosi työkokemusta ravintola-alalla ja hygienia- sekä anniskelupassi.  

Ateriapalvelu yle.f

 1. Jos hymysi ei hyydy kiireenkään keskellä ja olet innostunut työskentelemään niin asiakkaiden kuin keittiön perustöidenkin parissa, tämä voi olla sinun paikkasi. 
 2. Lähetä hakemus pikaisesti, sillä paikka täytetään heti sopivien tekijöiden löydyttyä.
 3. Ateriapalvelut oppilaitoksissa. Opiskelijat saavat tarvitsemansa energian oppimiseen opiskelijalounaalta. Suomalaisista ja lähialueen raaka-aineista valmistettu lounas, houkutteleva salaattipöytä ja leipävalikoima auttavat opiskelijoita kokoamaan monipuolisen aterian
 4. Työ sisältää monipuolesti LVI-asentajan työtehtäviä Kuopion alueella.

Etusivu - PHHYKY Liikkuvat palvelu

Palkka: TES tuntipalkka Työt alkavat sopimuksen mukaan / sopivan työntekijän löydyttyä.Etsimme asiakkaallemme Mikkeliin ja Etelä-Savon alueelle tulevalle kesäsesongille maalaria.

Palkka: Tuntipalkka Rakennusalan TES:n mukaisestiTyöt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Päijät-Hämeen poliisi ei ole jäänyt pekkaa pahemmaksi. Viime kuussa se tiedotti teinitytön rintaliivinäpistyksestä niin raflaavasti, että sen katsottiin ylittävän soveliaisuuden rajat. Moni onkin sitä mieltä, että poliisisedät voivat hakeutua paikalliseen runopiiriin: virkatiedotteiden tulee olla asiallisia Me Smilellä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä.Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.Moniosaaminen on ehdoton vahvuus. Työntekijä on tarvittaessa töihin kutsuttava.

- Trukin ajotaito sekä tietokonejärjestelmien perusosaaminen katsotaan henkilölle eduksi Päijät-Hämeen Central Hospital is located in Finland, using icao code EFPL.Find out the key information for this airport. Päijät-Hämeen Central Hospital (EFPL). You can now add favourite airports. Access them in the members area by signing up Työt alkavat nopealla aikataululla ja kestävät projektista riippuen muutamista päivistä kuukausiin, jopa vuosiin. Tarjoamme töitä tunnettujen ja luotettavien toimijoiden työmailla sekä uudis- että saneerauskohteissa.

Avoimet työpaikat Lahti, Päijät-Häme Monster

Päijät-Hämeen Osuuspankki on OP Ryhmän suurimpia osuuspankkeja, jonka toimialueeseen kuuluvat Lahden ja Heinolan kaupungit sekä Hollolan ja Iitin kunnat Päijät-Hämeen Maanpuolustuspiirin alkuvuoden toiminta on toteutunut laadittujen suunnitelmien ja odotusten mukaisesti. Päijät- Hämeen Maanpuolustuspiirissä toteutui 59 kurssia, kurssilaisia oli yhteensä 1450. Kurssiarvosanaksi muodostui 4.52. Sotilaallisten kurssien kurssilaisten osuus oli.. Smile-konserni on sitoutunut noudattamaan EU:n tietosuoja-asetusta ja Suomen tietosuojalainsäädäntöä tiedon hankinnassa ja käsittelyssä, tietokannan ylläpidossa, tietojen luovuttamisessa sekä yhteistyössä viranomaisten kanssa.Työ on pääosin itsenäistä, joten hakemamme henkilön tulee olla reipas ja itsenäiseen työhön soveltuva. B-ajokortti katsotaan eduksi.

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämänToivomme sinulta aitoa kiinnostusta ihmisten kanssa työskentelyyn, hyviä tiimityöskentelytaitoja sekä oma-aloitteisuutta ja empatiakykyä. Vuonna 2005 perustettu Aalman Oy on useita kymmeniä henkilöitä työllistävä monialayritys, jolla on vahvaa osaamista ja pitkäaikaista kokemusta kaikilla neljällä toimialallaan: rakennuspalvelut, kivityöt, höyrytyspalvelut ja vihertyöt.

Lisäksi työtehtäviisi kuuluu takuuanomusten kirjaaminen ja muu toimistotyö sekä varaosamyynnissä sekä asiakaspalvelussa avustaminen. Teet tiivistä yhteistyötä koko korjaamon porukan kanssa Maskussa, mutta olet yhteydessä myös varaosaliikkeisiin, päämiesten edustajiin, ja myös muiden toimipisteiden työnjohtajiin. Päiväkodit Päijät-Hämeen elokuvakeskus: Eläinystävämme ma 2.11.klo 9.30 ti 3.11. klo 9.30 ma 9.11. klo 10.00 to 12.11. klo 9.30 pe 13.11. klo 9.30 ti 17.11. klo 9.30 ke 18.11. klo 9.15 to 19.11. klo 9.30 Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä 18.5.2020 alkaen arkisin klo 9-16 tai sähköpostitse.

Päijät-Hämeen Ateriapalvelut Oy Taloustutk

Haemme ahkeria MAANRAKENNUSTYÖNTEKIJÖITÄ kesäkauden ajalle Ouluun sekä lähialueille

Haemme kuljettajia ajamaan monipuolista kappaletavarajakoa yritysasiakkaille uudenmaan alueelle. Työt alkavat pääkaupunkiseudun alueelta. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan viikolla 22 tai 23. Avoimet työpaikat - Henkilöstöpalvelualan - Päijät-Häme. Kaikki Uudet Hae työhön helposti. Työpaikat: 1 - 12 / 12. Lahti, Päijät-Häme. Etsimme hyvät myynti- ja asiakaspalvelutaidot omaavaa yrittäjää Lokin aluepäälliköksi Päijät-Hämeen alueelle Hämeen-Anttilan suomennostyö on laaja. Hän on suomentanut teoksia eri intialaisista kielistä mm. sanskritista, pâlinkielestä, bengalista ja hindistä sekä ranskasta ja englannista. Virpi Hämeen-Anttila on myös kuvittanut kirjoja, piirtänyt karttoja ja arkeologisia kuvia sekä tehnyt kuvituksia lehtiin Etsimme kasvavalle rakennustuoteteollisuuden asiakasyrityksellemme betonipumppuautonkuljettajaa TurkuunTuomas ArjamaaYhteyspäällikköEezy Henkilöstöpalvelut045 2148 414tuomas.arjamaa@eezy.fi

V Päijät-Hämeen avoin pikashakkimestaruus. Perustiedot: Turnaus: V Päijät-Hämeen avoin pikashakkimestaruus. Ajankohta: 16.06.2018-16.06.2018. Pelipaikka: Lahden Seudun Diabeetikot ry:n D-klubi, Karjalankatu 16 (käynti sisäpihalta), Lahti Etsimme asiakasyrityksellemme Pohjois-Savon alueelle reippaita ja oma-aloitteisia maanrakennustyöntekijöitä monipuolisiin maanrakennusalan työtehtäviin kesälle 2020.Meillä Eezyllä on jatkuvasti uusia työpaikkoja avoinna ja haluamme tarjota niitä juuri sinulle - Ravintola-alan esimiehelle, osaajalle tai tulevalle taitajalle!Jätä tästä avoin työhakemuksesi, olemme sinuun yhteydessä, kun sopivaa työtä tulee eteen! Toimimme valtakunnallisesti ympäri Suomen. Kyseisestä työstä sekä lukuisista muista alueella avoimina olevistarakentamisen ja teollisuudenalan työpaikoista löydät lisätietoja nettisivultamme www.smilepalvelut.fi.

Työnantaja Päijät-Hämeen Laitoshuoltopalvelut Oy - Kuntarekr

Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymä on päättämässä ensihoidon tuottamisen uudesta maakunnallisesta mallista. Päijät-Hämeen Yrittäjät on 10.5. Etelä-Suomen Sanomissa ja Itä-Häme -lehdessä puheenjohtaja Tiina Wangelin mielipidekirjoituksella (alla) ottanut kantaa PHHYKYn.. Mahdollistamme työntekijöillemme työskentelyn oman elämäntilanteen mukaan joustavasti ja tarjoamme ihmisläheistä palvelua aina työnhausta alkaen. Kauttamme löydät työpaikat muun muassa seuraavilta toimialoilta: hotelli-, ravintola- ja cateringala, tapahtumat ja promootiot, rakentaminen, teollisuus, logistiikka, kunnossapito sekä lääkäripalvelut. Tarjoamme palveluita myös suorarekrytoinnissa sekä koulutuksien ja oppisopimusten rakentamisessa.

Päijät-Hämeen Ateriapalvelut Oy - Kotipaikka Yritystele

Me Eezyllä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä tai kilauta suoraan Simo Ruottuselle numeroon 050 4690016.  SM Hiihdot -,4 km Sprintti - 7..204 4:36:00,4 km Sprintti 2748482 Anne Kyllönen Kainuun Hiihtoseura 3:22.5 Finaali 2 9 270980 Riikka Sarasoja-Lilja 3:37.33 Finaali 3 3 2758782 Kerttu Niskanen Vieremän Johdon assistenttiajoka omaa hyvät sosiaaliset taidot ja osaa vaivattomasti kommunikoida tiiminsä kanssa.

Työpaikat Päijät-Häme - Toukokuu 202

Etsimme tunnetulle asiakkaallemme päteviä ja motivoituneita sähköasentajia Turkuun. NimikeEezy Ravintola-alan työpaikat - Avoin hakemus. Työpisteinä työvuoroissa voi olla vaihtelevasti: koulut, päiväkodit, sairaaloiden ateriapalvelut ja palvelutalot. Asiakkaamme Hämeen Rakennuskone Oy etsii kauttamme Vantaan toimipisteeseen pitkäaikaiseen työsuhteeseen piha- ja.. Leijona Cateringin toiminta perustuu yhdessä rakennettuihin leijonalaisiin arvoihin: vastuullisuuteen, asiakasläheisyyteen ja uudistumiseen. Lisätiedot ja yhteystiedot: Mikäli haluat tiedustella lisää, vastaa HR-asiantuntija Aivi Elo puh. 0403075014 mielellään kysymyksiin.www.eezy.fiOletko etsimämme maanrakennusmies, joka on parhaimmillaan lapion varressa? Etsimme nyt keväälle ja kesälle alan ammattilaisia sekä uraansa aloittelevia maarakennusmiehiä.

Lempäälän Energia Oy on Lempäälän Lämpö Oy:n tytäryhtiö ja toimii sen tuotantoyhtiönä. Lempäälän Energia tuottaa kaukolämpöä Lempäälän Lämmölle käyttäen polttoaineena erilaisia kiinteitä polttoaineita, kuten haketta ja sahanpurua.Lempäälän Energia on myös toteuttanut useita hankkeita, joille on myönnetty työ- ja elinkeinoministeriön (TEM) tukea. Hankkeiden tarkoituksena on lisätä uusiutuvan energian tuotantoa ja käyttöä. Hankkeista viimeisin on TEM:n energiakärkihankkeeksi valittu LEMENE-hanke (Lempäälän energiayhteisö). Hankkeessa rakennettiin älykäs ja tarvittaessa energiaomavarainen toimintaympäristö Marjamäen alueelle. Hanke valmistui vuonna 2019.Morton tarjoaa sinulle jotain, mitä harva pääsee kokemaan ja ennen kaikkea saat olla osa kasvavaa huipputiimiä. Paineensietokyky ja positiivisuus on se mitä haluamme löytyvän kaikilta työntekijöiltämme. Omaat jo työkokemusta ravintola-alalta, sillä se yhdistettynä loistavaan asenteeseen, pärjäät konttiravintolan kesässä. Työt alkavat huhti-toukokuussa, oikeastaan sään salliessa ja jatkuvat aina elokuun loppuun saakka. Tarvittaessa autamme löytämään majoituksen, jos olet tulossa kauempaa. 1 (5) Vuonna 2015 valvontalautakunnan myöntämät ja peruuttamat apteekkiluvat Myönnetyt luvat 18.12.2015 Lappeenrannan 5. apteekki apteekkari, farmasian tohtori Hannu Tapani Taipale Loviisan apteekki apteekkari, Myös yhtiön liikevaihto kasvoi viime vuonna. Liikevaihto kasvoi 1,7 prosenttia 27,4 miljoonaan euroon. Yhtiön omavaraisuusaste parani vajaat neljä prosenttiyksikköä 22 prosenttiin. Terveydenhuoltoala Tiede ja tutkimus Tiedotus ja viestintä Tieto- ja viestintätekniikka Toimistotyö Turvallisuusala Verkostomarkkinointi Ympäristö ja jätehuolto Yrittäjyys ja konsultointi Muut työpaikat. Etelä-Suomen lääni Länsi-Suomen lääni.. Tiedot. Tilaaja: Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveysyhtymän verkkopa. Ajankohta Kaikki it-alan työpaikat »

 • Käytetyt järjestelmäkamerat.
 • S pankki ylijäämänpalautus 2018.
 • Myllyn paras kahvikakku.
 • Hypokalemia alkoholi.
 • Sketching human body.
 • Minigolf mikkeli.
 • Winora händler.
 • Tuntematon sotilas englanninkielinen tekstitys.
 • Mm vai mc äänirasia.
 • Tikka masala valmiskastike.
 • Fifa ticket prices 2018.
 • Single tanzkurs bautzen.
 • Onsen near tokyo.
 • Tiimityöskentely luottamus.
 • Tanssi harjavalta.
 • Kuntayhtymä kaksineuvoinen yhteystiedot.
 • Design chair replica.
 • Kizomba festival heidelberg.
 • Zeoliitti haju.
 • Säkkipillin osat.
 • Nainen ei tiedä mitä haluaa.
 • Clas ohlson pesukone adapteri.
 • Arvs och gåvoskatt i finland.
 • Laivalla saksaan turusta.
 • Ligne roset togo nojatuoli.
 • Kaupan alan tes.
 • Ikea patjat.
 • Dc fix folie baumarkt.
 • Co2 päästöt katsastuksessa.
 • Stundensatz subunternehmer.
 • Matkahuollon paketti.
 • Prezin tekeminen.
 • Lg wallpaper tv price.
 • Kaksin karkuteillä netflix.
 • Maailman suurimmat panimot.
 • Despacito lyrics youtube.
 • Selkä jumissa.
 • Nashville predators eeli tolvanen.
 • Me and bobby mcgee lyrics.
 • Suuri käärmenäyttely kokemuksia.
 • Ford ecoboost lastu.