Home

Läskit ihmiset

Tiesitkö, että juuri tuollainen ajattelutapa ja puhe ajaa yhä useammat nuoret tytöt anoreksian tai muun syömishäiriön tai yltiömäisen liikunnan kierteeseen? Juuri tuollainen: "Kaikkien pitäisi painaa sen ja sen verran.. kaikkien pitäisi omata ihanat vatsalihakset, kaikkien pitäisi olla upeita.." saa nuoret ajattelemaan, etteivät he riitä mihinkään. Ymmärrän toki, että on tärkeää pitää omasta ulkonäöstään ja itsestään huolta, mutta haloo! Me kaikki emme ole samannäköisiä! Ja miksi tarvitsisikaan? Jotkut miehet tykkäävät laihoista naisista, silloin etsiköön sellaisen. Ei kaikkien sen vuoksi tarvitse laihoja olla. Niin ikään ihmiset tapaavat arvottaa toisiaan keskenään kunkin mielestä hyvien ja pahojen asioiden edustajina, ts. erilaisten määreiden kautta. Keskimääräinen kansalainen haluaa olla pidetty ja.. jaajonen! Juttu on just niin, että lievällä ylipainolla me naiset vältämme joutumasta AP:n kaltaisen miehen panopuuksi ja käyttökohteeksi. Naiset: :älkäämme provosoituko AP:n jutusta , vaan ottakaamme opiksi ja varokaamme tuon kaltaisia miehiä. Silloin vältymme elämässämme monilta harmeilta ja paljolta pahalta mieleltä. Keskinäinen kaunis käytös ja toinen toisensa kunnioitus on kaiken hyvän erotiikan perusta.Tuokin on asiaa, mitä virkat.. yleensä naiset (kuten monet miehetkin) lässähtävät tosin vasta sen jälkeen kun on hankittu varma parisuhde. Enemmän kuitenkin kiinnittäisin huomiota pohjoismaalaisen, eurooppalaisen, länsimaalaisen naisen KÄYTÖKSEEN. Jos ollaan koko ajan ylimielisiä, halvennetaan miessukupuolta, kiusataan, komennellaan, laitetaan vaikkapa tiskaamaan työstä tullut mies kun katsotaan itse kauniita ja rohkeita, niin kyllä rakkaus takaovesta poistuu saman tien. Ottakaa esimerkkiä idän suunnan ja latinalaisen amerikan ja afrikan naisista. Ihan tasa-arvon nimissä. Em syiden vuoksi, pitkällä ja runsaalla kokemuksella, aloin etsiä naista aasiasta ja löysin filippiiniläisen ja täytyy sanoa ei tartte katua menneensä uudelleen avioliittoon 56-vuotiaana (siitä on nyt 6v) En ihmettele jos monet miehet tekevät samoin. Huom: olen kaukana sovinististä!Kyllä sitä vois miehetkin katsella omaa napaansa. Näkyykö sitä vekotinta ollenkaan vai ei? JA NAISET, jos päältä ei yletä ja alle ei uskalla mennä, niin mitäs sitten tehdään?

Voi hyvät hyssykät sentään teitä ylipainoisia naisia vieroksuvia miehiä. Minä just olen sellainen usemman ylimääräisen kilon omistava keski ikäinen nainen ja sanoisimpa, että juuri tälläisenä olisi vientiä vaikka kuinka. Nimenomaan nuoret miehet ovat kimpussa ja rohkaistuani laittamaan kuviani alaston suomeen, on viestien ja kinnostuksen määrä ollut valtava. Turha siis puhua, etteikö muka lihavat naiset kiinnosta miehiä, minä en allekirjoita sitä missään muodossa. Tuskimpa he siellä viestejä laittelisivat, elleivät olisi oikeasti kiinnostuneita ja halukkaita tapaamaan. No nyt sitten joku vääräleuka vääntään tämän asian siksi, että meiltä lihavilta saisi helposti, koska olisimme niin epätoivoisessa tilanteessa, ei se kuulkaa niin ole vaan päin vastoin, meillä on jopa vara valita kenen matkaan lähdemme. Minä ainakin olen kiloistani onnellinen, enkä niitä häpeile.<riemuapina> Miksi nämä video ovat muuttuneet mustiksi ja osaisiko joku neuvoa miten korjaan sen? kiitos jo valmiiksi

Avoimet työpaikat. Liity mahtavaan tiimiimme - ihmiset tekevät kaupungin! Terveyskeskuksen ajanvaraus Feminismi muka mennyt liian pitkälle kun listaat asioita jotka pätee nimenomaan yhteiskunnissa joissa naisilla on niin huono asema että heidän täytyy etsiä rikas aviomies edetäkseen yhteiskunnassa/elämässä. Tasa-arvo tuo naisille höllempiä ulkonäkövaatimuksia ja taloudellista omavaraisuutta, miehille tasaisemmin kumppaneita että vapautuksen taloudellisesta vastuusta. Kumma et useimmat nk. miesasiamiehet haluaa nimenomaan säilyttää tilanteen jossa asiat ovat kuvaamallasi tavalla ja samalla valittavat siitä miten epäreilua on kun naiset vaan valitsevat niitä niin kutsuttuja alfa miehiä. Haluaisivat oikeasti vain päästä alfaksi alfan paikalle ja käyttäytyä niin sikamaisesti kuin voivat.

Läskit ihmiset - Mikseri

 1. Oikea asiantuntija joka tilanteeseen. Yksi arvoistamme on kipinä, into tehdä tätä työtä. Samalla kipinällä omistaudumme toimeksiantoosi. Voit lähestyä ketä tahansa meistä ja mennä suoraan asiaan
 2. naisilla kun on ne muodot luonnostaan huikeet niin on isompi haitta läskillä häivyttää ne kuin miesten vastaavat.. miehillähän se on vaan komeeta kun on massaa! ja ei haittaa mahakaan jos peli on tarpeeks iso, siitä naiset syttyy.. mut läski nainen vie halut, niin se vaan on rakkaat femakot!
 3. Hienointa Suomessa on nuoret, lökäpöksyiset juuri ja juuri 18w jätkät, jotka juo kaljaa sunnuntai-iltana metroasemalla ja haukkuvat ohikulkevia nuoria naisia läskeiksi! Jotka kunniallisesti vielä tulevat töistä. Eipä he itsekkää kovin kummoisia näkyjä ole, meluavat ja häiriköivät ilman elämää. Reppanat.
 4. Aloittajalle :) Haki itse ylempi korkeakoulututkinto tai tee jopa väikkäri. Noin 100 000 e vuositulot vähintään, ja pidä edes jotenkin huolta kunnostasi, niin sinun ei tarvitse ruikuttaa kun et saa missityyppistä naista joka kykenee elättämään itsensä. Niin yksinkertaista se vaan on.
 5. vaan kerron neidille, etten ole kiinnostunut hänestä. Eli jos mimmit haluatte hyvässä kunnossa olevan komean kundin, niin pitäkää itsenne tikissä. Hoikalle, sporttiselle ja fiksulle tytölle löytyy aina ottajia jonoksi asti, vaikka ei mitään mallin kasvoja omistaisikaan.
 6. g or alluding to important people and institutions within a conversation, story, song, online identity, or other communication. The term often connotes an attempt to impress others; it is usually regarded negatively..
18 kiloa laihtunut Sami Hedberg: ”Itsetuntoni on

läskit ihmiset • M0RT • IRC-Galleri

 1. Läskit Lokit (djdj_edit) by SAYFM for free. Follow SAYFM to never miss another show
 2. Ei yleistetä, on hoikkia ja pyöreitä ja jopa superpaksuja suomi-missejä. Ihania ovat luonne tärkein. . Itse olen mies, ja muuten suht timmi, paitsi vatsassa vähän liikaa ja liikaa?.. eikä lähde jumppaamalla.. lihakset vatsassa näkyy mutt myös lievä pulleus. Koska en ole itse super, niin kelpuutan ympärilläni vastaavat.. ja vähän pyöreämmätkin henkilöt. Nuppi on tärkein. Kropan trimmaus on kovaa puuhaa..
 3. "Miksi mun pitäisi kiinnostua ylipainoisista naisista, kun saan seuraa hoikista hyvännäköisistä naisista. Ei se määrä vaan se laatu. ;) "" Eli paskapuhetta niinkuin t'ällä palstalla melkein kaikki.
 4. Ero on myös eri maiden välissä siinä että näiden muiden maiden naisten täytyy tienata elantonsa miehellä.Kuinka usein nähdäänkään kaunis nainen ja ällö mies?! USEIN.

Yksinäiset ihmiset ja syrjäytyneet ihmiset - Home Faceboo

We are a Tampa-based Digital Creative Agency that develops strategies, creates content and builds products to inspire the people our brands care about most Seksiä saan ja lisää tulevat vonkaamaan aina uudestaan ja uudestaan ei se kyllä kiloista ole kiinni. Seksi on yhteistä nautintoa ja parhaimmillaan silloin kun molemmat nauttii ja minähän tyttö nautin. :)Jos miehen mielestä ns "hyvä mies" on aloittajan kaltainen pinnallisine mielipiteineen, niin "hyviä miehiä" ei ole.

Lajien vertailuamuokkaa muokkaa wikitekstiä

Huvittavaa on,ei ainoastaan suomitylleröiden läskit,vaan tämä agressiivisuus ja viha miehiä kohtaan.Tasa-arvo käsitys on tietyllä pissis ryhmällä aiheuttanut sen,että kaikki on miesten syytä.Oli kyseessä sitten juuri alkaneet menkat,tai Räikkösen häviö.Jotkut miehet ei edes tajua sitä, että naisillekin tulee urheilusta massaa siis lihasta. Itsekin olen kuullut "paksuista jaloistani" jne. Minkäs teet, jos on urheillut lapsesta asti... Pitäisi olla laiha, ei-lihaksikas. Pah. Mieluummin olen hyvinvoiva omassa kehossani kuin huonokuntoinen ja hoikka.Aivan. Sellaiset vaaleat, paksut, pullakädet joilsta näkee etti niillä ole ikinä tehty töitä, ovat hirvittävät. Vastaa haluttavuudessaa kylmää kaurapuuroa.itse olen ERITTÄIN hyvässä kunnossa oleva, kaunis ja seksikäs, 22-vuotias, 6 kertaa viikossa salilla ja 7 kertaa viikossa lenkillä ravaava nainen, eikä se jää huomaamatta tästä kropasta. en ole mikään lihaskimppu vaan naisellisen vartalon omaava timmi mimmi. itse en KOSKAAN ottais tollasta dorkaa miehekseni jolle naisensa ulkonäkö on kaikki kaikessa, useinmiten kun on vielä saanut kaveriporukassa liikkuvien miesten naisvalintoja todistella tosiasialla, mitä parempi runko sitä lahompi latva, ja nussitumpi juuri. Mulla on hyvässä kunnossa oleva salillla treenaava lihaksikas insinöörimies, mutta luojalle kiitos hänen ajattelumaailmaansa mahtuu naisessa muutakin kun langanlaihuus ja bimbo nuppi =D ja vinkkinä, en ollut läheskään tässä kunnossa kun ekan kerran tapasimme tai edes kun aloimme seurustella.jutun aloittaja ei vissiinkään nää naisia kun vaan isompina ja pienempinä lihapaloina, musta oot kuvottavan pinnallinen!

Tiedätkös mitä, ääliö? En pidä siitä että suomalaisia naisia mollataan, koska rakastan heitä. Et todellakaan puhu kaikkien suomalaisten miesten puolesta ja asenteesi on sairaalloinen. Ja muutenkin tässä maassa on tarpeeksi syömishäiriöisiä, johtuen juuri sun kaltaisista tyypeistä.Kumpi on sulle tärkeempää? Se että muijas on laiha/hyvännäköinen, vai se että hän on puhdas,huolehtii hygieniasta ja pitää itsestään huolen muutenkin kuin laihduttamalla? Latviassa naiset ovet todellakin laihoja mutta missähän päin siellä olet käynyt? Riikan naiset aivan eriluokkaa kuin muualla. Kaikilla on hampaat mustina ja deodoranttia ei ole kukaan eläessään nähnytkään. Olet säälittävä, määrittelet ihmiset lihaviksi, hirveetä yleistämistä. oot kusipää luultavasti, laske vähä rimaa niin saatat joskus sitä pillua saada siltä pakkasen raiskaamalta pulkannarultakin, Terveisin Katkera läski - Nämä ylensyöneet ihmiset makaavat uima-altaalla ryystäen sokerilimuja. Niillä saakin sitten hyvät läskit ja joutuu vielä syömään tuplat grammoissa/euroissa

Kovin outoa tekstia avaajalta silla Suomessa miehet karsivat ylipainosta naisia enemman. "Mun kaveripiirissä sekä itseni mukaan lukien on koulutettuja/hyvässä ammatissa, pitkiä nuoria miehiä jotka ovat joko hyvässä tai erittäin hyvässä fyysisessä kunnossa." Oletko tietoisesti valinnut kaveripiiriisi vain koulutettuja, pitkia, hyvassa kunnossa olevia nuoria miehia silla naiden valilla ei ole yhteytta. Aika pinnalliselta ihmiselta kuulostat. Laihduttaminen ei ole mikään arkipäivän jatkuva tila, sehän on vähän niinkuin kropan stressitila, jossa omaa vaivalla varastoituo kudosta poltetaan energiaksi, kun ruokaa ei tule tarpeeksi. Ei ole tarkoitus, eikä terveellistä, että koko ajan käydään energiavajeella. Eikä arkisyömisen ei pitäisi olla mikään loputon itsehillintäkilpailu.

Ihmiset ja niiden läskit - ite puin Lil

oonko ainut ketä ällöttää läskit ja kehitysvammaset ihmiset +O(

kulkiessaan vain mittoja, ovat ne muunmaalaisetkin jo pulskempia iäkkäämpinä, kun ei siitä luiden ja lihastenkaan kasvusta yli eikä ympäri pääse, itse harmittelen, kun aloin laihduttamaan niin rinnatkin laihtuivat tietysti, koska nekin ovat lihasta, enkä lähde mitään lisikkeitä hommaamaan, koska eihän niihin paljoa uskalla koskeakaan tai sitten ainakin pitää aina varoa, miehet ne vasta surkean näköisiksi kropastaan muuttuvatkin tekivätpä myös mitä vain, kyllä ihminen on samoin muuttuva oli sitten nainen tai mies, miesten vain pitää aina jauhaa tuota naisten asiaa kuin eri asiana Se, että läskit ovat riskiryhmissä sairauksiin nähden, ei tee heistä vielä sinällään sairaita vaikka monasti lihavuus luokitellaan sairaudeksi. TÄMÄ on nyt sitten minun mielipiteeni, ja kenenkään ei pidä sen.. Olen miettinyt samaa miehistä. Esim. jos tuo mies laihduttaisi 10-30 kiloa ja kiinteyttäisi, voisin jopa puhua sille. Kamalinta on sellainen lihavuus, joka näkyy naamassa asti. Siis yök! Kaljamahakin on aivan hirveä. Ja turvonneet lihavat kädet.

<edq> Ihan vaan kokeilin ABP:tä ja vain 16 estettyä elementtiä tällä sivulla. Ja video avautuu mustana. *peukut*Itselläni on itä-eurooppalaisia ystäviä, jotka ovat erittäin hoikkia. Eivät treenaa, ja syövät vähintään yhtä paljon kuin suomalaiset. Tässä nyt sattuu vaikuttamaan sellainen pikku asia kuin GEENIT, jotka määrittävät hyvin pitkälle ruumiinrakenteen. Lihavuuden syyksi ei geenejä voi laittaa, mutta kyllä se timmiin/hoikkaan kuntoon pääseminen edellyttäää suurimmalla osalla suomalaisista kuntosalitreeniä ja terveellistä ruokavaliota. Jotkut jaksaa, toiset ei.

Ihmisen paino, oli se sitten nainen tai mies, johtuu 100% elintavoista. Jos urheilee, nukkuu riittävästi ja syö terveellisesti - alkaa pidemmän päälle näyttämään urheilijalta. Näyttää siis siltä kuten elää (tahtoo elää). AP saattaa kuulua tähän ryhmään johon itsekin kuulun, ja silloin hakee tietenkin sellaista naisseuraa joka haluaa myös elää tällä tavalla. En usko että kyse on tämän vaikeammasta asiasta. Hieman ylipainoinen älähtää tälle, mutta en usko että tavallisessa elämässä tarvitsee moiseen vaivautua. Jokainen ihminen hakee nimenomaan itselleen ja omaan elämäntapaan sopivaa ihmistä rinnalle, sen takia vähäläskinen nainen iskee harvoin silmänsä ei trimmattuun mieheen ja päin vastoin. Ei näistä pitäisi kimpaantua, elämä on mukavampaa kun keskittyy itselleen mukaviin asioihin eikä kinaamaan jonkun muun mieltymyksistä. AP totesi omasta näkökulmastaan mielestäni aivan nappiin: aika paljon olisi kauniita naisia enemmän kun kiloja jätettäisiin pois. Silti ei pidä tuomita ketään, jokainen on oman elämänsä toimitusjohtaja ja päättää mikä toimii itselleen parhaiten.Meidän mielestämme keskustelu kuuluu kaikille. Jos haluat apua ongelmaasi, jakaa ajatuksiasi tai kysyä mielipiteitä, aloita keskustelu! Anonyymisti tottakai.Mitäs kultaista toisten syyllistämisessä on. Sitäkö täällä kannustetaan että kultaiseksi yhdelle haukkumalla jotain toista. Täys sika tuo on ja toisten avulla itseään kullittava. The president backtracked from his remarks on Charlottesville just a day earlier Mutta miksi pitää olla Läski. tai pyylevä?? Sehän on merkki siitä että ei syö oikein tai voi huonosti. Jos auton moottori saa liikaa polttoainetta se alkaa savuttaan ja käy raskaasti, jos taas liian laihalla palaa mäntään reikä. Ihan suoraan verrannollinen ihmisen elimistöön. jos on uimarengasta vyötäröllä syöt liikaa tai väärin tai paskaa jos taas olet vatsa lommolla et luut näkyy niin et syö tarpeeksi. Vittu ei oo vaikeeta. ja kyllähän se ihminen on kauneimmillaan silloin kun vartalo näyttää siltä et on ruokapuoli hallussa, eikä niin et pulla maistuu.

Ihmiset - Polkk

Muut palvelut. Vastuullisuus. Ihmiset. Ympäristö. Tuotteet. Muut palvelut. Vastuullisuus. Ihmiset. Ympäristö Olen miettinyt tuota asiaa, ja tullut siihen tulokseen, että suomalaisissa naisissa lihavuus jotenkin korostuu. Paljon siis on ihan oikeasti lihavia nuoriakin naisia, mutta sitten on paljon sellaisiakin, jotka vain näyttävät todella lihavilta, koska ovat niin tukevan mallisia. Suomalaisilla on pitkä selkä ja lyhyet raajat. Tuollaisessa vartalossa pienikin ylimääräinen on omiaan korostumaan. Täällä lisää tietoa suomalaisesta endomorfista vartalotyypistä: http://www.polleosport.hr/wp-content/uploads/2011/11/bodytipes.png http://fi.wikipedia.org/wiki/SomatotyypitKuvaus: Kohua herättänyt mainoskamppanja, jolla pyritään leimaamaan ahdasmielisesti kaikki lihavat samaan muottiinNyt puhut paskaa. Miksi ne "ylipainoiset" naiset sinua sitten häiritsee, jos kerran saat seuraa hoikista hyvännäköisistä naisista?Suominaiset purkaa pahaa oloaan miehiä syyllistämällä,syömällä liikaa,ja tuhlaamalla perheensä rahat tyttöjen illoissa hienoissa ravintoloissa.

Tuo on täysin totta ja harmillista koska keskimäärin suomessa olisi vaikka kuinka paljon hyvännäköisiä niissä punkeroissa. Jos verrataan valkoihoisia naisia maittain niin suomalainen on täysin parhaimmistoa siinä sarjassaan (ja tosiaan juuri lyhempi ja läskimpi kun esim venäjällä tai muissa "valkoiho mestoissa") Ehkä se on syynä että tavallaan nainen saa kuitenkin miehen vaikka ei olisikaan omassa täydellisessä kunnossaan. Miksi siis turhaa miellyttää toista.Kylllä Suomitantta on paksu ja pönäkkä !! Miksi ? Virolaiset, venäläiset ja ruotsalaiset ympärillämme ovat hoikkia ja itsestään huolehtivia - toisin kuin metsästä revitty suomimuija. Find the latest information on S&P 500 (^GSPC) including data, charts, related news and more from Yahoo Finance.. Mikä sinua vaivaa? Jos haluat panna rasvaprosentilta tietyn painoista vartaloa , niin mene ja pane :-) Miksi täällä sitä touhotat? Ei kaikkien suomalaisten naisten ei tarvitse sinua miellyttääkseen laihtua , eikä sinulle sopivaksi panopuuksesi muuttua. Naisilla , noin yleensä ottaen , on tunteet mukana sängyssä ja silloin toisen hienoiset puutteet eivät ole oleellinen asia. Todella hyvän seksin juju on kai molemminpuolinen hyvä yhteismeninki ,fyysinen ulkonäkö on vain pieni osa siitä. Japanissa valmistetaan kuulemma aidon ihmisen näköisiä ja kokoisia nukkeja , aitoinen hiulksineen, silmäripsineen kaikkineen. Ääntäkin voi ohjelmoida. Laitappas tilaus sisään , tarkat mitat ja prosentit mukaan ja ei kun nauttimaan , oikeanlaisesta naisestasi!

Onnelliset läskit. Onnelliset läskit. Kategoria: Lyhytelokuvat (pakkodisclaimer: Ja tokihan on olemassa niitä, joilla oikeasti on fitness-harrastus, ja tiukka parsakaalidieetti on silloin samalla lailla harrastus. Ja se on ihan fine, jos siitä itse tykkää. Ja tietää edes suurinpiirtein, mitä tekee.)Itse tiedän olevani pyöreä/ylipainoinen mutta olen sinut itseni kanssa. Sekin vielä että itselläni on sairaus joka vaikuttaa aineen vaihduntaani. Ja sekin vielä että olen ns. isoluinen (hartiat ja lantio leveät) joka on suvussa. Kiusattu on pienestä pitäen tähän asti elämääni lihavuuteni takia, mutta nyt selvisi siihenki lihavuuteen syy. Eli moni kakku päälta kaunis, ja jokaisella on makunsa. Nykymualima on kyllä menny liian ulkonäkö kriittiseks, mitäs sitten jos nainen on kuin missi mutta luonteeltaan vittumainen ja pettäjä? Miks ei enää ajatella mitä siellä ulkokuoren alla saattas olla?Nykynaiset on kaikki alkon ja panimoiden mannekiinejä!! Siitä se lihavuus johtuu. Haluavat panimoiden osakkaille antaa rahaa juomalla olutta.

Viitteetmuokkaa muokkaa wikitekstiä

Tuossa oli jossain lehdessä tilastoa, mistä vähän yllätyin, että ainakin nuoret virolaiset ja latvialaiset naiset ovat lihavampia kun suomalaiset nuoret naiset. Kun tietyt miehet aina muuta hehkuttavat. Googlettamalla varmaan löytyy. Jaco Avain kirjoitti: En oo puhunu siit että läskit on rumia vaan siitä että ylipaino on epäterveellistä. jep, mutta tupakointi on epäterveellistä myös muille. niille jotka ei polta. Mun mielestä se on se suurin.. Juuri tuossa on yksi PAHA vika suomalaisessa ja yleensä pohjoismaalaisessa naisessa. Miehestä ei katsota muutakuin onko ISOT VARUSTEET. Moni suomalainen mies taas hakee muualta ihanan naisensa KÄYTÖKSEN vuoksi! Ja samalla saa hyvän näköisenkin jolle kelpaa pienemmätkin varusteet ! :) 25v suomitantat ne sattuu olemaan niitä lasten äitejä! Joutuvat tekemään valintoja esim. olenko lapsen kanssa vai lähdenkö kuntosalille? Jos nyt lähden ulos lenkille, kuka tekee ruuan? Minulla on 1,5 vuotias lapsi ja toinen vatsassani, olenko huono ihminen, jos en jaksa välittää siitä mitä painan, kun jonkun pitää hoitaa se pieni 1,5 vuotias, sekä koti, ne ruuat,ehkä kaupassa käynnit, siivous, tiskaus, pyykin pesu, sairaan lapsen hoito, lapsen ulos vieminen...??? Tunge ne sanas hanuriin ja ala arvostaa naisia!!! Ei olis suakaan ilman!

Ihmiset - Wikipedi

Tappelu – Hikipedia

Katsomme, miten ihmiset syövät illallista kamerassa, on nyt asia Suomipojat on homsuleita ja kaappihomoja. Sen takia ne tykästyy poikamaisiin taikkuihinkin kuten täällä joku jo ehti sanoakin. Muijat on mulle ainakin sanonu suoraan ettei tarvitse soitella jatkossa jos on käyny maksullisissa millään tavalla. Mut ite mä en oo semmonen luuseri.Tosiaan suomalainen nainen saattaisi saada enemmän puhtia itsensä huolta pitämiseen, jos saisi enemmän arvostusta osakseen. Täälläpäin naista ei arvosteta, teet sitten mitä tahansa!Nyt "poika sohaisi kusiais-mehiläis"pesään"... Asiaa.. Tosi on, on karmeaa katsoa löllyviä perseitä,-tynnyrireisiä, läskinaamoja ja ihraisia vyötärömakkaroita...... Mutta nämä suomiFemakot on onnek itsetyy(dyttyviä... Tämä "ongelma koskee, ikävä kyllä kaikkia nais ikäluokkia ja yhä enenevässä määrin.. Sorry ja apua, ei ole ihme että syntyvyys alenee ;o)

Manspreading - äijähaara, nyt myös Suomessa TechBB

Kommentoi aloitustaAnonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)5000This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.LähetäKommentointi on suljettu. AihealueetKeskustelu etusivuListaukset Politiikan tutkija Johanna Vuorelma tiivistää: Puhumalla siitä, että rajat ovat kiinni, ihmiset on saatu ajattelemaan ja toimimaan niin, että ne todella ovat kiinni. Ja tämähän on aivan käsittämätöntä..

Kielletty maino

Suomalaiset nuoret naiset ovat liian lihavia - Sinkut - Suomi24

 1. Tärkeimmät ajankohtaiset talousuutiset, pörssikurssit ja kattavat sijoittajapalvelut löydät Kauppalehdestä
 2. kä huomaa, ilman mitään tutkimuksiakin ! Sen näkee katukuvassa että suomalaiset nuoret on huolestuttavan lihavia ! katsotaanpa mikä on tilanne 20 v. päästä kun nämä ovat nelikymppisiä! Silloin tilastot tulee repeä,mään niinkuin jenkeissä nyt jo nähdään. Vaatekokojakin siellä suurennetaan ! Sydän ja verisuinitaudit ja diabetes lisääntyvät . Valitettavasti nämä nuoret oppivat ne ruokatavat kotoa ! Katsokaa peiliin !
 3. kun suomipojan veltoilla kolme
 4. , jos miehet välittäisivät huolehtia ulkomuodostaan enemmän. Tuollainen 5-10 kg:n vatsakumpu kun löytyy suurimmalta osalta suomalaisista miehistä. Toista se on esim. Italiassa ja Espanjassa. Siellä miehetkin ovat hyvännäköisiä:)) Kaiken kaikkiaan, en usko, että lihavia nuoria naisia on Suomessa sen enempää kuin lihavia nuoria miehiäkään. Nuorten lihavuus on tämän ajan ilmiö. Peiliin voisi kurkata itse kukin. Ja mitä tulee itäeurooppalaisiin naisiin, heistä näyttäisi vanhemmiten kehkeytyvän aikamoisia maatuskoja. Mistä sekin johtunee?
 5. Create a Petition. Call on the White House to take action on the issue that matters to you. Gather Signatures. Share your petition with others, build a community for the change you want to make
 6. en onnistuu muttei peniksen kasvatus ja monelle miehelle peniksen koko on arka paikka. Jos naista haukkuu läskiksi se ei ole lähellekään yhtä paha asia kuin että nainen haukkuu miehen penistä pieneksi. Siis suhteessa.

ei se lievä ylipaino haittaa mutta suomalaisten naisten luonteenlaatu,tai siis luonne, laadusta ei voi puhua. järkyttäviä otuksia hyi. Mitä kauempana niistä pysyy sen parempi.Kaikkea on helppo sanoa omasta näkökannasta varsinkin jos itse et kärsi tästä suomalaisesta kansantaudista. Jos suomi ei olisi niin pimeä ja ankea maa niin olisi asiatkin ihan eritavalla. Minä mielelläni omistaisin ison takamuksen kuin ison mahan mutta geenit on huonot niin omistan ison mahan josta en tykkää itsekkään. Se on teidän miesten ongelma jos ette osaa arvostaa suomalaista naista vaan haluatte itsellenne nussittavan sisäkön/palvelijan. Voisin sanoa että sitä pärjää itse paremmin kun ei ole sitä mäkättävää ukkoa vieressä, saa olla vapaasti elo pellossa. Jos tulee puutetta "lelukauppoja" löytyy netistä.Liioittelua....eiköhän suurimmalla osalla ole ainakin se 20 kilo liikaa ja paikat vielä roikkuu löllöä ja VIELÄ MAHASSA SE. Hyi häpeä suomalainen nainen ! t.Hyväkroppainen mies 47v

Iso maha naisella, mitä mieltä? - Ihannenainen - Suomi24

läskit Dem

Jokainenhan se itse omat läskinsä tai kukkakeppinsä kantaa, eikö? Mitä se kenellekään kuuluu toisten ulkonäkö? Onko se joltakin pois, jos jokainen on sellainen kuin on ja on vieläpä tyytyväinen 5 kiloonsa....? Sometimes people need a little push to realize the connections they've forged online aren't always what they seem. This season, Nev and Kamie respond to tips from concerned friends and family to help.. No taisi olla hieman liioteltua.Hiustenlähtöä ja huimausta jos tiputtaa muutamia kiloja.Sit herää kysymys miten sä ne kilot tiputit?Jollakin ihme pussikeitollako?Niistä nyt varmaan lähtee tukkakin jos ei edes syö terveellisesti,eikä kuntoile,odottaa vaan pussikeiton kans ihmettä tapahtuvaksi ja kilot tuli takas vai?

Video: Oletko laihaläski? Vartalonmuoto saattaa nostaa - MTVuutiset

Uutiset - Ilta-Sanoma

Fitness-Jutta ja karmeat läskit! - Hym

Läskit lähiöt, trimmit keskustat - American

 1. Asiaa puhut. Naulan kantaan! Itsellakin on ylipainoinen vaimo. Suomessa asuessa lihoi ja kaytti aina vaan akkamaisempia vaatteita. Muutimme toiden takia USAhan jossa on kylla ylipainoisia ihmisia mutta vain koyhat ja kouluttamattomat. Me asumme alueella jossa on normaalia keskiluokka ja lasten luokkakokouksia nakee miten 35-50 vuotiaat mammat ovat oikein timmeja ja laitettuja. 99% niista siis. Pitkat hiukset ja kaunis vyotaroseutu. Ai etta on ilo silmalle. Sai vaimo vahan mietittavaa. Rupesi liikkumaan jopa ja kantamaan huolta ulkonaosta.
 2. pertsa, miten itse pukeudut tyylikkäästi kauppareissulle? toivottavasti sinulla on edes vaatteet päällä. (mikäli haluat miehenä arvostusta, hakeudu afrikkaan tai kauko-itään, missä naiset maksusta nuolevat varpaasikin).
 3. psyykelääkkeet lihottaa.. ja naiset käyttää ylivoimaisesti enemmän psyykelääkkeitä kuin miehet.. naisilla menee huonosti!
 4. Tässä sä kyllä oot ihan oikeessa, on vaan ihan sikahuonon itsetunnon omaavia miehiä! Mun mies rakastaa mua painoin sitten mitä tahansa ja tiedän monta muutakin samanlaista tapausta. Jos ei toista rakasta, niin sille ei mitään voi. Ystäväni rakastaa niitä 120 kg naisiaan tosi paljon, jokainen kilo / kultaa . Tää on taas jotain provokaatiota.?

Onnea vaan! Tosin luonne se on niilläkin naisilla kaiken kohteliaisuuden takana. Asioiden selvittely ei aina suju kovin sutjakasti, kun murre on vieras.Suomalaiset naiset ovat minun mielestäni, ja elämästäni käytännössä out. Ei sellaisia viehätys- ja asennevammaisia androgyynejä kukaan kaipaa. Voihan sitä ehkä joskus jotain ylipainoista sosioprojektisihteeriä vetäistä koipeen, paremman puutteessa. Tosin ei näiden keropää-paksukaisten kanssa edes seiso. Valitettavasti on näin. Etenkin monet entisen itäblokin naiset ovat viehättäviä, naisellisia. Ja suurin osa ainakin pyrkii olemaan viehättäviä, eikä mitään riivinrautoja. Näkeehän sen jo syntyvyystilastoista. Suora lähetys juuri nyt: Los Angelesin kuuluisat rannat avataan yleisölle - noudattavatko ihmiset koronarajoituksia

Mutta missä ovat läskit äijät? - Radio ja TV HS

 1. Ihmiset
 2. Läskit eli ylipainoiset ihmiset painavat todella paljon normaalia ihmistä enemmän.Läskit ovat agressiivisia joskus ja kun he pistäät kaiken massan liikkelle sitä voi olla vaikeaa pysäyttää
 3. Hakusanat: bannattu, mainos, ylipaino, saksa, lihava, läski, tukeva, hillo, puuro, ruoka, pika, eväs, laihtua, lihota, kasvaa, kutistua, tulevaisuus, ensivuosi,
 4. <kmk85> Läskit ihmiset ihan ok mut teki ilkeet kattoo läskii koiraa. <MrFiufaufou> Eipä siinä mitään väärää ole että kaikki samanlaiset ihmiset laitetaan samaan muottiin
 5. Suomalainen mies on läski. Jos katsoitte Matkaoppaat maanantaina 24.4, jossa kaksi valtavaa läskikasaa arvostelee naisten hoikkuutta Bulgariassa, vähänkö repesin. Eikä pelkkä painokaan vaan kun suomijuntti alentuu ottamaan vieläpä jonkun taikkuhuoran Suomeen.
 6. These heads of state, financiers, philanthropists and entrepreneurs truly run the world
 7. Onnelliset läskit (2010) official sites, and other sites with posters, videos, photos and more

" En halua olla haluttu kaikenmaailman ohikulkevien miesten taholta. " Luulen, ettei ap:n kaltaiset koskaan ymmärrä tuota piirrettä meissä (joissakin) naisissa. Ehkä hänen oma itsetuntonsa on kiinni muiden huomiosta ja muiden mielipiteistä...? Olen itse ns. mallimittainen, pitkä nainen ja mikään ei ärsyttänyt teininä niin paljon kuin se, että kuulin olevani "missi" tai "missityyppinen". Missit olivat viimeisiä, mahdollisia esikuvia itselleni. Noihin missittelyihin liittyi usein myös selkeästi hieman yksinkertaisena tai pinnallisena pitäminen. En todellakaan ole koskaan ollut imarreltu huomiosta vierailta miehiltä. Luulen, että tasa-arvoisen, pohjoismaisen naisen mielestä "katuhuomio" on vain häirintää. Omalla haluttavuudella vieraiden ihmisten silmissä ei ole mitään merkitystä, koska omaan elämäänsä voi itse vaikuttaa, eikä odottaa, että pääsee "hyviin naimisiin" tai miesten avustamana nousee hyvään asemaan. Tiivistä ja raivoa pursuavaa puolalaista kuoleman musiikkia - arviossa Vaderin uusin kokopitkä Solitude In Madness. Puolalaisen demonin Vaderin Solitude In Madness on hyvin tiivis paketti..

Läskit laihdutusleikkaukseen! Elävän arkiston blogi Blogit yle

Kaikki eivät liho satakiloisiksi vain syömällä, erittäin paljon on kiinni perimästä ja aineenvaihdunnasta, tämä on totuus! Ja mitä tulee lihavien naisten haluttavuuteen, niin olen itse ylipainoinen 43 vuotias 3 lapsen äiti. Miehiä on saanut hätyytellä "jaloista" iältään 20-70v vuotiaiata ja on sekä laihoja että lihavia ja siltä väliltä, on korkeakoulutettuja sekä "tavallisia", ulkolaisia ja kotimaisia..... Mä en nyt ymmärrä, missä tässä keskustellussa on yleensä kyse! Todennäköisesti vain ja ainoastaan yksittäisten ihmisten mielipiteistä. Toinen tykkää tummasta toinen vaaleasta! Ja lihava ihminen ei ole yhtään sen huonompi kuin kukaan mukaan!!!! Entä alkoholisti, narkkari, kehitysvammainen, anorektikko, sokea, kuuro tai kuka hyvänsä, joka ei ole "täydellinen" ? Ilkeä, paha, kateellinen, itkekäs tm vastaava henkilö ei kyllä saa minulta sympatiaa! Katsokaa ihmistä silmiin, tutustukaa, älkää tuomitko ulkonäön alkuperäisen viestin mukanaa lihavuuden perusteella! Sanottakoon vielä, että vaikka olenkin LIHAVA, niin minulla on verensokeriarvot 3,4 kolesteroli 3,7 verenpaine 120/70 hampaissa reikiä nolla, perhe, työ ja ihania ystäviä, koti ja onnellinen elämä. Ja toivottavasti elämääni ei ikinä tulekaan ahdasmielisiä ihmisiä! Mielipidevapaushan meillä kaikilla on, että antaa "laulaa" vaan :) Ihania kevätpäiviä kaikille :)..pelimiehen puhetta. Jokainen on täys kymppi, näinhän se on, aina ollut, aina tulee olemaan. Täyttä potaskaa mutta kyllä toimii.mistä noita miesparkoja meidän norminaisten käsiteltäväksi aina itseään tyrkyttääkin...voi voi miesparkoja

Käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö. Startup-yrityksille. Ihmiset fi Crystalilla on läskit jalat. en What happened to the girl who used to stockpile pudding cups so she could bribe sergeant cankles for a bottle of Tequila

Pystyihmisiin luetaan useita kahdella jalalla liikkuvia ihmislajeja, jotka elivät eri puolilla Vanhaa maailmaa 1,9 miljoonaa – 50 000 vuotta sitten. Ne polveutuivat mahdollisesti jostakin kantapystyihmislajista, vaikkakin aiemmin on pidetty mahdollisena että niitä edeltävä laji olikin kätevä- tai turkananihminen. Pystyihmiset hävisivät yksi kerrallaan sukupuuttoon kehittyneempien ihmistyyppien tieltä.[6] Nomutta showinistipelle! Kukapa tässä yrittää hyväksikäyttää ja ketä. Itseäni ja luonnonmukaista elämää varten saatan olla hoikka ja kaunis, mutta en sinä ilmoisna ikinä jonninjoutavien miehenkutaleiden hyväksikäyttöä varten. Korjaahan käsityksiäsi, et ansaitse naista edes hetken hyväksikäytön tarpeiksi. Ihmisyys tärkeämpää kuin sairaalloiset tarvekuvitelmasi...pitää muuten paikkansa tuo sinun väite..... olen huomannut saman ja vaikka olen nainen... niin tekis mieli kertoa monelle että pidä huoli painostasi."Niin muuten" Entäs tämä: 1. Heillä on pirun hyvää seksiä ja villiä meininkiä yhdessä 2. He rakastavat ja kunnioittavat toinen toisiaan ja ovat sitouteneet rakastamaan hyvinä ja huonoina aikoina #.He vain ovat menestyviä , fiksuja ja onnellisia , ulkonäöstään huolimatta Sekös sua pännii?

läskit miehet - Minikesä by ksnMihuel Free Listening on SoundClou

Minkä painoinen on aloittajasta ylipainoinen? Mikä on sopiva paino vaikkapa 165 cm pitkälle naiselle? Painoindeksin mukaan ylipainoinen tuon pituinen on normaalipainon ylärajalla 67-kiloisena. about. Läskit Lokit Finland. placeholder. Contact Läskit Lokit. Streaming and Download help. Report this track or account

Pikku pointti: Naisen ja miehen vartalo, aineenvaihdunta ja fysiikka eroaa ihan syystä! Ei ole paljoa evoluution mittapuussa aikaa siitä, kun miehet tekivät fyysisen työn ja naiset lisääntyivät. Miehen on paljon helpompaa pudottaa painoa sen 5-10 kiloa, kun naisella se on työn ja tuskan takana. Vielä vaikeampaa se on pitää poissa, kun tullaan noin 25 vuoden ikään, saati sen jälkeen kun olet kantanut ja synnyttänyt 1-8 lasta. En silti sano, etteikö se olisi mahdollista, mutta miehenä on helppoa olla arvostelemassa. Se on ihan luonto, joka kerää helpommin naiselle juuri sen 5-10 kilon rasvavarannon, joka auttaa naista ja lasta saamaan kaiken tarpeellisen energian joko kohdussa/rintamaidon kautta. Se taas ei tietenkään ole luonto, joka käskee teiniä menemään mäkkärille, eikä teini-ikäisen ei kuuluisikaan olla vielä lainkaan ylipainoinen! Onneksi on myös niitä fiksuja miehiä, jotka ymmärtävät, että nainen on nainen siksi, että on ehkäpä tulevien tai jo olemassa olevien lastensa äiti. Jotka osaavat arvostaa nimenomaan heissä sitä naisellisuutta, eikä rääkärrtyä kroppaa. Itse ainakin vietän vapaa-ajan mielummin lapseni kanssa kuin lenkkipolulla ja syön hyvää ruokaa kohtuulla, kuin pelkkää salaattia. Nautin elämästä terveellä maalaisjärjellä, suosittelen muillekkin ;) 26v/162cm/59kg/pieni pömppö ja muhkurat reisissä. Ihan normi, yhden lapsen äiti :P 1974 yılında temelleri atılan, Türkiye nin köklü ve lider lastik markası Lassa Sabancı Holding ve ortakları tarafından kuruldu <lask90> Kelatkaa, jos me oltais noin läskejä, tavalliset ihmiset laitettais hoitoon anorektian vuoksi.

Tää on niin totta! Suomessa ylipäätään ihmiset ovat ylipainoisia, eikä se kyllä näytä hyvältä. Ylipainoiset ihmiset ovat jättäneet melkein poikkeuksetta itsensä huolehtimisen. Syyksi ei kelpaa edes raskauden jälkitila (=oma laiskuutta, jos ei jaksa palauttaa itseään normaalimittoihin). Miehissäkin on parantamisen varaa, mutta kyllä naisten ylipaino on todella epäesteettistä.Miksi niin moni suomalainen mies on ylipainoinen? Ottakaa miehet mallia pohjoismaisista miehistä; he pitävät huolta itsestään eikä kaljamaha lölly. Suomalaisten miesten ylipaino ja viinaturvotus on todella vastenmielistä, ei todella ole ihme ettei monia suomalaisia naisia kiinnosta nämä miehet. Hyi olkoon.Niin, kun maksaa siitä seksistä tarpeeksi, se on tietysti taattua laatua ;) Alan ammattilaiset osaavat kyllä.Tämä ei ihan pidä paikkaansa, samoilla elintavoilla elävät voivat olla hyvinkin erilaisia ruumiinrakenteeltaan. Eräs kaverini syö jatkuvasti roskaruokaa, eikä liiku, mutta on pirun timmi nainen (luulisi urheilijaksi), ja eräs kaverini syö normaalisti ja paino ei meinaa pysyä kurissa. Keskimäärin kuitenkin menee noin mitä sanot. Jos olet herkästi lihova, niin silloin pitää syödä normaali-ihmisiä vähemmän. Eihän se reilua ole että taustatekijät vaikuttaa, mutta silti siinä mielessä kukin on vastuussa siitä minkäkokoinen on.

Ihmiset - tarinat ja kokemukset Meillä koton

People in Florida and elsewhere continued to travel widely during the week of March 23, potentially exposing more people to the coronavirus, phone data shows Taitaa ap olla sen verran ruma tapaus, että hoikemmat naiset juoksee karkuu :D Kyllä mäki juoksisin, jos miehen ajatusmaailma on tolla tasolla.. Ja ennen ku kukaan rupee jäkättää et oon katkera läski ämmä, nii painan kyl 50kg Näe välittömät päivitykset siitä, mistä ihmiset puhuvat juuri nyt. Näe enemmän sitä, mitä rakastat. Seuraa lisää tilejä nähdäksesi välittömät päivitykset sinua kiinnostavista aiheista Ihan samaa voi sanoa miehistä, paitsi että 20 - 30 kg tai enemmän ylipainoa ja jonkin asteinen kaljamaha lähestulkoon jokaisella suomalaismiehellä.

Jaahas, herttaisia mielipiteitä suuntaan jos toiseen =) Itsellä on aina ollut tuo reilu 10 kg ylimääräistä ihannepainoon verrattuna. Ne ylimääräiset ovat tainneet mennä oikeisiin kohtiin. Eipä ole tähän ikään vielä tahtia haitanneet, päinvastoin. Niinkauan kun nuo liikakilot ylväästi kannan, muut pitäköön suukkinsa kiinni. Lähes 50v naisena ei ole rypyn ryppyä, lukuunottamatta naururyppyjä. Joten hauskaa on ollut ja elämä hymyillyt muutamasta liikakilosta huolimatta. Ai niin ja rumimpia on joutunut potkimaan pois edestä, että silleen ;)Sinusta tuli mieleen että monta kertaa olen nähnyt jonkin hyvännäköisen miehen (ja en katsele sillä silmällä miehiä mutta silmät on minullakin päässä) jonkin helvetin ruman ylipainoisen naisen kanssa joka on silti hyvin pukeutunut eikä mikään halvan näköinen tyylinsä puolesta. Olen miettinyt aina tuollaisen parin nähdessäni että missä mättää ja nämä kaksi minulla tulee mieleen. 1 Joko se pullukka ja ei niin söpö nainen on rikas, tai 2 Se mies ei ole edes naisten perään ja on periaatteessa ihan sama kenen kanssa on. Ja toisaalta eiköhän nuo molemmat vaihtoehdot ole syynä niihin irvokkaisiin suhteisiin.Voi hyvänen aika sentään!! Kattos miehet joskus sinne peiliin. Itsellään ylipainoa reilusti ja sit pokkaa arvostella naisia:D Kyl se ihmisessä loppupelissä joku muu ratkasee kuin se paino...Kyllä, olen nuori ja katkera. Sinäkin olisit samassa tilanteessa. Harmi kun sukupuoltaan ei voi valita. Toisaalta pidän muuten kovasti miehenä olosta. Feminismi liittyy asiaan ainakin osittain. Ja kaiken maailman lutkamarssit sun muut. Naiset vaativat enemmän ja enemmän miehiltä. Kuinka usein olette kuulleet mediassa puhuttavan miehiin kohdistuneista ulkonäkö- ym. paineista? Ette ikinä, koska mieshän ei saa ruikuttaa mistään ääneen, ainakaan länsimaissa. Eikä muutenkaan ilmaista tunteitaan. Näin se paha olo patoutuu ja jos sitä tarpeeksi kauan jatkuu niin moni tekee itsarin. Myönnän että naisia on aina pidetty jonain seksiobjekteina joita ei osata ottaa vakavasti. Se ärsyttää myös meitä miehiä. Onneksi itseä ei irtosuhteet kiinnosta. Poikuudesta olisi tosin mukava päästä joskus eroon. Hyvin on pärjätty kädellä tähän asti (ikää 20v) ja jos siihen kyllästyy niin aina voi käydä huorissa. Olis hienoa löytää sellaisia ns. "kilttejä tyttöjä" jostain, tuntuu ettei sellasia enää olekkaan tai ne on kaikki jotain hihhuleita tai sitten painoindeksi luokkaa 100 (en ole tarkka ulkonäön suhteen, mutta joku raja on oltava). Niille on kova kysyntä miehien keskuudessa. Kiltillä tarkoitan siis semmoista joka ei ole lutka eikä petä. Kai ne on kaikki viety tai sitten se on liikaa pyydetty.

Vouhoti vouhoti. No mitä se sinua liikuttaa, vaikka ovatkin? Montako hoikkaa naista itsellesi tarvitset? Länsimaissa ylipaino on kaikkien ongelma tänä päivänä, miesten ja naisten, lasten ja vanhusten. Geenimme eivät sovellu yltäkylläisyyteen.Ei minusta tuo kuvan suomalainen nainen mitenkään ylipainoinen ole. Muuten Reginan kirjoittaja, aika hyvä stoori.Mielestäni miehetkin ovat myös 5-25 kg liian lihavia lähtökohtaisesti, koska ei ole mitään vastuuta elämäntavoista terveydenhoidon maksuissa.Höpö höpö. Melkein alennuin kertomaan sinulle todellisuudesta USA:ssa, mutta enpä viitsi. Sanavalintasi ja lauserakenteesi, sekä välimerkkien käyttösi kertoo minulle ettet ole korkeasti koulutettu.

Minulle sanottiin kerran et pitäis pudottaa n10kiloa painoa et en näyttäs lihavalta.. Pikaisella laskulla totesin että jos sen 10kiloa tiputan niin olen painoindeksin mukaan suunnilleen 8kiloa alipainoinen! Olen pitkä ja omistan pitkät sääret mutta jostain syystä olin silti tämän miehenalun (n.25v) mielestä lihava koska en ollut ALIPAINOINEN niinkuin nykyajan mallit... Voipi tosiaan miettiä et jos alipainoisuus on kaunista niin kuinkas sairaaksi elämänmeno muuttuu kun tulevat nuoret ottaa mallia malleista ja kuuntelevat tosissaan nämä "sun tarttis laihduttaa jotta"-puheet..En voisi asiaa paremmin ilmaista. Ja sitten naiset vielä väittävät että onse rankkaa olla nainen. Nojoo ehkä. Mutta nainen kun nainen saa itseään paremman näköisen miehen jos haluaa. Nainen on käytännössä upean näköinen kun on laiha. Mieheltä sen sijaan vaaditaan salitreeniä,, alfa urosmaisuutta, sosiaalisuutta, isoa penistä ja rahaa. Kyllä miehen on paljon vaikeampi päästä tuohon tavoitteeseen kuin naisen omiinsa. Huvittaa kun lukee noita seuranhakuilmoituksia niin siellä selvästi ylipainoiset naiset ovat pistäneet melko koviakin ulkonäöllisiä kriteerejä miehille. Tosin tämän varjossa ei olekkaan ihme ettei kyseiset naiset ole kirjautuneet profiiliinsa useaan kuukauteen kun eivät tuollaiset naiset alfa uroksia kiinnosta. Naisetkin voisivat pikkuhiljaa ymmärtää että aika on tosiaan muuttunut ja nykyisin ei todellakaan ole niin helppo olla mies kuin 80 luvulla.

Totta ja sitten naiset vielä kehtaavat valittaa että on rankkaa olla nainen, olisi helpompaa olla mies. Itseäni oikeasti pistaa vihaksi jos kuulen tuollaista naisen suusta.fMyös briteissä ja osittain ranskassa on pyöreitä ihania naisia, jotka osaa tehdä hyvää ruokaa ja myös nauttia siitä.... moitteeten kappalejako nettisilmälle... Ai niin.... ennen komppaa tommosta rubens-naista, ko jotain ajokoiraks rimmattua saliraakkia - plus vaikka onkin itte ihan fit. Ymmärrä tämmöstä... nou?

koska kehitellää tilasto liian laihoista naisista kuinka paljon niitä maailmas on......ei pelkkä ruoka ole syy lihomiseen...eikö muuta keskusteltavaa ihmisil enää ole..tätä jankataan vuosista toisiin.entäs miehet mites niiden kohalla<Zerppis> Kohu on vissiin siinä että kaikki läskeillä tullu huono omatunto siitä et mainos kehottaa syömään terveellisemmin, sen sijaan et sais syödä joka päivä hamppareita ja pizzaa.Suomessa harmittavan suuri määrä miehistä (nuoristakin) on alkoholi tms ongelmaisia ja he eivät saa eivätkä kykene normaaleihin ihmissuhteisiin,vaan joutuvat käyttämään sitten näitä "itämaisia" naisia.Tunnen muunmaalaisia miehiä ja heillä tuntuu olevan terve itsetunto ja siten myös terve suhtautuminen naisiin,monilla suomalaisilla miehillä tuntuu olevan itsetunto kadoksissa ja siitä johtuu tämä sairas suhtautuminen naisiin ja usein traagiset tapahtumat mitä saa lukea miltei jokapäivä lehdistä.

Hei asdad....... Olet ehkä nuori ja vähän katkera. Älä usko kaikkeen, mitä kaverisi kertovat. Varmasti jokaiselle ihmiselle on olemassa joku, mutta kukaan ei tule sinua kotoa hakemaan. Kieltämättä naisilla pariutuminen on helpompaa, irtosuhteet liiankin helppoja. Älä sekoita feminismiä siihen, että Sinä et saa naista, täysin eri asia.hmm mistäköhän johtuu että näissä muissa olevat naiset on laihoja ensiksi heillä ei ole hyvinvointivaltiota kuten meillä ja meillä naiset pärjäävät todella hyvin töissä verrattuna näihin rupumaihin ja toiseksi meillä naisten ei tarvitse olla haarat leveällä että saisivat ruokaan rahaa :DDDDD Vaan miesten pitää polvillansa kerjätä ja anella menemään niin ku raihnainen rakki että pääsisi edes sänkyyn meidän suomalaisten sotanorsujen kanssa kuten yleistät vaikka suurin osa on normaalipainoisia ja laihoja.Ehkä itse et vain saa p*llua edes tuhannen kilon keijukaiselta niin pitää tullä tänne pönkittämään itsetuntoa ja mollaamaan kun naiset on niin isoja etten mäkään niitä saa ja nyyh nyyh.Kuka nyt mitään karvaista kaljamahasta luuseria edes haluais pannakkaan.Mee sinne viroon tai venäjälle huoriin kun niillä ei oo mitään väliä vaikka olis se perus 10cm pitkä kun maksetaan niin eiköhän ne kehu kuinka iso sulla on.xD Ja sit ku halut perustaa perheen niin eikun thaimaan suuntaan hakeen vaimo niin siinä alkaa pakettiin alkaan kunnossa kun suomalaiset naiset ei sua halua niin etköhän sä jollekkin käytetylle vinosilmälle kelpaa.

<Ocarina> Läskit kuuluu muottiin, kuulun itsekin samaan muottiin. Missä on monikulttuurisuus tästä mainoksesta? Let Overstock.com help you discover designer brands & home goods at the lowest prices online. With free shipping on EVERYTHING*. See for yourself why shoppers love our selection & award-winning.. Hassisen Kone Läskit lompakot lyrics - all songs lyrics sorted by album year. Läskit lompakot. Parikymmentä vuotta minäkin annoin koristaa Maailmaa sulosointujen, joita kurkkuni aikaan saa..

 • Setlist ringo starr.
 • Lasse lehtinen sotilasarvo.
 • Ikaalisten matkatoimisto italian helmet.
 • Jos on sama isä.
 • Veranstaltungen lünen und umgebung heute.
 • Todd burpo.
 • Liikuntatunti englanniksi.
 • Volvo leasing xc60.
 • Synonym till till.
 • Helsingin kaupunki fontti.
 • Mw3 submachine guns.
 • Etelä korea jääkiekkomaajoukkue.
 • Ihastuminen aivokemia.
 • Hartwall wiki.
 • Jensens böfhus frölunda.
 • Vilna taksi.
 • Hollywood vaatekauppa rauma.
 • Olkalaukku tokmanni.
 • Www.telekom.de/aufmerksamkeit shop.
 • Porin suomalainen vanhainkotiyhdistys.
 • Histamiini herkkyys.
 • Edunvalvontavaltakirja nordea.
 • Stalinin lehmät elokuva.
 • Uusikaupunki myytävät kiinteistöt.
 • Marseille netflix.
 • Anja hyysalon mies.
 • Punkte flensburg verkaufen agentur.
 • 3. tammikuuta.
 • Zetor varaosat seinäjoki.
 • Felden kipugeeli.
 • Australian bands.
 • Www maz online brandenburg havel.
 • Design talo ville vähäsöyrinki.
 • Elektrobit liikevaihto.
 • Peroneus brevis kipu.
 • Henrik nimen merkitys.
 • Brave beauty tapanila.
 • Olga korbut alex voinich.
 • Harmaanruskea kulmaväri.
 • Kotitesti toimitusaika.
 • Autoliitto neste.