Home

Siionin viisaiden pöytäkirjat osta

Siionin viisaiden pöytäkirjat - Wikiwan

 1. 5. Jokainen yhteiskuntaluokka on kasvatettava ankarasti rajoitetuissa puitteissa oman tarkoituksensa ja tehtävänsä mukaisesti.
 2. käänlaista mielipidettä valtiollisissa kysymyksissä, koska kansalla ei näissä asioissa kuitenkaan ole tarpeellista selvänäköisyyttä, ja koska ainoastaan kansan johtaja ne täydellisesti käsittää! Tämä on ensimmäinen salaisuutemme.
 3. Tämän lisäksi hän on vastustanut vapauden ja demokratian arvoja, joita taas MauriceJoly kannatti. Kun hän kopioi Jolyn kirjaa, tämä vähemmän hohdokas väärentäjäjoutui liittämään yhteen kummallisia ja kestämättömiä ristiriitaisuuksia. Hänenoli sälytettävä juutalaisten kannettavaksi milloin Machiavellin, milloinMontesquieu´n ajatuksia, olivat ne sitten kuinka yhteen sovittamattomiatahansa.
 4. The Illustrated Protocols of Zion -kirjassa julkaistaan Siionin viisaiden pöytäkirjat David Duken kommentoimana. Pöytäkirjojen merkitystä nykyaikana Duke korostaa useilla asiakirjoilla ja kuvilla. Lisäksi kirjassa julkaistaan Henry Fordin päivitetty selostus Siionin viisaiden pöytäkirjoista
 5. Pöytäkirjat julkaisi ensimmäisenä ortodoksipappi Servei Nilus vuonna 1905. Hän väitti saaneensa ne aatelismarski Suhotinilta, joka taas olisi saanut ne eräältä ulkomaalaiselta naiselta.[2] Niiden todelliseksi laatijaksi on kuitenkin arveltu Venäjän salaisen poliisin eli Ohranan ulkomaanosaston päällikköä Rahovskia.[2] Keisari Nikolai II sai pian tietää, että kyseessä oli väärennös, ja hän itse kieltäytyi tukemasta niiden käyttöä propagandatarkoituksiin, mutta siitä huolimatta sekä Ohrana että monet antisemitistiset ryhmät käyttivät niitä todisteina siitä, että juutalaiset suunnittelisivat vallankaappausta.[2]

Tarkastelussa Siionin viisaiden pöytäkirjat totuusblok

 1. Entisen perinnöllisen ylimystön raunioilla olevan henkisen ylimystön johtoon olemme asettaneet rahan ylimystön. Takeena siitä, että tälle uudelle ylimystölle annetaan sille kuuluva arvo, on sen meistä riippuva rikkaus sekä omien viisaitten miestemme meidän eduksemme johtama tiede.
 2. aisuudet hallitsevat. Sentähden valtionhallinnossa saavutetaan parempia tuloksia väkivallan ja häikäilemättömyyden kuin akateemisten väittelyiden avulla. Jokainen ih
 3. ulle, mitä ikinä haluan, jotta voisin osoittaa olevani sinua väkevämpi.
 4. 10. Meidän noustessamme valtaistuimelle tullaan kaikki tämänkaltaiset toimenpiteet lopettamaan meille epäedullisina, samoin myöskin kaikki arvopaperipörssit, koska emme voi myöntää valtamme horjuvan omien valtionpapereittemme heilahtelevan arvon mukana. Me annamme näille papereille laillasäädetyn pakkokurssin, joka on sama kuin niiden nimellisarvo. Tämä on siis pysyväinen arvo, jonka me olemme lailla säätäneet ilman, että sillä olisi mahdollisuutta nousta tai laskea.
 5. Sille sakille julistukset gallupväärennöksistä ovat yhtä taivaallista mannaa kuin tavutettu versio Siionin viisaiden pöytäkirjoista. Niin alas ei koulutusta ole vielä ehditty tässä maassa kuitenkaan ajaa, että sen porukan äänillä presidentiksi tultaisiin
 6. Kuitenkin erehtyivät päätöksessään kokoomusnuorista ja kampaviinereistä alentamalla näin kampaviinereiden arvoa aamiaispullana.
 7. Siionin viisaiden pöytäkirjat (ven. Протоколы Сионских мудрецов tai ven. Сионские Протоколы) on joukko väärennettyjä asiakirjoja, joissa kuvataan juutalaisten suunnitelmia maailman valloittamiseksi. Pöytäkirjat ovat yksi maailman uskotuimmista väärennöksistä. Niitä käytettiin 1900-luvun alussa oikeuttamaan juutalaisiin kohdistuva väkivalta.[1]

Siionin Viisaiden Pöytäkirjat 100777

Siionin Viisaiden Pöytäkirjat. Published on: October 9th, 2003. Modified on: August 14th, 2006. 15. Siitä saakka olemme johtaneet kansan pettymyksestä toiseen, niin että sen lopuksi on pakko luopua meistäkin Siionin heimoa olevan maailmanhallitsijan hyväksi, jonka me kasvatamme maailmalle 5. Uskonnollisen maailmankuvani nimeää sylttytehtaaksi Jumalan hengellisen vastustajan Saatanan. Häntä meidän tulee vastustaa uskossa ja totuudessa.6. Saattaisi pelätä, että gojimien johtajien näkevät voimat voisivat tehdä liiton sokeiden kansanvoimien kanssa, mutta tämän mahdollisuuden varalta olemme ryhtyneet kaikkiin mahdollisiin vastatoimenpiteisiin: me olemme nostattaneet muurin näitten kummankin voiman välille ja tämä muuri on niiden välinen molemminpuolinen terrori. Siten sokea kansa tukee meitä ja ainoastaan me olemme sen johtajia, ja me ohjaamme sen lopulta omaa päämääräämme kohti.

Siionin viisaiden pöytäkirjoista tulossa uusi Kansallinen Vastarint

 1. 4. Taivas on määrännyt tämän Jumalan valitseman maailmanhallitsijan murtamaan kaikki mielettömät, kapinalliset voimat, jotka antavat eläimellisten vaistojen inhimillisen järjen asemesta johtaa itseään. Nämä voimat viettävät nyt riemujuhliaan ryöstellen ja harjoittaen väkivaltaa vapauden ja oikeuden periaatteiden varjolla. Ne ovat hävittäneet kaiken yhteiskunnallisen järjestyksen pystyttääkseen sen raunioille Juudan kuninkaan valtaistuimen. Heidän tehtävänsä päättyy kuitenkin samalla hetkellä, kun juutalaisten kuningas ottaa itselleen vallan. Heidät on silloin lakaistava hänen tieltään, jolla ei saa olla vähäisimpiäkään esteitä.
 2. 22. Katsokaa noita väkijuomien päihdyttämiä eläimiä, joiden järjen on sumentanut viina, jonka rajattomaan nauttimiseen vapaus heidät oikeuttaa! Emme voi sallia oman kansamme joutuvan yhtä pitkälle. Väkijuomat ovat tylsistyttäneet ei-juutalaiset kansat, ja niiden nuoriso on varhaisen paheellisen elämän turmelema. Nuorison ovat tähän elämään houkutelleet asiamiehemme, joita  ovat yksityisopettajat, palvelijat, rikkaitten perheitten kotiopettajattaret, kauppa-apulaiset ja monet muut, heidän joukossaan naisemme ei-juutalaisissa huvittelupaikoissa. Näihin viimemainittuihin luetaan niin kutsutut »ylempien seurapiirien naiset», jotka ovat vapaaehtoisia haureuden ja ylellisyyden tien vaeltajia.
 3. nan käynnissäpitämiseksi ja turvaamiseksi. Niiden, joilla on varaa siihen,  ja joilla on jotakin, mistä ottaa, on tyydytettävä valtion rahantarve.

9. Peruskivi on jo asetettu paikalleen, rakennustyötä on enää vain täydennettävä.   15. Siitä saakka olemme johtaneet kansan pettymyksestä toiseen, niin että sen lopuksi on pakko luopua meistäkin Siionin heimoa olevan maailmanhallitsijan hyväksi, jonka me kasvatamme maailmalle. Kui teil on vaja näiteks käiku osta, peate taotlema riistvara ettemaksu. Siis, kui teil on vaja varasid, et hoida äri, enne kui teie kontoomanikud maksavad teile, on kohane taotleda lühiajalist ettemaksu. Sel viisil, kui väljendada, mida teie ettemaksu kasutatakse, on panga jaoks lihtne otsustada, kas seotud.. Sergei Nilus oli itse innokas tsaarin kannattaja ja hän katsoi olevansa suorastaanäiti-Venäjän pelastaja tukiessaan tsaarin vanhakantaista kristinuskoontukeutuvaa yhteiskuntajärjestystä kaikkea kumouksellisuutta vastaan. Tässävaiheessa Sergei Niluksen toimittama eri painos sopi tsaarin politiikkaan niinhyvin, että Siionin Viisaiden Pöytäkirjat määrättiin heti luettavaksi kaikissa Moskovan kirkoissa!

3. Suuren kuulijakunnan pintapuolinen poliittisten kysymysten käsittely kasvattaa vain haaveilijoita ja huonoja kansalaisia. Tästä voitte itse vakuuttautua nähdessänne gojimien kasvatuksen tuloksia silmienne edessä. Meidän on ollut pakko soveltaa heidän kasvatukseensa juuri kaikkia niitä periaatteita, jotka niin loistavalla tavalla ovat saaneet heidän yhteiskuntansa luhistumaan. Mutta niin pian kuin me pääsemme valtaan, poistamme oppiaineitten joukosta kaikki hajoittavat aineet ja teemme nuorisosta esivaltamme kuuliaisia lapsia, jotka rakastavat hallitsijaa rauhan ja järjestyksen tukena ja turvana. All about Siionin viisaitten salaiset pöytäkirjat totuuden valossa by Simon Federbusch. LibraryThing is a catag and social networking site for booklovers. Siionin viisaitten salaiset pöytäkirjat totuuden valossa 40. Onhan mahdotonta ajatella hallitsemista ilman selvää ja määrättyä suunnitelmaa. Parhaatkin soturit menehtyvät tiellä, jota he marssivat, ellei heillä ole reservejä, vaikkapa tämä tie sinänsä olisikin määrätty ja selvä. 22. Meidän velvollisuutemme on uhrata empimättä sellaiset yksityiset, jotka rikkovat vahvistamaamme maailman järjestystä vastaan. Sillä pahan esimerkillisellä rankaisemisella on suuri kasvatusarvo

1. Tulee kestämään vielä kauan aikaa, ehkä kokonaisen vuosisadan, ennenkuin valmistelemamme, kaikki valtakunnat käsittävä vallankumous yhtenä ainoana päivänä toimeenpannaan, ja siihenastisten hallitusten kykenemättömyys tulee kaikkien tiedoksi. Kun kerran olemme saavuttaneet täydellisen vallan, osaamme kyllä pitää huolen, ettei meitä vastaan perusteta ainoatakaan salaliittoa. Siksi tulemme säälimättä rankaisemaan kuolemalla jokaisen, joka ase kädessä vastustaa valtaistuimelle nousemistamme. Galtung kehottaa myös lukemaan Siionin viisaiden pöytäkirjat, jota on nykyään mahdotonta lukea ajattelematta Goldman Sachsia. Galtung on sanonut, että on vaikea uskoa, miten Venäjän salainen poliisi pystyi saamaan niin yksityiskohtaisia tietoja

NB! Paketi litsentsi ostmiseks vajad Opiqu kontot. Opiquga liitununa saad valida oma rolliga sobiva paketi 13. Tämä terrori oli jonkin aikaa meille välttämätön, jotta molemmat nämä voimat joutuisivat kokonaan vaikutusvaltamme alaisiksi.

1. Kaiken edellä esittämäni avulla olen koettanut kuvailla teille nykyisen olotilan - sekä menneen aikakauden että nykyhetken - salaisuuksia ja osoittaa teille, miten nykyisyys lopulta päättyy suurten tapahtumain sarjaan, joiden täyttymisen hetki pian koittaa. Te näette, miten suhteemme gojimeihin sekä rahatalouden alalla suorittamamme toimenpiteet ovat salaisten lakien alaisia. Tässä suhteessa on vielä pari sanaa sanottavana. 21. On kyllä totta, että nämä eläimet vaipuvat uneen verta juotuaan, ja silloin ne on helppo kahlehtia. Mutta ellei niille anneta verta, ne eivät nuku, vaan taistelevat.   9. Meillä tullaan rikolliset vangitsemaan heti ensimmäisen enemmän tai vähemmän perustellun epäluulon perusteella: mahdollisen erehdyksen pelosta ei voida antaa poliittisista laiminlyönneistä tai rikoksista epäillyille tilaisuutta päästä pakoon, sillä heitä kohtaan tulemme olemaan todella armottomia. Vaikkapa keinotekoisten selitysten avulla voitaisiinkin keksiä syitä joihinkin vähäisempiin rikkomuksiin, niin ei kuitenkaan voida antaa anteeksi henkilöille, Jotka harrastavat asioita, joista hallitusta lukuunottamatta kukaan ei voi ymmärtää mitään. Eivät edes kaikki hallitukset ymmärrä todellista valtiotaitoa.3. Viekoitellaksemme vallanhimoiset käyttämään valtaansa väärin olemme nostattaneet kaikki voimat toisiaan vastaan kehittämällä itsekunkin vapaamielisiä taipumuksia riippumattomuuteen. Tähän suuntaan olemme kiihoittaneet yritteliäisyyttä kaikilla aloilla, aseistaneet kaikki puolueet ja asettaneet korkeimman vallan käyttäjät kaikkien kunnianhimoisten pyyteiden yhteiseksi kohteeksi. Olemme muuttaneet valtakunnat levottomuuksien ja kapinain temmellyskentiksi. Hieman kärsivällisyyttä vielä, ja kaikkialla syntyy pian levottomuuksia ja mullistuksia. Siionin viisaiden pöytäkirjat (ven. Протоколы Сионских мудрецов tai ven. Сионские Протоколы) on joukko väärennettyjä asiakirjoja, joissa kuvataan juutalaisten suunnitelmia maailman valloittamiseksi. Pöytäkirjat ovat yksi maailman uskotuimmista väärennöksistä. Niitä käytettiin 1900-luvun alussa..

SIIONIN VIISAIDEN PÖYTÄKIRJAT DOKUMENTTI Uusi Suomi

 1. 4. Mikä on pitänyt aisoissa ne villieläimet, joita nimitetään ihmisiksi? Mikä heitä on tähän saakka johtanut?
 2. Ja kuitenkin perinnöllinen hallitus aikoinaan perustui juuri näihin periaatteisiin, sillä isä jätti perinnöksi pojalleen tiedon kaikista valtion asioista, jottei kukaan muu kuin saman hallitsijasuvun jäsen pääsisi perille näistä salaisuuksista, ei ainakaan hallittava kansa. Aikojen kuluessa tällainen valtiotaidon perintöjärjestelmä on joutunut syrjään ja se on ollut asiallemme eduksi.
 3. 4. Filosoofimme tulevat arvostelemaan gojimien uskontunnustusten kaikkia puutteellisuuksia, mutta kukaan ei koskaan voi arvostella meidän uskontomme sisintä olemusta, sillä muut kuin meikäläiset eivät tunne sitä perusteellisesti, ja me juutalaiset varjelemme huolellisesti omia salaisuuksiamme.
 4. 5. Ottaessamme vallan täydellisesti käsiimme tulemme puhumaan ihmisyyden suurisuuntaisista kysymyksistä, jotka ovat kuohuttaneet ihmiskuntaa, kunnes se vihdoin on johdettava meidän onnellisen hallituksemme alaiseksi.
 5. *Matteus 12:25 Mutta hän tiesi heidän ajatuksensa ja sanoi heille: "Jokainen valtakunta, joka riitautuu itsensä kanssa, joutuu autioksi, eikä mikään kaupunki tai talo, joka riitautuu itsensä kanssa, pysy pystyssä.
 6. OSTAA, 1Mo 47:19 Osta meidät leivällä. 1Mo 49:32 O:ttu keto ja siinä luola. San 23:23 Osta totuutta äläkä sitä myy. Jes 55:1 kaikki janoiset! Ps 69:35 Jumala Siionin p. ja rakentaa Juudan. San 14:25 Totuudellinen todistaja p. sieluja. Jes 63:1 joka uhkun voimaa p:kseni
 7. kuin mikään muu kaikki järjenlahjat ja tarkkanäköisyyden johtaen ajatukset inhimillisen toi

1. VALTIONEUVOSTO tulee esittämään hallitsijan vallan vahvistajan osaa: lainsäätäjäelimen näkyvänä osana sen tehtävänä on lakien ja asetusten sanamuotojen yksityiskohtainen laatiminen. 14. Valtionrahastolla täytyy olla määrätty reservi, vararahasto, ja kaikki se, mitä rahastoon kertyy yli sen, on pantava uudelleen kiertämään. Näitten varojen avulla suoritetaan yleiset työt. Koska hallitus tekee aloitteen näihin töihin, seuraa siitä, että työväestö tuntee kuuluvansa yhteen hallitsevien piirien kanssa molempien etujen yhteisyyden takia. Näistä varoista erotetaan myöskin määrätty summa käytettäväksi palkintoihin, joita jaetaan keksinnöistä ja huomattavista tuotantosaavutuksista. 3. Maailmanhallitsijamme, joka seuraa nykyisiä hallituksia, tulee sammuttamaan tämän valtavan ja yhä leviämäänpyrkivän liekin. Hänen velvollisuutensa on sen vuoksi hävittää tällaiset yhteiskunnat, vaikkapa hänen sitten olisi pakko hukuttaa ne niiden omaan vereen, herättääkseen ne uudelleen henkiin hyvin järjestettyinä sotilasvaltioina, jotka tietoisesti taistelevat kaikkea sellaista tartuntaa vastaan, mikä saattaisi vahingoittaa valtioruumista.

5. Jos meidän nyt on onnistunut siinä määrin vallata gojim-yhteiskunnat, että ne suurin piirtein katselevat asioita meidän värittämiemme silmälasien läpi, ja jollei meidän tiellämme enää ainoassakaan maassa ole esteitä, jotka salaisivat meiltä ne tiedot, joita gojimit tyhmyydessään kutsuvat valtiosalaisuuksiksi, niin kuinka käykään silloin, kun meidät tunnustetaan maailman hallitsijoiksi maailmankuninkaamme persoonassa! Eräs päävastustaja on kristinusko. Tässä yksi päätoimintatavoista on antaa ihmisillesellaisia vapauksia ja oikeuksia, joita juutalaiset voivat sitten kätevästiohjailla mielensä mukaan. Näitä tunteita juutalaiset voivat käyttääyllytettäessä ihmisiä nousemaan poliittisia tai uskonnollisia auktoriteettejavastaan. Tässä työssä – näin väitetään – heitä auttaa kansainvälinenvapaamuurarien verkosto. Yhdessä nämä olisivat jo järjestäneet muun muassaRanskanvallankumouksen vuonna 1789.

A windows (pop-into) of information (full-content of Sensagent) triggered by double-clicking any word on your webpage. Give contextual explanation and translation from your sites !Tässä on huomattava, että pieni juutalaisten poliittinen ryhmittymä, sionistit, ovat muiden juutalaisten arvostelun kohteena. Sionistit ovat saaneet manipuloitua monet uskomaan, että sionistien toimien arvostelu olisi antisemitismiä. Ei ole, sillä sitä tekevät myös muut juutalaiset. Esityslistat ja pöytäkirjat. Pääsääntöisesti Loviisan kaupungin luottamuselinten esityslistat julkaistaan kaupungin verkkopalvelussa ennen Luottamuselinten pöytäkirjat julkaistaan kaupungin kotisivuilla sen jälkeen, kun ne on tarkastettu ja käännetty. Tähän saattaa kulua muutamia viikkoja

Siionin viisaiden suunnitelmista lisätodisteita Leht

LKF-i ja EKsL-i lehel on üldine ja praktiline teave kindlustuse kohta 14. Nämä hyökkäykset meitä vastaan ovat hyödyllisiä siinäkin mielessä, että kansa siten saa käsityksen, että maassa vallitsee sananvapaus. Jos meitä vastaan todella hyökätään meille vihamielisessä lehdistössä sentakia, että olemme rajoittaneet sananvapautta, on luottamusmiehillämme helppo tehtävä. He tulevat sanomaan, että nämä lehdet esittävät mielettömiä väitteitä, koska niillä ei ole asiallisia perusteita syytöksiin meitä ja meidän toimintaamme vastaan.

Siionin_viisaiden_pöytäkirjat : definition of

18. Tulemme hallitsemaan ehdottoman yksinvaltiaasti, ja olemaan tällöin ehdottoman johdonmukaisia. Sentähden hallitustapamme jokaista ilmenemismuotoa tullaan kunnioittamaan ja ehdottomasti tottelemaan. Napinan ja tyytymättömyyden suhteen voimme olla rauhallisia, mutta jos joku ryhtyy suoranaisiin tekoihin meitä vastaan, kohtaa häntä esimerkin vuoksi lakimme koko ankaruus. 18. Ainoa, jolla ei voi olla mitään etua valtion rahaston ryöstämisestä, on sen omistaja, valtionpäämies itse. Tämän vuoksi se, että juuri hän tarkastaa rahaston, tekee tappiot ja kavallukset mahdottomiksi. 19. Ja Pilatus kirjoitti myös päällekirjoituksen ja kiinnitti sen ristiin; ja se oli näin kirjoitettu: "Jeesus Nasaretilainen, juutalaisten kuningas". 20. Tämän päällekirjoituksen lukivat monet juutalaiset, sillä paikka, jossa Jeesus ristiinnaulittiin, oli lähellä kaupunkia; ja se oli kirjoitettu hebreaksi, latinaksi ja kreikaksi. 21. Niin juutalaisten ylipapit sanoivat Pilatukselle: "Älä kirjoita: 'Juutalaisten kuningas', vaan että hän on sanonut: 'Minä olen juutalaisten kuningas'." 22. Pilatus vastasi: "Minkä minä kirjoitin, sen minä kirjoitin".

Siionin viisaiden pöytäkirjat

Kun kristinusko sitten 4. vuosisadalla voitti taistelun ja siitä tuli myös valtionuskonto, muodostui tämä vihanpito todelliseksi tragediaksi. Juutalaisuuskiellettiin harhaoppina ja antisemitismiä eli juutalaisuusvastaisuutta levitettiinsellaisillekin alueille, joilla asui tuskin yhtään juutalaista.Jos selvitämme ketä ei saa kritisoida edes asiapitoisesti, päätymättä jopa vankilaan, vaikka olisi asianajaja, tietyn aiheen kohdalla, päätyisimme siihen että EU on Juutalaisten oma projekti.

Протоколы синайских мудрецов/Siinain viisaiden pöytäkirjat

Ja olkaamme avomielisiä: vaikka pitäisimme jotakin ei-juutalaista yksilöä kuinka korkeassa arvossa tahansa, vaikkapa olisimme hänen kanssaan ystävyyssuhteessa, jopa lankoutuneetkin, niin kuitenkin jokainen meistä asettaa ei-juutalaiset persoonattomana massana, henkenä, vaikutuspiirinä, sivistysyksikkönä – kuka sen uskaltaisi kieltää – juutalaisuuden varjoon.35. Valtio tulee meidän vaikutuksemme alaisena niinikään ostamaan teollisuusyritysten arvopapereita muuttuakseen siten nykyisestä korkojenmaksajasta lainojenantajaksi. Sellainen toimenpide ehkäisee rahavarain jäätymisen, koronkiskurien tyhjänpäiväisen ajan kuluttamisen ja laiskuuden, mitkä gojimien omaisuudet olivat meille aluksi hyödyksi, mutta valtaan päästyämme emme voi niitä enää sietää.

Siionin viisaiden pöytäkirjat - Poliittis-ideologisten väärennösten

Osta.ee - oksjonid, e-poed ja Eesti Disain - rohkelt eripakkumisi..

Siionin viisaiden pöytäkirjat todettiin hölynpölyksi sata vuotta sitten

23. Kun Israelin kuningas asettaa pyhään päähänsä kruunun, jonka alistettu Eurooppa hänelle ojentaa, tulee hänestä samalla maailman patriarkka. Tällöin joudutaan kyllä antamaan uhreja, mutta ne eivät kuitenkaan nouse niin suuriksi, kuin mitä gojimien hallitusten keskinäisen kilvoittelun ja niiden suuruudenhulluuden takia on vuosisatojen aikana uhrattu. 16. Siitä ohimenevästä pahasta, jota meidän on pakko harjoittaa, syntyy se hyvä, mikä johtuu järkkymättömästä hallituksesta, joka jälleen panee käyntiin kansojen sääntöjenmukaisen, vapaamielisyyden  häiritsemän koneiston. Tarkoitus pyhittää keinot, kääntäkäämme huomiomme pikemmin suunnitelmiemme välttämättömyyteen ja hyötyyn kuin niiden hyvyyteen ja moraaliin. Edessämme on strategisesti valmistettu toimintaohjelma, josta emme missään tapauksessa saa poiketa, sillä silloin saattaisivat monen vuosisadan aikana suoritetun työmme tulokset tuhoutua. 6. Kristittyjen asema tulee huononemaan edellä mainitusta syystä. Maailma on pahan vallassa, sanoo Jeesus.13. Laskekaa itse, kuinka monta kertaa enemmän tällaiset verot tuottavat kuin gojimien valtiontulot! 9. Kun aika on kypsynyt niin, että maailmanvaltiaamme voidaan kruunata, lakaisevat nämä samat kädet tieltä kaiken sen, mikä saattaisi. muodostua esteeksi.

Siionin viisaitten pöytäkirjat

Me tulemme kohottamaan kotiteollisuuden jälleen arvoonsa, mikä toimenpide puolestaan heikontaa suurteollisuudenharjoittajien valtaa. Tämä on välttämätöntä jo senkintakia, että suurten tehtaiden omistajat kiihoittavat usein, vaikkakaan eivät aina tietoisesti, kansan yleistä mielipidettä hallitusta vastaan. 4. Valtiollisen vallan haltijana gojimien ylimystö on näytellyt osansa loppuun, eikä meidän tarvitse siitä enää välittää. Mutta maataomistavana luokkana se on meille vaarallinen siksi, että se voi meistä riippumatta tyydyttää elintarpeensa. Meidän on siksi tehtävä kaikkemme riistääksemme siltä sen hallussa olevan maan.

Alkoholijuomien nauttiminen tullaan meidän hallituskautenamme kieltämään lain avulla. Rikkomukset tätä lakia vastaan rangaistaan ihmisarvoa alentavina tekoina, koska ihmiset muuttuvat alkoholin vaikutuksesta eläinten kaltaisiksi. Mutheivi77uvähäxvälii, joku pissalauri Kappahlin paidassa ei oikeesti oo mitäähei hevii, 94% suomalaisista onniinku oikeesti tosi väärässä, mummummini mukaan lukien (kuuntelee hevi-Taavitsaista) Lohduttavaa on kuitenkin huomata, että Manowar ei sittenkään ollut pa5k1nta, mitä tähän lokeroon on väkipakolla ajettu!

Natsijohtaja, jonka usko loppui MOT yle

Juutalaisten väitettiin uhkaavan Jumalan suunnitelmia ja heidät katsottiin koko ihmiskunnanja varsinkin kirkon vaarallisiksi vihollisiksi. Tätä taustaa vasten ei lieneihmeellistä, että juutalaisia syytettiin keskiajalla Mustasurma-ruttotaudinlevittäjinä, kaivon myrkyttäjinä, jne. Hyvin yleinen ja laajalle levinnytsyytös oli se, että juutalaiset käyttivät kristittyjen lasten verta omissapääsiäisuhrimenoissaan. Kun juutalaisia sittemmin vielä pakotettiin asumaanghetto-tyyppisissä ahtaissa ja epämääräisissä asuntoalueissa, oli selvää, ettäulkopuolella elävän suuren enemmistön parissa rehottivat kaikenlaiset myytit jaepäilykset juutalaisten salajuonista. Change the target language to find translations. Tips: browse the semantic fields (see From ideas to words) in two languages to learn more. 8. Tällainen verorasituksen jakaminen hävittää köyhälistön kateuden rikkaita kohtaan, koska se tulee näkemään heissä valtakunnan tarpeellisen finanssituen. Se näkee rikkaissa samalla rauhan ja hyvinvoinnin edistäjiä, koska se on vakuuttunut siitä, että rikkaat suorittavat sitä varten tarvittavat menot.

Boggle gives you 3 minutes to find as many words (3 letters or more) as you can in a grid of 16 letters. You can also try the grid of 16 letters. Letters must be adjacent and longer words score better. See if you can get into the grid Hall of Fame !4. Yleisön tietoon ei saa tulla ainoatakaan tiedoitusta meidän sitä etukäteen tarkastamatta. Tähän olemmekin jo osittain päässeet sen kautta, että kaikki uutiset saadaan muutamien harvojen uutistoimistojen välityksellä, joihin ne keskitetään maailman kaikilta kulmilta, ja jotka levittävät uutisia tarpeellisesti muokattuina lehtien toimituksiin, viranomaisille jne. Nämä toimistot joutuvat vähitellen meidän käsiimme, ja ne julkaisevat vain sellaisia uutisia, jotka me hyväksymme. 7. Gojimien teollisuuden tuhotaksemme meidän on keinottelun avulla edistettävä tuhlausta ja ylellisyyttä, joka nielee kaiken.

Esimerkiksi tässä Siionin viisaiden post-it-tarraksi kutsutussa dokumentissa on kryptinen merkintä 'perkeleen Abram taas vartin myöhässä', mikä saattaa ehkä olla viittaus kesän 2006 Libanonin sotaan, pohtii Ford-Focus. Arkistoista uskotaan paljastuvan vielä mm. salatut Siionin kirjaviisaiden.. Ruokamysteerit - Viisaiden valintojen jäljillä. Löydä tämä ja muuta käyttäjän Tahiti K taulusta Books. Tunnisteet. Osta kirja Maan vihat Paula Havaste (ISBN 9789512401123) osoitteesta Adlibris.fi. Meillä on miljoonia kirjoja, löydä seuraava lukuelämyksesi tänään 9. Tällaisten korkopapereitten avulla peitetään valtionkassoissa ilmenevät vajaukset. 37. Todistuksena meidän poikkeuksellisen älymme nerokkuudesta on sekin, että olemme osanneet esittää lainakysymyksen sellaisessa valossa, että he ovat pitäneet sitä jopa itselleen edullisena! 2. Nykyajan perustuslakien vaaka joutuu pian pois tasapainosta, koska olemme tarkistaneet sen huolimattomasti, jotta se ei pääsisi tasapainoon ennenkuin sen tuki pettää. Gojimit sensijaan otaksuvat tehneensä sen tuet riittävän lujiksi ja odottavat kärsivällisesti vaa'an tasapainoon palaamista. Mutta tuki, siis hallitsevat piirit, jäävät edustajainsa varjoon ja nämä tekevät tyhmyyksiä edesvastuuttoman valtansa huumaamina. Tästä vallastaan he saattavat kiittää palatseissa vallitsevaa terroria. Kun hallitsijat eivät voi lähestyä kansojaan eivätkä mennä niitten keskuuteen, eivät he myöskään voi sopia niiden kanssa saadakseen turvaa vallanhimoisia vastaan. Me olemme eroittaneet toisistaan hallitsevien näkyvän väkivallan ja sokean kansanvallan, ja toisistaan eroitettuna ne ovat voimattomia kuin sokea ilman keppiä.

7. Meidän hallituksemme muistuttaa intialaisten Vishnu-jumalaa: sen sadat kädet hallitsevat yhteiskunnan koneiston eri osia. Me tulemme saamaan tietoomme kaikki ilman virallisen poliisin apua, joka ei kykene näkemään mitään oikeuksiensa ja velvollisuuksiensa kaavoihin kangistamana ja sen järjestelmän puitteisiin sidottuna, jonka olemme luoneet gojimeja varten. Oman ohjelmamme mukaan tulee kolmannes alamaisistamme pelkän velvollisuudentunnon takia pitämään silmällä toisia sen periaatteen nojalla, että heidän on vapaaehtoisesti palveltava valtiota. Kukaan ei silloin pidä häpeällisenä olla vakooja tai ilmiantaja, vaan sellaisten henkilöiden toimintaa pidetään päinvastoin kunniallisena. Perättömät ilmiannot kuitenkin rangaistaan mitä ankarammin, jottei tämä oikeus johtaisi väärinkäytöksiin, 7. Meidän aikanamme on kullan voima astunut liberalismin, vapaamielisyyden, tilalle. Oli aika, jolloin uskonto hallitsi. Vapauden aate on saavuttamaton, koska kukaan ei voi käyttää sitä järkevästi. Antakaa kansalle vaikkapa vähäksikin aikaa itsehallinto, ja se muuttuu vallattomuudeksi. Pian syntyy keskinäisiä riitaisuuksia, jotka nopeasti johtavat yhteiskunnallisiin voimainmittelyihin. Tällöin valtiot sortuvat ja niiden merkitys muuttuu tuhkaksi. Meidän on nostettava työpalkkoja. Siitä ei kuitenkaan ole mitään hyötyä työmiehille, sillä samalla kertaa kohotamme välttämättömyystarvikkeiden hintaa väittäen hinnankorotuksen johtuvan maa- ja karjatalouden huonosta tilasta. Sen lisäksi meidän on taitavasti kaivettava maata tuotantolähteiden alta, totutettava työväestö laittomiin tekoihin ja juoppouteen sekä ryhdyttävä toimenpiteisiin etevien gojimien karkoittamiseksi maataloudesta 8. Kuninkaan nykyhetkeä ja vielä enemmän tulevaisuutta koskevat suunnitelmat tullaan pitämään salassa niiltäkin, jotka kutsutaan hänen lähimmiksi neuvonantajikseen. Rauhan etsiminen Lähi-Idässä asettaa juutalaisvastaisuuden aina uuden tilanteen eteen.Jää nähtäväksi vieläkö löytyy uusia tapoja vastustaa juutalaisia vai jatkuukotilanne entisin äänenpainoin perinteisenä antisemitisminä.

Kuidas osta. Tarneinfo. SLICE - maksa kolmes võrdses osas. Kuidas osta. Tarneinfo. Garantii FAIR USE NOTICE: This site contains some copyrighted material the use of which has not always been specifically authorized by the copyright owner. We are making such material available in our efforts to expose and advance the understanding of the issues covered here. We believe this constitutes a 'fair use' of any such copyrighted material. Valtamme tärkein tehtävä on yleisen mielipiteen heikentäminen hajoittavan arvostelun avulla, ihmiskunnan vieroittaminen kaikesta vastustushalua herättävästä pohdinnasta ja sen hengenvoimien suuntaaminen kaunopuhujien tyhjänpäiväisiin sanasotiin.

Преди COVID-19 близо 80% от работещите в света работят без определено фиксирано работно място. Десетина процента работеха в Европа от вкъщи преди пандемията. Не трябва да мислим, че нещата ще се върнат каквито са били преди кризата. Поне 20-30% от работещите ще.. Arkistoista uskotaan paljastuvan vielä mm. salatut Siionin kirjaviisaiden pöytäkirjat sekä Siionin näsäviisaiden kootut puujalkavitsit, joista jälkimmäistä käytetään Lehden tyylikirjana.20. Sana »vapaus» syöksee ihmisjoukot taisteluun jokaista mahtia, jopa Jumalallista ja luonnonkin voimaa vastaan. Meidän on siksi valtaan päästyämme poistettava tuo sana täydellisesti ihmiskunnan sanakirjasta. Siihen kätkeytyy eläimellisen voiman periaate, joka muuttaa kansat vertajanoaviksi villipedoiksi. 13. Voinette huomauttaa, että gojimit nousisivat ase kädessä meitä vastaan, jos he meihin nähden liian aikaisin huomaavat asioiden todellisen tilan. Tältä varalta meillä kuitenkin on käytettävänä viimeinen, julma keino, joka saa urhoollisimmankin sydämen vapisemaan. Maailman kaikissa pääkaupungeissa on pian maanalaisia rautateitä. Niistä käsin räjäytämme vaaran uhatessa pääkaupungit ilmaan, ja silloin tuhoutuu kaikki, niin laitokset kuin niissä olevat tärkeät asiakirjatkin.   39. Me laadimme talousjärjestelmämme tarkastuslaitoksineen sellaiseksi, ettei hallitsija eikä alhaisinkaan virkamies pysty anastamaan pienintäkään summaa määrättyyn tarkoitukseen varatuista varoista tai käyttämään niitä toiseen tarkoitukseen kuin mihin ne on vahvistetussa talousarvioissa määrätty käytettäväksi.

Mitä tulee noihin Siionin viisaiden protokolliin tai Siionin viisaiden pöytäkirjoihin tai Siionin vanhinten pöytäkirjoihin - nimet vähän vaihtelevat eri käännösten ja kääntäjien myötä - niin kyseessä on yksi kuuluisimmista väärennöksistä, mitä historia tuntee 2. Me olemme jo huolehtineet siitä, että gojimien papisto on menettänyt kansan silmissä ennen nauttimansa arvovallan ja maineen, ja olemme siten tehneet tyhjäksi tämän papiston toiminnan, mikä muuten olisi saattanut muodostua meille vakavaksi esteeksi. Sen vaikutusvalta kansan keskuudessa vähenee päivä päivältä. Pöytäkirjat käännettiin pian monille muille kielille, ja niistä muodostui osa antisemitistista kirjallisuutta. Yhdysvalloissa esimerkiksi Henry Ford piti niitä pitkään aitona, ja vaikka hän myöhemmin itse myönsikin ne väärennöksiksi, hän kuitenkin katsoi niiden hyvin kuvaavan rappeutuvan länsimaisen kulttuurin rappiota ja katsoi, että niiden laatija oli hyvin osannut ennustaa 1900-luvun tapahtumia kuten maailmansodat ja Venäjän vallankumouksen.[2] Myös Hitler piti tärkeänä, että pöytäkirjat oli tehtävä mahdollisimman yleisesti tunnetuiksi, ja vuoteen 1940 mennessä niitä painettiin Natsi-Saksassa yli 6 miljoonaa kappaletta.[2]16. Olkoon näitten olosuhteiden antama esimerkki hyvänä opetuksena meidän omalle hallituksellemme. 19. Mutta te tiedätte itse aivan hyvin, että tällaisen huudon aikaansaamiseksi tarvitaan pitkäaikaista ja uupumatonta työtä. Saadaksemme kaikki kansat yhdessä lausumaan tällaisia toivomuksia meidän on aina ja kaikkialla kiihoitettava kansoja ja hallituksia ja siten väsytettävä kaikki epäsovun, vihamielisyyden, ristiriitojen, vihan ja vieläpä marttyyriudenkin, nälän, tautien tarttumisen, puutteen ja kaikenlaisen kurjuuden avulla. Tämä on tehtävä, jotta gojimit huomaisivat antautumisen meidän rahavaltaamme ja täydelliseen herruuteemme ainoaksi pelastuskeinoksi.

(BASEL) Maailman kaiken pahuuden taustalla olevista Siionin viisaista on löydetty lisätodisteita, kertoo amerikkalaislehti Dearborn Independent. Lehden tietojen mukaan tutkijat ovat löytäneet Sveitsin Baselista arkistodokumentteja, joista paljastuu lisää maailmanlaajuisen salaliiton suunnitelmia. Espak on Eesti suurim, mitmekesiseima kaubavaliku ja soodsaimate hindadega ehitusmaterjalikaupluste kett. Asume 17 erinevas Eesti linnas. Leia endale lähim

4. Me olemme pyrkineet ja toivoni mukaan myöskin päässeet siihen, etteivät gojimit hyväksy tätä taistelukeinoa levottomuuksien aiheuttajia vastaan. Siksi me olemme lehdistössä, esitelmissä ja viisaasti kirjoitetuissa historian oppikirjoissa ylistäneet kapinallisten marttyyriutta, johon he ovat joutuneet yhteishyvän aatetta ajaessaan. Tämä on lisännyt vapaamielisten lukumäärää ja saattanut tuhansia gojimeja lammaslaumoina riveihimme.   9. Ensimmäiseen ryhmään asetamme viralliset lehdet. Niiden on aina vartioitava etujamme, ja siksi niiden vaikutus tulee olemaan melkoisen vähäinen. Yhteiskunnallisen elämän rakennustyön salaisuudet, joita emme paljasta gojimeille, ovat siinä, että virat ja tehtävät on pysytettävä määrätyissä piireissä kasvatuksen ja töitten erilaisuudesta riippuen, jolloin ne eivät muutu kurjuuden aiheuttajiksi. Tämän opin omaksuessaan kansat tulevat vapaaehtoisesti alistumaan hallitusvaltansa alle ja tyytymään sen luomaan hallitusmuotoon. Tieteen nykyisen tilan ja meidän luomamme suunnan vallitessa kansa luottaa sokeasti painettuun sanaan sekä sen esittämiin harhaoppeihin ja vihaa rajoittuneisuudessaan kaikkia säätyjä, joiden se luulee olevan itseään paremmassa asemassa, sillä kansa ei ymmärrä eri yhteiskuntaluokkien merkitystä. Tri David Duke ilmoittaa kotisivullaan DavidDuke.com, että hän on tällä hetkellä työskentelemässä uuden kirjan parissa. Viime kesänä Duke julkaisi teoksen The Secret Behind Communism (’Kommunismin salaisuudet’), josta tuli nopeasti bestseller. tillaselle siionin viisaiden pöytäkirjat on sama kuin marcolle kurdit

Комитет по борьбе с законностью в своём репертуаре... СмотретьHavainto-opetuksen päämääränä on gojimien muuttaminen ajatuksettomiksi ja tottelevaisiksi eläimiksi, jotka eivät kykene näkemään mitään ilman havainnollisia esimerkkejä. Ranskassa on muuan meidän parhaista asiamiehistämme, Bourgeois, jo saattanut julkisuuteen uuden havainto-opetussuunnitelman.   Desde OSTA anunciamos que se tomarán las medidas legales oportunas en aquellos ERTES que no cumplan con lo establecido en el Real Decreto-ley de medidas Urgentes. Desde OSTA queremos mostrar nuestras condolencias a su familia y brindarle nuestro apoyo en estos momentos tan duros Siionin viisaiden pöytäkirjat varmaan se suurin syy miksi juutalaiset +siionistit ovat olleet viime aikoina joidenkin henkilöiden suosiossa. Ainahan juutalaisia on vihattu. Karkoitetu monesti eri maista ihan sama olivatko he syyllisiä pahaan vai ei. Siionin viisaiden pöytäkirjat varmaan se suurin syy.. Ona je napomenula da je više ne spajaju sa starijim muškarcima

Siitä seikasta, että vapaamuurarit eivät tietyillä alueilla ja tiettyinä aikakausinaedes hyväksyneet juutalaisia jäseniksi, eivät juutalaisten väitteidenkannattajat piitanneet. Myöhemmin sekä Hitler että Stalin ottivat näitäväitteitä käyttöön ja näin omalta osaltaan oikeuttivat itsensä vastustamaan jatuhoamaan juutalaisia.Kysykää vaikkapa Zuckerbergiltä, Sorokselta, Zyskowitzilta jne? Joko olet selvittänyt kuinka valtavan summan tuo Soros-klaani on jo käyttänyt etelän levottomien ihmisvirtojen aikaansaamiseksi Eurooppaan?9. Samoinkuin meikäläisten on nykyisin ilmiannettava seurakunnalleen, kagaalille, luopiot ja sellaiset henkilöt, jotka on havaittu sille jollakin tavalla vaarallisiksi, samalla tavalla täytyy meidän tulevassa maailmanvaltakunnassamme kaikkien alamaistemme muistaa valtiolliset velvollisuutensa tässä suhteessa. 1. Vaikkapa emme sallikaan poliittisten kysymysten itsenäistä käsittelyä, niin tulemme kuitenkin suhtautumaan suosiollisesti jokaiseen selontekoon ja hallitukselle osoitetun ehdotuksen sisältävään anomukseen, ja tarkastamme huolellisesti kaikenlaiset kansan elintason parantamista tarkoittavat suunnitelmat, sillä ne paljastavat meille alamaistemme tarpeet ja mielijohteet, jolloin voimme vastata niihin joko toteuttamalla ne tai täysin perustellusti oikaisemalla ne, jolloin tarkoituksemme on osoittaa ehdotuksen tekijän tai anojan lyhytnäköisyys. On löydettävissä vieläkin vanhempi versio juutalaisten maailmanlaajuisestasalaliitosta, nimittäin laajalti levitetty dokumentti Simoninin Kirje vuodelta1806. Se on kirje, jonka italialaisen armeijan upseerin J.B. Simoninin onväitetty kirjoittaneen.Hänestä ei tiedetä yhtään mitään, mutta hän väittää tekeytyneensä juutalaiseksi, jottasaisi käsiinsä juutalaisten aikojen alusta peräisin olevia synkkiäsuunnitelmia, jotka hän voi nyt esittää. Tässäkin Simoninin Kirjeessä onnähtävissä tutut antisemitistiset piirteet: Juutalaisten viha kirkkoa kohtaan,heidän koneistonsa soluttautua kaikkialle, jotta saisivat orjuuttaa kristitytja tulla maailman valtiaiksi, jne.5. Varattomien verottaminen sisältää vallankumouksen siemenen ja vahingoittaa valtiota, koska siten menetetään enemmän kuin voitetaan. Tästä riippumatta ehkäisee kapitalisteihin kohdistuva verotus pääomain kasaantumisen yksiin käsiin, joihin me tällä hetkellä olemme ne koonneet vastapainoksi gojimien valtiovaltaa vastaan.

 • Virtuaalinen ratsastajainliitto.
 • Yksityinen hammaslääkäri hanko.
 • Kantava seinä aukko.
 • The witcher books.
 • Power kotiinkuljetus kokemuksia.
 • Anna tarjous.
 • Peuran tähtäyspiste.
 • Kotitalousvähennys hakeminen.
 • Myydään windows 10.
 • Voiko omistusasunnosta häätää.
 • Kotipalvelu majakka kokkola.
 • Miss universe 2009.
 • Aku ankan taskukirja joulu.
 • Pakkotoisto podcast soundcloud.
 • Oma lapsi unessa.
 • Satubaletti järvenpää.
 • Ikkunan ääneneristävyys.
 • Yökerho lahti.
 • Indonesian keskipalkka.
 • Avi to hd.
 • Wanneer is een man geinteresseerd in een vrouw.
 • Bosch c7 käyttöohje.
 • Hypo asuntolaina.
 • Laitilan seurakunta jumalanpalvelukset.
 • Nokia 515 gigantti.
 • S rauta perniö.
 • Mannerheimintie liikennemäärä.
 • Ajankohtaiset asiat englanniksi.
 • Korvareikä vuotaa verta.
 • Virta opintorekisteri.
 • Kemia 1 kirja.
 • Free steam games.
 • Pilates lielahti.
 • Tesla model 3 interior.
 • Yt take me on.
 • Pizzabuffa joensuu.
 • Franchi supistaja.
 • Tåg uppsala arlanda.
 • Santa maria gluteeniton.
 • Partakone ja trimmeri.
 • Valance.